Иван Ивановsv3nc3 написа:
BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Здр Какво стана с пача кога ще излиза
-
По колко екипа ще имат българските отбори?
-
- BFL Team™
-
Някой може да е питал по-назад, но все пак - скандирания от агитките ще има ли?
-
Аз имам едно що годе добро предложение, поне според мен. Ако сте готови с патча и нямате нищо друго за оправяне освен новите трансфери, пуснете 1.0 да си играят хората с отборите, а някъде към 5-6 март пуснете 1.1 вече със завършените отбори когато вече сте ги направили
А Относно агитките, 5-6 пъти се опитах да се свържа със Доминатора , не отговаря.. Затова поствам тук моята работа https://mega.co.nz/#!a5BAxTxA!BeOgwT4pe ... 1qOq1McQNU. Надявам се да са ви полезни
А Относно агитките, 5-6 пъти се опитах да се свържа със Доминатора , не отговаря.. Затова поствам тук моята работа https://mega.co.nz/#!a5BAxTxA!BeOgwT4pe ... 1qOq1McQNU. Надявам се да са ви полезни
-
Да по добре си ги направете трансверите след края на трансверния прозорец за да можем да играем Kick Of с реалните траснвери .DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
-
дабе да по добре да са си както са си след края на трансверния прозорец за да играем и кик оф реално а карер мода е яко тъп.ktbffh96 написа:По-добре ги направете зимата да се присъединяват. Както и продадените зимата да се махат. За да е по-реален manager mod-a. Пък който иска да си играе с тях в kick-off може да си ги добави от менюто.DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
-
Кои е па тояsv3nc3 написа:
-
Samuel Eto'oludogoreccc написа:Кои е па тояsv3nc3 написа:
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Аз съм на мнение, че пача трябва да е след летния трансферен прозорец (2013), така че като започнеш сезона в carrer mod да е възможно най-реално и пирятно за игра. Другия вариянт е да направите две версии, понеже гледам че има и други на моето мнение.
-
Джаксън Менди - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1423_n.jpg Ако случайно я нямате тази снимка
-
- BFL Team™
Няма как да помисля, защото съм тъп и не мога да схвана толкова умно и интелигентно изказване. Не виждам причина да те банвам, само ако може да не пишеш в тая тема, ако искаш си направи специална твоя, за изключително умните ти разсъждения, а ако не знаеш как, кажи - аз ще направя такава тема, специално за тебе!ludogoreccc написа:А бе Sv3nc3 ти си бил голем лажец бе.ето това момче е пратило лицата. некаде ги е намерило качени.значи ти си ги намерил от интернет качени и ни ги пращаш зада ни залъгваш.Изобщо никакав човек не ти прави лицата.Ти лъжеш и дори незнам дали има патч. Знам сега като кажа истината ще ме баннеш.Не ме банваи Помисли над това което казах.sv3nc3 написа:Стига сте се вкарвали във филми! Какви авторски права, какви 5 лева?! Няма такова нещо! Всеки си прави каквото си иска и го дава на когото си иска! Имаме договорка с момчето да направи колкото може повече лица, в замяна на което ще направиме нещо друго, не само за него, а за всички! Когато е готово, ще го споделим с всички, а не само с него!kostadin98 написа:До Екипа на БФЛ !! Лицата които постнахте в сайта и ви помолих за текстурите но вие ми отказахте понеже имате здрелка с онзи пичага намерих лицата в сайт http://www.mediafire.com/download/paws1 ... V.Bart.rar ето че някой ги е качил поговорете сериозно с хората които работят с вас защото по този начин отнемат авторските права на продукта !
-
Да,Sv3nc3 искам да ми направиш моя тема със заглавие ,,как да направим лица за фифа".Или може ли да ми дадеш скаипа си за да те попитам нещо за лицата защото неискам да спамя в този форум.
-
- BFL Team™
Ето я темата ти:ludogoreccc написа:Да,Sv3nc3 искам да ми направиш моя тема със заглавие ,,как да направим лица за фифа".Или може ли да ми дадеш скаипа си за да те попитам нещо за лицата защото неискам да спамя в този форум.
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=227&t=3805
Вече можеш да пишеш в нея каквото си искаш и никой няма да ти се разсърди!
-
Sv3nc3 нали ще включиш стадионите които прави и ги постваше в soccergaming
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Няма ли как да го баннете тоя, оспами целия форум..., поне да имаше и малко мисъл в постовете му щеше да е добре...
-
може ли да попитам кой е тояsv3nc3 написа:
-
СТИВЪН СЪНДЕЙ от ЦСКАludogoreccc написа:може ли да попитам кой е тояsv3nc3 написа:
-