BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Лицата не ги прави той за да му се карате!!!Това че ЦСКА няма пари да си плати за свестен фотограф а ги снимат с телефон НЕ е той виновен!!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Sv3nc3 изтеглих си Васил Левски от Soccergaming вкарах го в играта може ли да ми кажеш кой стадион е заместен
-
- BFL Team™
Ако не си променял нищо и си го сложил където трябва и си направил каквото трябва, замества Парк де пренс.kostadin98 написа:Sv3nc3 изтеглих си Васил Левски от Soccergaming вкарах го в играта може ли да ми кажеш кой стадион е заместен
-
Мерси братле апа ако качиш герена цена няма да имаш
-
да па и аз искам стадион ЛАЗУР стадион Христо Ботев и Стадион Лудогорец Арена ,а не тоя тъп градски стадион в ловеч,ама мене никои не ме пита.Зор да има и Васил Левски и смешната Герена къде за един сектор нямат пари,Христо Ботев ще го направят чисто нов и наи хубав в Българиа.Мене ако питате Левски трябва да почнат от В група за да се оправат ама това е отделен въпрос.И още нещо тук в Бтлгариа купуват мачове и затова печелят,а като излезнат в европа 3 от 3 загуби видяхме ги колко струват.Вижте лудогорец какво прави в Испаниа. Но все пак Вие Бфл правите уникално нещо за нас.И то безплатно.Вие харесвате левски и това си е ваш избор.И затова нормално на тях да правите наи много неща в патча.И аз ако превех патч наи много щях да се занимавам с Лудогорец.kostadin98 написа:Мерси братле апа ако качиш герена цена няма да имаш
-
Здравейте БФЛ
Аз съм готов да ви помогна.
Аз съм този който беше напривал в Creation Center всичките БГ отбори от таз годишната А Група. Аз дори бях EA SPORTS DATABASE RESEARCHER след което оценявах български играчи и техният Skill Rating.
Ако желаете мога да ви помогна и да ви постна табелата на EA SPORTS която ни дадоха за ориентир как да се оценяват играчи от съответни лига от цяла Европа.
Примерно един за Сан Марино супер техничар може да има според нивото на тяхната лига макс. 50 в Рейтинг Техника докато един добър техничар от Бундеслигата 80-85.
Аз съм готов да ви помогна.
Аз съм този който беше напривал в Creation Center всичките БГ отбори от таз годишната А Група. Аз дори бях EA SPORTS DATABASE RESEARCHER след което оценявах български играчи и техният Skill Rating.
Ако желаете мога да ви помогна и да ви постна табелата на EA SPORTS която ни дадоха за ориентир как да се оценяват играчи от съответни лига от цяла Европа.
Примерно един за Сан Марино супер техничар може да има според нивото на тяхната лига макс. 50 в Рейтинг Техника докато един добър техничар от Бундеслигата 80-85.
-
На тебе не ти ли направиха тема да си спамиш там ,тука не е място за безсмислените и абсолютно неадекватни коментари.ludogoreccc написа:да па и аз искам стадион ЛАЗУР стадион Христо Ботев и Стадион Лудогорец Арена ,а не тоя тъп градски стадион в ловеч,ама мене никои не ме пита.Зор да има и Васил Левски и смешната Герена къде за един сектор нямат пари,Христо Ботев ще го направят чисто нов и наи хубав в Българиа.Мене ако питате Левски трябва да почнат от В група за да се оправат ама това е отделен въпрос.И още нещо тук в Бтлгариа купуват мачове и затова печелят,а като излезнат в европа 3 от 3 загуби видяхме ги колко струват.Вижте лудогорец какво прави в Испаниа. Но все пак Вие Бфл правите уникално нещо за нас.И то безплатно.Вие харесвате левски и това си е ваш избор.И затова нормално на тях да правите наи много неща в патча.И аз ако превех патч наи много щях да се занимавам с Лудогорец.kostadin98 написа:Мерси братле апа ако качиш герена цена няма да имаш
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
-
Искам да помоля и ако може да направите калците също оранжеви, и да сложите новия спонсор. Иначе чудесна работа вършите, и това поне на снимките изглежда най-добрия бфл от всички. Ако може да попитам и до къде сте с работата, и кога можем да очакваме да го качите.
-
След като никой не ми отговори, но аз въпреки това искам да ви помогна
Ето как трябва според EA да бъдат оценявани играчи от А група
Става въпрос за всеки скил рейтинг БЕЗ ТЕЗИ ЗА АТЛЕТИКАТА (тяхното обяснение е че и в по слаби дивизий може да има въпреки това бързи и атлетични играчи
> 70 (71-72) рядко виждан скил на това ниво в а група
65-70 топ за а група в съответният скил
60-65 добър за а група
55-60 средно ниво а група
50-55 под средното ниво
45-50 зле за а група
Примep:
Дембеле като беше в Левски FINISHING 72
Марселиньо BALL CONTROL 72
Райков DRIBBLING 71 BALL CONTROL 68
Гаджев LONG SHOTS 70
Ст. Ангелов AGILITY/MOVEMENT 54
Мюлдер TACKLES 63
Ето как трябва според EA да бъдат оценявани играчи от А група
Става въпрос за всеки скил рейтинг БЕЗ ТЕЗИ ЗА АТЛЕТИКАТА (тяхното обяснение е че и в по слаби дивизий може да има въпреки това бързи и атлетични играчи
> 70 (71-72) рядко виждан скил на това ниво в а група
65-70 топ за а група в съответният скил
60-65 добър за а група
55-60 средно ниво а група
50-55 под средното ниво
45-50 зле за а група
Примep:
Дембеле като беше в Левски FINISHING 72
Марселиньо BALL CONTROL 72
Райков DRIBBLING 71 BALL CONTROL 68
Гаджев LONG SHOTS 70
Ст. Ангелов AGILITY/MOVEMENT 54
Мюлдер TACKLES 63
-
- BFL Team™
Ъпдейтнати и готови последните няколко лица:
Момчето продължава да прави още и чака за добри снимки. По назад съм обяснил какво значи добри снимки!
Момчето продължава да прави още и чака за добри снимки. По назад съм обяснил какво значи добри снимки!
-
sv3nc3 пача в ускорение ли е :? и колко версии на пача ще има ?
-
Ето на Ники Михайлов вие преценете дали е подходяща http://sportvox.net/wp-content/uploads/ ... /niki3.jpg
-
Браво, страшни са!
-
ето на Берое снимки, мисля че почти всички са добри http://www.beroe.bg/team/first-team/
-
-
-
-
Тия снимки не струват
Тези са с една идея по-добри...
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Тези са с една идея по-добри...
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
-
iskam da pomogna kak da go napravq pls kajete iskam samo pa4a da izlezne po barzo kak da pomognasv3nc3 написа:Ъпдейтнати и готови последните няколко лица: