БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Botev1912

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от Botev1912 »

Оправете номера на Л.Педро 15 номер е вече , знам със сигурност вчера ми даде негова фланелка :happy:

П.С пише се (Younes Hamza)подобрете финишинга му от 2 удари има два гола с/у Лудогорец и странична ножица , също и Лукин който е нац. на Румъния и на 5 март ще игра с/у Меси , Доре е невероятен във въздуха и много добре гардира , Енрике го няма в отбора
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:Оправете номера на Л.Педро 15 номер е вече , знам със сигурност вчера ми даде негова фланелка :happy:

П.С пише се (Younes Hamza)подобрете финишинга му от 2 удари има два гола с/у Лудогорец и странична ножица , също и Лукин който е нац. на Румъния и на 5 март ще игра с/у Меси , Доре е невероятен във въздуха и много добре гардира , Енрике го няма в отбора
Ще го имаме предвид, но Лукин сме си го взели от играта такъв, какъвто са го направили от ЕА. Какво имаш предвид за Енрике? Напуснал ли е?
Домовчийски ще го махнеме също.
pepja

Мнение от pepja »

sv3nc3 написа:
Botev1912 написа:Оправете номера на Л.Педро 15 номер е вече , знам със сигурност вчера ми даде негова фланелка :happy:

Ще го имаме предвид, но Лукин сме си го взели от играта такъв, какъвто са го направили от ЕА
Само да попитам във Левски има един Павел Чмовш и него го има в играта, та и него ли сте го взели.
pepja

Мнение от pepja »

pepja написа:
sv3nc3 написа:

Ще го имаме предвид, но Лукин сме си го взели от играта такъв, какъвто са го направили от ЕА
Само да попитам във Левски има един Павел Чмовш и него го има в играта, та и него ли сте го взели от там.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

pepja написа:
sv3nc3 написа:

Само да попитам във Левски има един Павел Чмовш и него го има в играта, та и него ли сте го взели.
Да.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

И понеже някой ни беше дал, като сайт за информация спортал имам питане!
Тука са трансферите през зимната пауза
http://transferi.sportal.bg/transfers_team.php?team=9
а тука би трябвало да е актуалния състав
http://www.sportal.bg/statistics_player ... season=101
Та въпроса ми е, защо след като са напуснали, си стоят в актуалния състав? напуснали ли са или не?
За сайта на Локо пловдив не ми се говори....
pepja

Мнение от pepja »

sv3nc3 написа:И понеже някой ни беше дал, като сайт за информация спортал имам питане!
Тука са трансферите през зимната пауза
http://transferi.sportal.bg/transfers_team.php?team=9
а тука би трябвало да е актуалния състав
http://www.sportal.bg/statistics_player ... season=101
Та въпроса ми е, защо след като са напуснали, си стоят в актуалния състав? напуснали ли са или не?
За сайта на Локо пловдив не ми се говори....
Да ,доста е объркващо ,но са напуснали всички защото и коментатора го каза, предполагам ,че от състава не са извадени защото още не са им намерили качествени снимки и информация.
SamoBotev1912

Мнение от SamoBotev1912 »

Ще кажа как мисля че трябва да са средната сила на Ботев :
Стаховяк - 69
Везалов - 63
Спрокел - 63
Минев - 68 ( от ЕА е така )
Йордан Христов - 71 ( гледайте му няколко мача , ако не вярвате)
Бенга - 66
Лукин - 67 (от ЕА е така )
Огнянов - 70
Куртеан - 68
Иршак - 66 ( преди 2 години беше така , така че може да е повече :) )
Анисе Абел - 72
Сърмов - 64 ( най-много 64 ;д )
Доре - 69 (или повече , в мачовете , които го гледах беше уникален просто , техника , бързина , но слаб удар )
Хамза Юнес - 72
Вандер - 72/3
Цветков - 64 ( много е стар вече и е видимо по-слаб от преди това , но е класа :) )
runerso822

Мнение от runerso822 »

Здравейте, ако желаете аз мога да помогна с правенето на футболисти и трансвери ако желаете помощ кажете, на разположение съм. :) Kaжете къде ви трябва помогна и мога да помогна. :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

SamoBotev1912 написа:Ще кажа как мисля че трябва да са средната сила на Ботев :
Стаховяк - 69
Везалов - 63
Спрокел - 63
Бенга - 66
Огнянов - 70
Куртеан - 68
Анисе Абел - 72
Доре - 69 (или повече , в мачовете , които го гледах беше уникален просто , техника , бързина , но слаб удар )
Хамза Юнес - 72
Вандер - 72/3
Цветков - 64 ( много е стар вече и е видимо по-слаб от преди това , но е класа :) )
Ако са така, ще са дост по силни от Лудогорец! Безяк според ЕА е 68 оверал, а си е класа! Ние сме го направили до 70. Стоянов също е със 70, единствено Марселиньо е 72.
cska31

Мнение от cska31 »

moje li da ka4ite pa4a do tam kade to e gotov.
litexlovech1921

Мнение от litexlovech1921 »

SamoBotev1912 написа:Ще кажа как мисля че трябва да са средната сила на Ботев :
Стаховяк - 69
Везалов - 63
Спрокел - 63
Бенга - 66
Огнянов - 70
Куртеан - 68
Анисе Абел - 72
Хамза Юнес - 72
Вандер - 72/3
Хаха ти чуваш ли се бе, Литекс в реалния футбол са по-добри от Лудогорец, а ти искара Ботев по-силен и от Лудогорец и от Литекс хахахаха
litexlovech1921

Ето показателите на Литекс според мен ( а повечето са според фифа 14 или 13 от последните ъпдейтове)
Пиргов-64
Манолев-70
Бодуров-70
Илия Миланоев-69
Недялков-67
Славчев-70
Цветков-69
Асприля-71 (и 5 звезди на финтовете)
Ваюши-70 (с повече дрибъл и контрол над топката)
Джазула-69
Том-73/74 ( все пак помните какво ги правеше защитниците в миналия си престой в Литекс)
Джордан-71 ( все пак е голмайстор на А група)
Искам да кажа и друго .. оправете показателите на Лудогорец, Владо Стоянов, Марселиньо и Безяк заслужават много повече към 75-75 овър :) а ако мислите, че съм преувеличил показалите на Литекс, просто вижте мачаот Разград 2:4 :):):)
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

sv3nc3 написа:

Ще го имаме предвид, но Лукин сме си го взели от играта такъв, какъвто са го направили от ЕА. Какво имаш предвид за Енрике? Напуснал ли е?
Домовчийски ще го махнеме също.
Да,също така всичко което ви казвам е така и не преувеличено и за да не кажете , че само ги подобрявам играчите.Например Спрокел е доста бавен , както и Сърмов.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

litexlovech1921 написа:Ето показателите на Литекс според мен ( а повечето са според фифа 14 или 13 от последните ъпдейтове)
Пиргов-64
Манолев-70
Бодуров-70
Илия Миланоев-69
Недялков-67
Славчев-70
Цветков-69
Джазула-69
Том-73/74 ( все пак помните какво ги правеше защитниците в миналия си престой в Литекс)
Искам да кажа и друго .. оправете показателите на Лудогорец, Владо Стоянов, Марселиньо и Безяк заслужават много повече към 75-75 овър :) а ако мислите, че съм преувеличил показалите на Литекс, просто вижте мачаот Разград 2:4 :):):)
Мач с мач няма нищо общо (ако мислиш че Литекс са по-силни от Лудогорец по-добре се откажи от футбола виждаме какво правят Разградчани в родната А група и Лига Европа...За което ЕВАЛА! От Левски съм,но това не трябва да е фактор в оценяването на играчите !)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
Rubo

Мнение от Rubo »

Лудогорец, не мисля че и можете да ги сравнявате с някой... и не мисля че трябва да имат само трима играча със скил над 70, ако е така трябва да имат бая потенциал сложен... Не съм фен на отбора просто се опитвам да мисля реалистично, вие сами виждате какво правят в Европа. Левски когато бяха в УЕФА, после на специалната игра която пуснаха от фифа бяха бая по-напомпени, а далеч според мен тогава не играха като Лудогорец. ;)
SamoBotev1912

sv3nc3

Така са им реалните , наистина гледайте няколко мача и ще сте сигурни , и Литекс не са по-силни от Ботев , просто Ботев се представят слабо в първенството , но ако това не ви стига , вижте мачовете само от топ 7 и ще се уверите , че Ботев са по-добри от Литекс , но Лудогорец са най-добри . :) Безяк според ЕА може да е само 68 , ама е минимум 73 , щом според онзи заблуден фен на Литекс Том бил 74 :D :D :D :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl: , пък и само Ботев направи добра селекция , преди може и да са били "по-слаби" отЛитекс , но сега са много по-добри . :)
SamoBotev1912

litexlovech1921 написа:Ето показателите на Литекс според мен ( а повечето са според фифа 14 или 13 от последните ъпдейтове)
Пиргов-64
Манолев-70
Бодуров-70
Илия Миланоев-69
Недялков-67
Славчев-70
Цветков-69
Джазула-69
Виж ся как са според фифата играчите на Литекс заблуден фен такъв :rofl:
Манолев - 69
Бодуров - 66
Илия Миланов - 60 !!
Недялков - 64
Славчев - 60 , той 70 вика , сигурно си объркал цифрите :wasntme:
Цветков - беше 64 в бфлто миналата година
Ваюши - 64 :D :D
Том - 67 макс !!! добър е но .. не повече от 67 :)
Джордан - 71 е реално , добър е , но другите футболисти си ги изкарал звезди ,които зимат заплати по 40 000 и нагоре на месец , а в Литекс Манолев ще взима едва 8 000 лева . :) Това е истината приеми го , и преди Ботев бяха по-добри , победихме ви в 3 от 4 мача .. :) Пък и Ботев сега направиха доста добра селекция и трябва да са 3 звезди , Литекс 2,5 , Лудогорец 3,5 :)
litexlovech1921

SamoBotev1912 написа:
Пиргов-64
Манолев-70
Бодуров-70
Илия Миланоев-69
Недялков-67
Славчев-70
Цветков-69
Джазула-69
Виж ся как са според фифата играчите на Литекс заблуден фен такъв :rofl:
Манолев - 69
Бодуров - 66
Илия Миланов - 60 !!
Недялков - 64
Славчев - 60 , той 70 вика , сигурно си объркал цифрите :wasntme:
Цветков - беше 64 в бфлто миналата година
Ваюши - 64 :D :D
Том - 67 макс !!! добър е но .. не повече от 67 :)
Джордан - 71 е реално , добър е , но другите футболисти си ги изкарал звезди ,които зимат заплати по 40 000 и нагоре на месец , а в Литекс Манолев ще взима едва 8 000 лева . :) Това е истината приеми го , и преди Ботев бяха по-добри , победихме ви в 3 от 4 мача .. :) Пък и Ботев сега направиха доста добра селекция и трябва да са 3 звезди , Литекс 2,5 , Лудогорец 3,5 :)
Пич вземи се стегли .. и владо стоянов според ЕА е 68 ама е недоотценен и пичовете дето правят пача са го направили 70, безяк според ЕА е 68 ама и той е недоотценен и са го направили 70, така, че славчев е 60, но е най-прогресираш футболист на България, значи и той е недоотценен и поне 66 трябва да е с потенциал над 80, илия миланов е национал и беше най-прогресираш млад играч за 2012 значи и той е недоотценен от ЕА и както те са го направили 61 поне 65 трябва да е с потенциал около 80, бодуров е твърд титуляр в националния ни отбор който направи изключително силни световни квалификации и от ЕА е 66, а е поне 70 !! с по малко потенциал де, защото е малко по-голям от останалите, но се пак около 75 !! се пак георги миланов е 70, а на бфл-то миналата година беше към 67 .. том на фифа 11 в турското първенство беше 71, с 5 звезди на финтовете и 5 звезди на слабия крак с потенциал 80 точно .. имаше 90 ускорение и 80 и нещо скорост .. ваюши е титуляр на албанския национален отбор който също направи добри квалификации за световното .. манолев е твърд титуляр в национала .. така че минимум 72 ( се пак в псв беше 75 на фифа 10) .. и т.н, а все пак виж класирането в А група .. ние сме единствения отбор който е конкурент на Лудогорец за титлата :) с най-младия състав, съставен изцяло от БЪЛГАРИ !!
litexlovech1921

И друго .. според трансфермарк (това е немски сайт, който оценява играчите, кой колко струва) Върджил Мисиджан е 3 милиона евро .. който играе мениджър мод на фифа 14, знае, че за 3 милиона евро може да си купиш играч между 71-74 овър .. така че Мисиджан и той поне трябва да е 72 овър .. Славчев и Ваюши са по 2 милиона и половина, което означа, че трябва да са около 70 овър .. това е за заблудения фен на Ботев, който казваше за Ваюши и Славчев, че трябва да са по 64 овър :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”