BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
radoslavn

Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Мнение от radoslavn »

Да питам само, ако съм правил промени по съставите и зареждам да кажа някакви състави, пък съм с този пач ще мога ли да почна кариера или ще стане нещо.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

radoslavn написа:Да питам само, ако съм правил промени по съставите и зареждам да кажа някакви състави, пък съм с този пач ще мога ли да почна кариера или ще стане нещо.
Не мога да те разбера! Какви промени да си правил и с какво? Преди инсталацията на БФЛ 14 или след?
cska31

Мнение от cska31 »

Можели да кажеж кои стадиони ще има гледах назад в форума но не намерих видях само тези:
Българска армия,Герена,Тича и Ловеч тези ли са или ще има още.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
angel444

Мнение от angel444 »

MoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
Да, доста добра идея... и аз бих искал да получа, ако е възможно тези файлове + инструкция... :party: Иначе очаквам пача в следващите дни... :time: :time: :ninja:
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

MoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
Moddingway направиха пач с Лудогорец,Левски и ЦСКА в играта. Намери го от гоогле :Д
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Ludogorets написа:
Moddingway направиха пач с Лудогорец,Левски и ЦСКА в играта. Намери го от гоогле :Д
Благодаря ти за информацията. Сега търся, ушким намерих някакъв ъпдейт. Сега ще сваля и тествам.

Edit: Бързо се отказах.
1. Най-новата версия на пача е от 25 декември. Това значи липса на последните трансфери.
2. За да се инсталира най-новата версия, ще трябва да се свалят и инсталират и предходните 4-5.

Въпроса ми все още остава към екипа, ако имат възможност, време и най-вече желание да помогнат.
Искам да спомена, че бях тръгнал да си ги направя сам, но не успях да подкарам CM14, тъй като съм с пиратска игра.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

MoNteSo написа:
Ludogorets написа:
Благодаря ти за информацията. Сега търся, ушким намерих някакъв ъпдейт. Сега ще сваля и тествам.

Edit: Бързо се отказах.
1. Най-новата версия на пача е от 25 декември. Това значи липса на последните трансфери.
2. За да се инсталира най-новата версия, ще трябва да се свалят и инсталират и предходните 4-5.

Въпроса ми все още остава към екипа, ако имат възможност, време и най-вече желание да помогнат.
Искам да спомена, че бях тръгнал да си ги направя сам, но не успях да подкарам CM14, тъй като съм с пиратска игра.
Няма значение, че си с пиратска. СМ трябва да си работи!
Иначе другото няма как да стане. Патча не го правиме с СМ и няма как да изкараме само 1 отбор.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

angel444 написа:
Да, доста добра идея... и аз бих искал да получа, ако е възможно тези файлове + инструкция... :party: Иначе очаквам пача в следващите дни... :time: :time: :ninja:
и аз искам за ботев пловдив
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 :) !
http://i.imgur.com/Aiishvq.png
За останалите стадиони, които имаме трябва доста промени да се правят и това е причината да не ги включиме. Избрахме тези, които най лесно и бързо можахме да преработиме за ФИФА 14. Знам, че ще има недоволни, но ако желаят да има други стадиони, могат да направат със скетчъп и да ни ги дадът. Ние ще ги вкараме! Най вече на Лудогорец стадиона, защото него го нямаме в никакъв формат, а нямаме време да го направиме от нулата.
Rubo

Мнение от Rubo »

Това кой стадион трябва да е? :)
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Rubo написа:Това кой стадион трябва да е? :)
Лаута на Локо Пд
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Мисля,че на Локо Пловдив.Един въпрос може ли да сменя тренировъчната арена?
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
skils28

Мнение от skils28 »

По добре да пуснете пача и после ако има оплаквания че ги няма стадионите и др. неща тогава да ги добавите. Ако сте съгласни.
Likie1

Мнение от Likie1 »

Извинете че питам така, но в предни коментари питат за линк за пача и има отговор "В темата БФЛ 14 - първият коментар".Аз лично немога да намеря линк за този пач, а го търся от около 1 час.Моля ако някой може да ми го даде...Благодаря предварително !
ЦСКА София 1948
traiki

Мнение от traiki »

Докъде сте с лицата? Нещо ново, снимка, ала бала?
chris911203

Мнение от chris911203 »

sv3nc3 написа:Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 :) !
За останалите стадиони, които имаме трябва доста промени да се правят и това е причината да не ги включиме. Избрахме тези, които най лесно и бързо можахме да преработиме за ФИФА 14. Знам, че ще има недоволни, но ако желаят да има други стадиони, могат да направат със скетчъп и да ни ги дадът. Ние ще ги вкараме! Най вече на Лудогорец стадиона, защото него го нямаме в никакъв формат, а нямаме време да го направиме от нулата.

Пичага, как да ти ги изпратя? Качвам няколко снимки, пък ако Ви харесат, кажете как да Ви ги пратя :)
ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД
Изображение
Изображение
Изображение

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Изображение
Изображение

ЛИТЕКС ЛОВЕЧ

Изображение
Изображение

БОТЕВ ПЛОВДИВ НОВ СТАДИОН

Изображение
Изображение

СЛАВИЯ СОФИЯ

Изображение

СЛАВИЯ СОФИЯ НОВ СТАДИОН

Изображение

ЧЕРНОМОРЕЦ

Изображение

НЕФТОХИМИК БУРГАС

Изображение

НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

chris911203 написа:Пичага, как да ти ги изпратя? Качвам няколко снимки, пък ако Ви харесат, кажете как да Ви ги пратя :)
Мисля, че съм написал, да се направят, а не тези които ги има! От тези които си показал и ги има в скетчъп, на Лудогорец и Ботев не отговарят на това, което е в момента, а предполагам и за в бъдеще няма да са така. Васил Левски и Ловеч ще ги има в патча, а на Славия и Локо София имаме наши си версии, които са по-добри от тези в скетчъп, но трябва време за да ги приспособим за ФИФА 14. Трябват ни стадиона в Разград и този в Бургас(Лазур). Естествено, ако някой направи добри версии на останалите стадиони, ще предпочетем тях, пред тези които имаме!

Все пак благодаря за труда, който си направил ;) !
cska31

Мнение от cska31 »

sv3nc3 написа:Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 :) !
Това означава ли че ще има пач скоро
CSKA1948

Мнение от CSKA1948 »

Пача ще бъде страхотен,браво BFL чакаме го с нетърпение :party: :party:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”