Относно появилия се патч за ФИФА 14 с БГ отбори
-
- BFL Team™
Относно появилия се патч за ФИФА 14 с БГ отбори
Беше ни достатъчно само няколко минути за да установиме, че отново има използване на неща, направени от нас, без ние да сме дали съгласие за това в това число и логото на БФЛ. Поради тази причина съм принуден да пусна важна тема в която да стане ясно, че абсолютно се разграничаваме от такъв вид дейности, в които заслуги на някой се присвояват от другиго без този друг да е вложил труд в това!
Също така, нееднократно сме заявявали, че екипа ни е отворен за всеки който покаже качества и желание да участва в БФЛ ФИФА и смятаме, че това е единствения и верен начин в България да има всяка година А група във ФИФА с високо качество и бързо, а не деленето поради една или друга причина!
Последно ще помоля "авторите" на БЛТ, ако имат съвест да свалят това което са качили, защото не желаеме логото на БФЛ да бъде в продукти със съмнително качество, защото името БФЛ е изградено с много труд в продължение на вече 12 години и използването му, без да си участвал в този труд, е меко казано цинично!
Също така, нееднократно сме заявявали, че екипа ни е отворен за всеки който покаже качества и желание да участва в БФЛ ФИФА и смятаме, че това е единствения и верен начин в България да има всяка година А група във ФИФА с високо качество и бързо, а не деленето поради една или друга причина!
Последно ще помоля "авторите" на БЛТ, ако имат съвест да свалят това което са качили, защото не желаеме логото на БФЛ да бъде в продукти със съмнително качество, защото името БФЛ е изградено с много труд в продължение на вече 12 години и използването му, без да си участвал в този труд, е меко казано цинично!
-
Re: Относно появилия се патч за ФИФА 14 с БГ отбори
Много Добре казано и АЗ подкрепям тази молба
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Напълно ви подкрепям. Свалих си този пач от любопитство да го въдя какъв е и установих, чe е много бъгав. Например в Берое Георги Андонов е бек, а Пламен Крумов е нападател. Също така и оверала на играчите не е наред. Не е възможно Григор Долапчиев и Ивайло Чочев от ЦСКА да са по 69, колкото са Мисиджан и Марселиньо от Лудогорец. Има и още много бъгове. Въобще този пач за нищо не става и ви съветвам да не си го теглите.
-
да и аз като теб го проверих още в началото когато започнах да го инсталирам разбрах ,че нее на БФЛ и по-добре значи освен тези бъгове и трансферите не са тези който трябва овереалите не са реални и след приятелските мачове в менеджер мод на първия мач изхвърля. А колкото до логото на БФЛ то е копирано с цел популяризиране на техният пач или поне така си мисля.toshko написа:Напълно ви подкрепям. Свалих си този пач от любопитство да го въдя какъв е и установих, чe е много бъгав. Например в Берое Георги Андонов е бек, а Пламен Крумов е нападател. Също така и оверала на играчите не е наред. Не е възможно Григор Долапчиев и Ивайло Чочев от ЦСКА да са по 69, колкото са Мисиджан и Марселиньо от Лудогорец. Има и още много бъгове. Въобще този пач за нищо не става и ви съветвам да не си го теглите.
-
мене не ме изхвърляшe, но за другото съм сагласенpepja написа:да и аз като теб го проверих още в началото когато започнах да го инсталирам разбрах ,че нее на БФЛ и по-добре значи освен тези бъгове и трансферите не са тези който трябва овереалите не са реални и след приятелските мачове в менеджер мод на първия мач изхвърля. А колкото до логото на БФЛ то е копирано с цел популяризиране на техният пач или поне така си мисля.toshko написа:Напълно ви подкрепям. Свалих си този пач от любопитство да го въдя какъв е и установих, чe е много бъгав. Например в Берое Георги Андонов е бек, а Пламен Крумов е нападател. Също така и оверала на играчите не е наред. Не е възможно Григор Долапчиев и Ивайло Чочев от ЦСКА да са по 69, колкото са Мисиджан и Марселиньо от Лудогорец. Има и още много бъгове. Въобще този пач за нищо не става и ви съветвам да не си го теглите.
-
Съгласен съм с Вас и чакаме вашия пач
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
А бихте ли ми дали линк с този патч, все пак да го видя да го пробвам, благодаря предварително!
-
линка го има в темата БФЛ ФИФА 14 първият коментар.bvbnikolai написа:А бихте ли ми дали линк с този патч, все пак да го видя да го пробвам, благодаря предварително!
-
Няма ли вече нещо завършено?
Примерно най- лесния отбор за оправяне е Пирин (Гоце Делчев) трябва да сте го направили!!!
Ако е завършено пуснете го ся за кво Ви е да се бавите!
Примерно най- лесния отбор за оправяне е Пирин (Гоце Делчев) трябва да сте го направили!!!
Ако е завършено пуснете го ся за кво Ви е да се бавите!
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
-
Искам да питам вие до къде сте стигнали и кои отбори ви остават да направите
-
FIFA 14 CEP
Здравейте! Преди няколко години на фифа 08 имах патч за всички 52 лиги в европа , и ми беше много интересно , да започвам с ЦСКА от 1 ви кръг на лига европа (тогава купа на уефа). Някой знае ли дали има такъв патч за фифа 13 и 14 ?
-
Re: FIFA 14 CEP
За такъв пач чувам за първи път, но звучи интересно. Кажи как се е казвал пача ?MITKO90 написа:Здравейте! Преди няколко години на фифа 08 имах патч за всички 52 лиги в европа , и ми беше много интересно , да започвам с ЦСКА от 1 ви кръг на лига европа (тогава купа на уефа). Някой знае ли дали има такъв патч за фифа 13 и 14 ?
-
FIFA CEP 08 пише че има и за фифа 11 но не мога да го намеря ..
-
интересно, но и аз нищо не намерих освен, http://wwww.moddingway.com/file/11174.htmlMITKO90 написа:FIFA CEP 08 пише че има и за фифа 11 но не мога да го намеря ..
-
Намерих 1 пач, но са 2 части , аз имам само едната... другата я няма никъде