БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
Абе вие където пишете постоянно "кога ще излезе пача" сте като коне с капаци.Извинете ме ама да сте толкова тъпи,че да не разберете от дума,няма накаде повече. Ако ще и да преобърнете света пача няма да има както ни се иска (в еди-какъв си срок). Ако беше примерно мързел той все някога ще мине и ще се направи пача за 0-ла време, какво сега да си оставят работата заради нас ли,още повече ,че никой не им плаща!
-
- BFL Team™
Ако може някой да ми каже номерата на следните футболисти на ЦСКА:
Пламен Крачунов
Иван Стоянов
Тони Силва
Юлиан Илианов
Гуидо Ди Виани
Единствено за Иван Стоянов предполагам, че ще е 73, защото май с тоя си играе навсякъде.
Пламен Крачунов
Иван Стоянов
Тони Силва
Юлиан Илианов
Гуидо Ди Виани
Единствено за Иван Стоянов предполагам, че ще е 73, защото май с тоя си играе навсякъде.
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Само Юлиан Илианов го има, другите не! Крачунов, ако е 6 Менди кой е? И двамата не са 6-ици. Другите двама ги няма!vili4kata написа:^Тук ги има: http://www.sportal.bg/statistics_player ... season=101
-
До колкото видях в уикипедия номерата на следните играчи са :
Пламен Крачунов - 6
Иван Стоянов 73
Тони Силва 7
Юлиан Илианов 4 или 26 ( в спортал е 26)
Гуидо Ди Виани - 41 трябва да е .
Дано съм ви помогнал и мога ли да предложа силата на Вандер Виера от Ботев да е по-висока от другите , минимум 71/72 , защото МИСЛЯ ЧЕ е по-добър от Марселиньо и от всички футболисти на Левски и ЦСКА по средна сила . Той е бърз , техничен е и има хубав удар , на Фифа 12 беше 69 средна сила и се надявам да е минимум 71 , защото се разви доста от 1вия си сезон с Ботев Пловдив ! Успех в работата с пача момчета .
Пламен Крачунов - 6
Иван Стоянов 73
Тони Силва 7
Юлиан Илианов 4 или 26 ( в спортал е 26)
Гуидо Ди Виани - 41 трябва да е .
Дано съм ви помогнал и мога ли да предложа силата на Вандер Виера от Ботев да е по-висока от другите , минимум 71/72 , защото МИСЛЯ ЧЕ е по-добър от Марселиньо и от всички футболисти на Левски и ЦСКА по средна сила . Той е бърз , техничен е и има хубав удар , на Фифа 12 беше 69 средна сила и се надявам да е минимум 71 , защото се разви доста от 1вия си сезон с Ботев Пловдив ! Успех в работата с пача момчета .
-
Искам да помоля името ми да спре да бъде споменавано! Напуснах фифа средите и вече се занимавам със съвсем други неща. Приятелите ми Даниел и Лудогорец ми казаха, че се говори за мен и бях длъжен и аз да изкажа своето мнение. В момента пиша от прокси, защото не знам защо, но имам бан. Преди имах голямо желание да бъда част от бфл, но вече нямам, помагах на доминатор за фифа 12 да оправи бъговете и след това той ми каза, че не зависи от него аз да стана част от бфл, трябвало венци да реши и впоследствие ми каза, че съм нямал качества. Създадох фифа.ово.бг и получих бан в сайта на бфл.
Всичко съм правил от сърце и всичко е правено от мен, не съм ползвал нищо на бфл.
За фифа 13 правих първият си патч и като за дебют се получи повече от добре, искам да знам какъв е бил пъривят на бфл, защото и той не е беше перфектен. Да не говорим, че след 2010 бфл да не ми говори за качество,защото патчовете им само крашваха и бяха само с едни голи екипи.
Свенс, креашън мастър ползвах само за оверала, всичко друго съм правел с дб мастер. Доказал съм какво мога(екипи,знамена,лица,структура и база данни) и изобщо не мисля да минавам тестовете ти.
БФЛ искаха да са единственните които правят патчове и нека си останат такива, изобщо не ми пука.
Всичко добро на всички.
Всичко съм правил от сърце и всичко е правено от мен, не съм ползвал нищо на бфл.
За фифа 13 правих първият си патч и като за дебют се получи повече от добре, искам да знам какъв е бил пъривят на бфл, защото и той не е беше перфектен. Да не говорим, че след 2010 бфл да не ми говори за качество,защото патчовете им само крашваха и бяха само с едни голи екипи.
Свенс, креашън мастър ползвах само за оверала, всичко друго съм правел с дб мастер. Доказал съм какво мога(екипи,знамена,лица,структура и база данни) и изобщо не мисля да минавам тестовете ти.
БФЛ искаха да са единственните които правят патчове и нека си останат такива, изобщо не ми пука.
Всичко добро на всички.
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
root4rulez, смешен си братле. Бил съм му казал, че няма качества... А това, че не си ползвал неща на БФЛ просто без коментар го оставям
ПС. Не си получил бан във форума, защото си ни конкуренция, а защото плюеш нас. Прави си каквото си искаш, не ме интересува, ама не обиждай това, което ние сме направили.
ПС. Не си получил бан във форума, защото си ни конкуренция, а защото плюеш нас. Прави си каквото си искаш, не ме интересува, ама не обиждай това, което ние сме направили.
-
Вие сте смешни и го доказвате от година на година.
Номер 1 сте както искахте
Номер 1 сте както искахте
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
- BFL Team™
Ами някой от потребителите във форума те спомена и от там тръгнаха нещата! Сърди се на него, а не на нас. Аз съм написал след това, единствено каквото знам и мисля, че не съм излъгал за нищо, още по-малко пък съм обидил някого!root4rulez написа:Искам да помоля името ми да спре да бъде споменавано! Напуснах фифа средите и вече се занимавам със съвсем други неща. Приятелите ми Даниел и Лудогорец ми казаха, че се говори за мен и бях длъжен и аз да изкажа своето мнение. В момента пиша от прокси, защото не знам защо, но имам бан. Преди имах голямо желание да бъда част от бфл, но вече нямам, помагах на доминатор за фифа 12 да оправи бъговете и след това той ми каза, че не зависи от него аз да стана част от бфл, трябвало венци да реши и впоследствие ми каза, че съм нямал качества. Създадох фифа.ово.бг и получих бан в сайта на бфл.
Всичко добро на всички.
Относно другото, аз само предлагам и не карам никой да прави нищо на сила.
Всичко е толкова просто и става въпрос само за една игра.....
-
Проблемът е,че Българите като нация не сме единни и всеки се опитва да изпъкне пред другият.
Пожелавам успех на БФЛ и всичко добро на всички.
Пожелавам успех на БФЛ и всичко добро на всички.
-
С кои отбори сте готови напълно ?
-
Как на другите отговаряте на всичко , а на мен на един въпрос не ми отговорихте . -.-
-
- BFL Team™
Относително е да се каже с кои отбори сме готови, защото до днес мислехме, че Левски е готов.... А той явно, че не е готов!SamoBotev1912 написа:Как на другите отговаряте на всичко , а на мен на един въпрос не ми отговорихте . -.-
-
Ха кой Левски визираш ,този в играта или реалния .sv3nc3 написа:Относително е да се каже с кои отбори сме готови, защото до днес мислехме, че Левски е готов.... А той явно, че не е готов!SamoBotev1912 написа:Как на другите отговаряте на всичко , а на мен на един въпрос не ми отговорихте . -.-
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Да Разбираемо е! Не крия,че съм от Левски и виждам че през всеки изминал ден се водят преговори за УШ футболисти вчера на мача със Славия Левски бе с променен екип като на фланелката липсваше един от спонсорите VTB CAPITAL за което се учудих.Също така по време на мача Любимец и Локо Пл. Вратаря на Локомотив бе с екип на Joma докато неговите съотборици бяха с UHLSPORT ... Моето мнение за пача че ще бъде НЕВЕРОЯТЕН но не мисля че е правилно да се чака до края на трансферния прозорец в България за да се пусне пача ами да го разделите както минали години на V1,V2 и така нататък(Това е моето мнение)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Момчета, и прeди съм го казвал, но според мен, стига да можете и искате, разбира се, направете датабазата на пача на две версии. Една с датабаза от края на летния прозорец и една от края на този.
-
Та кои отбори са готови (под готови разбирайте футболистите , екипите ,гд лицата )? плс отговорете ми
-
Не можете ли да пуснете една версия за да поиграем малко и да ни мине зора и по- късно като дооправите нещата да пуснете нов пач
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
Да бе пичове, верно. Айде пускайте пача вече, че стана почти март месец. После ако има някой новости ще пуснете още една версия и всичко ще си дойде на мястото. Хайде наистина много хора го чакаме с нетърпение този пач.
-
И аз тва викам ... много ни се цъкааpeppu написа:Да бе пичове, верно. Айде пускайте пача вече, че стана почти март месец. После ако има някой новости ще пуснете още една версия и всичко ще си дойде на мястото. Хайде наистина много хора го чакаме с нетърпение този пач.
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.