БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
ivanovvqwer

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от ivanovvqwer »

селяни само това ще кажа за това българия е в такова състояние все пак сме в преход вече повече от 20 години та и пача го очаквайте след толкова а докато чакаме заповядайте http://bltfifa14.hit.bg/news.html
SamoBotev1912

Мнение от SamoBotev1912 »

Ще предложа нещо и се надявам да се съгласите . :) Когато пуснете пача само с 4рите стадиона (на Литекс , ЦСКА , Левски и националния ) и с малкото реалистични лица ( на повечето футболисти на Левски -.- , на ЦСКА и няколко на Лудогорец ) да се хванете да направите всички стадиони от А група , защо не и от Б група , и всичките лица на 1вия отбор на всички отбори , защото така този пач ще е най-хубавия и най-реалистичния , видях лицата на футболистите от Левски и съм много доволен , но ако може направете и лицата на футболистите на Локомотив Пл и Ботев Пловдив. А за стадион на Ботев бих предложил базата в Коматево , за да е по- реалистично , осъзнавам колко трябва да чакаме , но наистина ще си струва , даже ако трябва няма да тегля фифа 15 , само за да мога да играя с бфл-то на фифа 14 ! Успех момчета ! Дано ме разберете и го направите ! :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Само да уточня, че линка даден по горе не е за това което правиме ние, а е на някой друг! Уважаваме работата му и който има желание може да го пробва! Ние не сме го пробвали, за това не можеме да си кажеме мнението.

Към автора на БЛТ, ако чете. Не видях никъде да се опоменава, кой е създателя на СМ 14, което не е престъпление, но е общоприето, когато ползваш нещо и не си създател на това нещо, да споменеш създателя!

Пожелаваме ви успех и да радвате хората дълги години!
angel444

Мнение от angel444 »

Съгласен съм със sennty
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
SamoBotev1912

[flash=]Извинете ме , но до 2 седмици пача ще излезе ли ?[/flash]
angel444

Мнение от angel444 »

SamoBotev1912 написа:[flash=]Извинете ме , но до 2 седмици пача ще излезе ли ?[/flash]
Ти не разбра ли че когато могат ще го направят, като толкова бързаш качи си онзи БЛТ със многото бъгове и не чакай... те хората се опитват да го направят качествен ;)
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
SamoBotev1912

angel444 написа:
SamoBotev1912 написа:[flash=]Извинете ме , но до 2 седмици пача ще излезе ли ?[/flash]
Ти не разбра ли че когато могат ще го направят, като толкова бързаш качи си онзи БЛТ със многото бъгове и не чакай... те хората се опитват да го направят качествен ;)
По-спокойно е , просто попитах дали ще излезне до 2 седмици , ако искат да ми отоварят , аз ако трябва ще чакам и 1 месец ;)
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

Ludogorets написа:Аз с удоволствие бих ви помогнал за патча,но не разбирам достатъчно от едитването на ФИФА :(, но знам кой може... може би го познавате,скайпа му е root4rulez, той със сигурност може да ви помогне,но не знам дали ще се съгласи,защото преди като е искал да го вземете в екипа,вие сте отказали. На миналата ФИФА той сам направи цял патч с А и Б група...и тази година започна да прави,но нещо се отказа.
Искам да попитам изобщо някой от админите прочете ли това което написах ^^^^ ??? Пак повтарям човека разбира от едитване на фифа,може да прави екипи,лица,стадиони,и още много неща. Нали уж търсите някой да ви помогне? Какво още искате? да ви падне на колене и да ви се моли,за да го приемете ли? баннат е от форума,скайпа му е "root4rulez" без кавичките. Много сте заети,че нямате време да го намерите в скайп ли? Sv3nc3 всеки ден влизаш във форума,нямаш време да ми отговориш на това което пиша,но имаш време да отговориш на латиницата на оня "ivanovvqwer".. И аз ли трябва да започна да пиша негативно,за да обърнеш малко внимание.? Незнам какво е отношението ви с човека,но не сте на по 12г. за да се държите лапешки...какъв пример давате. Станете един екип,и направете най-добрият БФЛ патч правен някога!
vanushida1

Мнение от vanushida1 »

Ludogorets написа:
Ludogorets написа:Аз с удоволствие бих ви помогнал за патча,но не разбирам достатъчно от едитването на ФИФА :(, но знам кой може... може би го познавате,скайпа му е root4rulez, той със сигурност може да ви помогне,но не знам дали ще се съгласи,защото преди като е искал да го вземете в екипа,вие сте отказали. На миналата ФИФА той сам направи цял патч с А и Б група...и тази година започна да прави,но нещо се отказа.
Искам да попитам изобщо някой от админите прочете ли това което написах ^^^^ ??? Пак повтарям човека разбира от едитване на фифа,може да прави екипи,лица,стадиони,и още много неща. Нали уж търсите някой да ви помогне? Какво още искате? да ви падне на колене и да ви се моли,за да го приемете ли? баннат е от форума,скайпа му е "root4rulez" без кавичките. Много сте заети,че нямате време да го намерите в скайп ли? Sv3nc3 всеки ден влизаш във форума,нямаш време да ми отговориш на това което пиша,но имаш време да отговориш на латиницата на оня "ivanovvqwer".. И аз ли трябва да започна да пиша негативно,за да обърнеш малко внимание.? Незнам какво е отношението ви с човека,но не сте на по 12г. за да се държите лапешки...какъв пример давате. Станете един екип,и направете най-добрият БФЛ патч правен някога!
Ludogorets , г-н root4rulez разбира от едитване колкото и онзи Тренера дето правеше ПЕС пачовете... работите им можеха да забаляват само малките деца.Нищо чудно няма в това че от БФЛ не са го взели , изобщо не може да се мери с тях по никакви показатели и само ще им пречи и ще ги бави.Всеки прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master може да направи на root4rulez патча.Пълна пародия - жалко за труда.
Последно промяна от vanushida1 на 18 Фев 2014 16:46, променено общо 1 път.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ludogorets написа:
Аз и да е имало(а то със сигурност е имало) проблеми с него съм забравил за какво са били и кога. Може и да не съм правил патчове тогава(за 11 и 12). Просто си имам много други проблеми и задачи, за да обърна сериозно внимание на това, камоли да помня. Знам, че беше взимал някои наши работи и ги беше слагал в неговия патч, което съм написъл, че е неприемливо за нас. Даниел мисля, че знае повече, ако желае нека обясни!
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

sv3nc3 написа:
Ludogorets написа:
Аз и да е имало(а то със сигурност е имало) проблеми с него съм забравил за какво са били и кога. Може и да не съм правил патчове тогава(за 11 и 12). Просто си имам много други проблеми и задачи, за да обърна сериозно внимание на това, камоли да помня. Знам, че беше взимал някои наши работи и ги беше слагал в неговия патч, което съм написъл, че е неприемливо за нас. Даниел мисля, че знае повече, ако желае нека обясни!
Като си почнал да отговаряш , кажи до къде сте стигнали с пача ?
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

vanushida1 написа:
Ludogorets написа:
Ludogorets , г-н root4rulez разбира от едитване колкото и онзи Тренера дето правеше ПЕС пачовете... работите им можеха да забаляват само малките деца.Нищо чудно няма в това че от БФЛ не са го взели , изобщо не може да се мери с тях по никакви показатели и само ще им пречи и ще ги бави.Всеки прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master може да направи на root4rulez патча.Пълна пародия - жалко за труда.
Съгласен съм че ТРЕНЕРА не е добър в правенето на пачове за ПЕС,но не и с това че "root4rulez" разбира колкото Тренера. Лично съм изпробвал пачовете на root,имаше някъде забележки,но пак си беше много добре направен.. бих казал че Sv3nc3,Dominatora и root4rulez разбират еднакво от "едитване" на фифа... защо миналата година БФЛ неможаха да оправят crasha с българският национален отбор,а root го оправи? а и още преди да излезе FIFA 14,root вече беше започнал с бг пач.,но в крайна сметка,ГДБОБ закриха сайта му,защото някой им беше казал че има пиратска версия на ФИФА 14 . Щом казваш че Всеки прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master може да направи на root4rulez патча ти защо не го направиш? хайде! изглежда че си прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master.... Направи тогава пача на root4ulez. Миналата година човека направи А,Б група,стадиони,лица,банери,пана,песни на агитките съвсем сам. И НЕ СА КРАДЕНИ от БФЛ! лично съм ги проверявал..и лицата бяха различни от тези на БФЛ, и минилицата ( това го знам,защото ползвах неговия пач,а минилицата на БФЛ ми харесваха повече,затова ги замених :D.. Може би root имаше същите минилица като на БФЛ,но за да не помислят БФЛ че са крадени,той сложи по-лошо направени. ) Дори го помолих да добави 3-ти екип на Лудогорец,и той се съгласи.. направи го същия ден и го добави. Такъв човек трябва да прави БГ пачовете.. ако някой поиска от БФЛ да направят да кажем 3-ти екип на Любимец,няма да се съгласите естествено.. :) сигурно и вие имате високи стандарти като PesEdit. Вземете пример от RELOADED, може би знаете какво е RELOADED... това е група за кракване на игри,и човека отговаря на абсолютно всеки въпрос! гледам в сайта един предложил една игра,и човека се съгласи да я кракне...която е предложена само от един и излязла от преди няколко години. И как така root няма място в екипа? помня че бяхте написали че само Sv3nc3 и Dominatora правите пача,а тези другите с "червено" какво правят,че още излизат като админи от BFL TEAM a.k.a JaymZZZ,AntrAcsA,ZhivkoBGR,kyynadd,IvanMladenov,Gogo_t,Vencoi etc.... Те още админи ли са? че ми излизат в червено.. дори влизат ли във форума още?

!!! Root4rulez ми каза да предам съобщение: Кажи им на същите тези,който сега ме плюят,че ако не бях аз миналата година,нямаше да играят пач.. като гледам и тази година бая чакат.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

BFL !! не си мислете че с написването на това,аз по някакъв начин се опитвам да злепоставя пача ви... просто искам да покажа и докажа че "root4rulez" ИМА място в екипа. Човека винаги е искал да бъде в екипа! а вие просто го отхвърлихте затова че е по-добър от вас. :) Едва ли има друга причина.
vanushida1

Мнение от vanushida1 »

Съгласен съм че ТРЕНЕРА не е добър в правенето на пачове за ПЕС,но не и с това че "root4rulez" разбира колкото Тренера. Лично съм изпробвал пачовете на root,имаше някъде забележки,но пак си беше много добре направен.. бих казал че Sv3nc3,Dominatora и root4rulez разбират еднакво от "едитване" на фифа... защо миналата година БФЛ неможаха да оправят crasha с българският национален отбор,а root го оправи? а и още преди да излезе FIFA 14,root вече беше започнал с бг пач.,но в крайна сметка,ГДБОБ закриха сайта му,защото някой им беше казал че има пиратска версия на ФИФА 14 . Щом казваш че Всеки прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master може да направи на root4rulez патча ти защо не го направиш? хайде! изглежда че си прекарал 5 мин с фотошоп и Creation Master.... Направи тогава пача на root4ulez. Миналата година човека направи А,Б група,стадиони,лица,банери,пана,песни на агитките съвсем сам. И НЕ СА КРАДЕНИ от БФЛ! лично съм ги проверявал..и лицата бяха различни от тези на БФЛ, и минилицата ( това го знам,защото ползвах неговия пач,а минилицата на БФЛ ми харесваха повече,затова ги замених :D.. Може би root имаше същите минилица като на БФЛ,но за да не помислят БФЛ че са крадени,той сложи по-лошо направени. ) Дори го помолих да добави 3-ти екип на Лудогорец,и той се съгласи.. направи го същия ден и го добави. Такъв човек трябва да прави БГ пачовете.. ако някой поиска от БФЛ да направят да кажем 3-ти екип на Любимец,няма да се съгласите естествено.. :) сигурно и вие имате високи стандарти като PesEdit. Вземете пример от RELOADED, може би знаете какво е RELOADED... това е група за кракване на игри,и човека отговаря на абсолютно всеки въпрос! гледам в сайта един предложил една игра,и човека се съгласи да я кракне...която е предложена само от един и излязла от преди няколко години. И как така root няма място в екипа? помня че бяхте написали че само Sv3nc3 и Dominatora правите пача,а тези другите с "червено" какво правят,че още излизат като админи от BFL TEAM a.k.a JaymZZZ,AntrAcsA,ZhivkoBGR,kyynadd,IvanMladenov,Gogo_t,Vencoi etc.... Те още админи ли са? че ми излизат в червено.. дори влизат ли във форума още?

!!! Root4rulez ми каза да предам съобщение: Кажи им на същите тези,който сега ме плюят,че ако не бях аз миналата година,нямаше да играят пач.. като гледам и тази година бая чакат.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Братле , точно защото съм виждал работата на роот говоря така... екипите пълен новак с фотошоп ще ги направи по-добре, стадионите не бяха никакви стадиони , бяха вече направените си от EA и пича сложил само някоя друга текстура с логото на левски примерно EPIC FAIL. Ако ще и А,Б,В и Г група да направи не го прави разбирач , само повечко писане е нищо повече. И ДА пачове аз съм си правил сам не веднъж и затова ти казвам 5 мин "учене" на фотошоп , един поглед на Creation Master и патча му е готов.
П.С. Ако мислиш , че е добър колкото Доминатор и Свенсе просто нз...отиди на лекар да ти проверят зрението.
yambolov

Мнение от yambolov »

Тука само някакви безсмислени спорове, кой колко бил добър и т.н, а за патча развитие никакво, и други години е имало забавяния, но тази година е нещо уникално. Както и да е, не ни остава друго освен да чакаме :)
Изображение
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

Братле , точно защото съм виждал работата на роот говоря така... екипите пълен новак с фотошоп ще ги направи по-добре, стадионите не бяха никакви стадиони , бяха вече направените си от EA и пича сложил само някоя друга текстура с логото на левски примерно EPIC FAIL. Ако ще и А,Б,В и Г група да направи не го прави разбирач , само повечко писане е нищо повече. И ДА пачове аз съм си правил сам не веднъж и затова ти казвам 5 мин "учене" на фотошоп , един поглед на Creation Master и патча му е готов.
П.С. Ако мислиш , че е добър колкото Доминатор и Свенсе просто нз...отиди на лекар да ти проверят зрението.
Това си е лично твое мнение! и щом си правил пачове сам,прати няколко снимки да видим как е?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Не мисля да влизам в някакъв обяснителен режим с когото и да било. Само някой да ми покаже кого сме плюли! Написал съм само неща които са вярни!
Патча се бави не само заради нас. Влезте в сайтовете дори и на Левски и ЦСКА и вижте за какво става въпрос относно инфо. Трябва да четеме статии относно това дали даден играч е в отбора или не. Примерно в сайта на ЦСКА Косоко го няма, от статии се разбира, че все пак си е там. Примери още много...
George123

Мнение от George123 »

sv3nc3 написа:Не мисля да влизам в някакъв обяснителен режим с когото и да било. Само някой да ми покаже кого сме плюли! Написал съм само неща които са вярни!
Патча се бави не само заради нас. Влезте в сайтовете дори и на Левски и ЦСКА и вижте за какво става въпрос относно инфо. Трябва да четеме статии относно това дали даден играч е в отбора или не. Примерно в сайта на ЦСКА Косоко го няма, от статии се разбира, че все пак си е там. Примери още много...

И ако това е проблема дали Косоко е в ЦСКА или не дайте пача пък после като завърши трансферният прозорец пуснете 1.1 със трансферите и готово.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

Леле майкооо в спортал бг. Цъкате на трансверии и готово.всичко си пише
MendyCSKA

Мнение от MendyCSKA »

И аз много съжалявам за роот :( Човека отговаряше на всеки въпрос винаги , когато съм го питал за нещо ми е отговарял. E да , пачовете му не бяха по добри от вашите , но не може да се отрече че бяха добри и ги правеше много бързо. Според мен ако искате помощ роот е правилния човек :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

George123 написа:И ако това е проблема дали Косоко е в ЦСКА или не дайте пача пък после като завърши трансферният прозорец пуснете 1.1 със трансферите и готово.
Казал съм, че това е една от причините и съм дал пример. Най-удобно ще е да направиме отборите според сайтовете. Така ще стане най бързо, но много неточно! За това се ровима във всякакви сайтове(трансфермаркет, софифа(за да видиме скиловете на играчи които са били в предишни издания), сайтовете на отборите(ако има такива, защото примерно на Любимец е пълна трагедия) и още много други сайтове. Примерно в зимния ъпдейт, който ще е включен в патча, едно нещо доста ни разколеба относно скиловете на играчите, защото Гари Родригес го има в Елче и ЕА са му сложили оверал 60?!?! А той беше един от добрите играчи в А група с една еденица по малко от Марселиньо, който е най-добрия и скъп играч в А група, можеби заедно с Мисиджан.

Не е така както си го мислите. Едитването на ФИФА не се свежда до това да знаеш Фотошоп и СМ. Ако беше така, вече щеше да има качествен патч за А група!

Относно root4rulez, нека покаже какво може да прави. Примерно да направи стадиона на Лудогорец, защото е малък и сравнително лесен, да каже какво би направил, за да има А група и да ги има и всички останали първенства, без да трябва да ограничава нищо в Кареер моде. Нека направи примерно едно първенство с 8 отбора + купата на това първенство и да обясни какво е направил за да може да се играе по горния начин, който съм споменал. Само мога да кажа, че това не се прави с СМ, защото играта рано или късно ще крашне, а и ако е направено с СМ винаги ще позная. Номера е да се направи не с СМ, за да е стабилна играта до нейния край. Ако успее да направи тези неща, значи наистина има качества.

И щом искате, вече ще отговарям, ама на въпроса "Кога ще е готов патча?", няма как да дам отговор!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”