Ако не си променял нищо и си го сложил където трябва и си направил каквото трябва, замества Парк де пренс.kostadin98 написа:Sv3nc3 изтеглих си Васил Левски от Soccergaming вкарах го в играта може ли да ми кажеш кой стадион е заместен
да па и аз искам стадион ЛАЗУР стадион Христо Ботев и Стадион Лудогорец Арена ,а не тоя тъп градски стадион в ловеч,ама мене никои не ме пита.Зор да има и Васил Левски и смешната Герена къде за един сектор нямат пари,Христо Ботев ще го направят чисто нов и наи хубав в Българиа.Мене ако питате Левски трябва да почнат от В група за да се оправат ама това е отделен въпрос.И още нещо тук в Бтлгариа купуват мачове и затова печелят,а като излезнат в европа 3 от 3 загуби видяхме ги колко струват.Вижте лудогорец какво прави в Испаниа. Но все пак Вие Бфл правите уникално нещо за нас.И то безплатно.Вие харесвате левски и това си е ваш избор.И затова нормално на тях да правите наи много неща в патча.И аз ако превех патч наи много щях да се занимавам с Лудогорец.kostadin98 написа:Мерси братле апа ако качиш герена цена няма да имаш![]()
На тебе не ти ли направиха тема да си спамиш там ,тука не е място за безсмислените и абсолютно неадекватни коментари.ludogoreccc написа:да па и аз искам стадион ЛАЗУР стадион Христо Ботев и Стадион Лудогорец Арена ,а не тоя тъп градски стадион в ловеч,ама мене никои не ме пита.Зор да има и Васил Левски и смешната Герена къде за един сектор нямат пари,Христо Ботев ще го направят чисто нов и наи хубав в Българиа.Мене ако питате Левски трябва да почнат от В група за да се оправат ама това е отделен въпрос.И още нещо тук в Бтлгариа купуват мачове и затова печелят,а като излезнат в европа 3 от 3 загуби видяхме ги колко струват.Вижте лудогорец какво прави в Испаниа. Но все пак Вие Бфл правите уникално нещо за нас.И то безплатно.Вие харесвате левски и това си е ваш избор.И затова нормално на тях да правите наи много неща в патча.И аз ако превех патч наи много щях да се занимавам с Лудогорец.kostadin98 написа:Мерси братле апа ако качиш герена цена няма да имаш![]()
iskam da pomogna kak da go napravq pls kajete iskam samo pa4a da izlezne po barzo kak da pomognasv3nc3 написа:Ъпдейтнати и готови последните няколко лица:
Момчето продължава да прави още и чака за добри снимки. По назад съм обяснил какво значи добри снимки!