BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Да питам само, ако съм правил промени по съставите и зареждам да кажа някакви състави, пък съм с този пач ще мога ли да почна кариера или ще стане нещо.
-
- BFL Team™
Не мога да те разбера! Какви промени да си правил и с какво? Преди инсталацията на БФЛ 14 или след?radoslavn написа:Да питам само, ако съм правил промени по съставите и зареждам да кажа някакви състави, пък съм с този пач ще мога ли да почна кариера или ще стане нещо.
-
Можели да кажеж кои стадиони ще има гледах назад в форума но не намерих видях само тези:
Българска армия,Герена,Тича и Ловеч тези ли са или ще има още.
Българска армия,Герена,Тича и Ловеч тези ли са или ще има още.
-
Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
-
Да, доста добра идея... и аз бих искал да получа, ако е възможно тези файлове + инструкция... Иначе очаквам пача в следващите дни...MoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
Moddingway направиха пач с Лудогорец,Левски и ЦСКА в играта. Намери го от гоогле :ДMoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
-
Благодаря ти за информацията. Сега търся, ушким намерих някакъв ъпдейт. Сега ще сваля и тествам.Ludogorets написа:Moddingway направиха пач с Лудогорец,Левски и ЦСКА в играта. Намери го от гоогле :ДMoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
Edit: Бързо се отказах.
1. Най-новата версия на пача е от 25 декември. Това значи липса на последните трансфери.
2. За да се инсталира най-новата версия, ще трябва да се свалят и инсталират и предходните 4-5.
Въпроса ми все още остава към екипа, ако имат възможност, време и най-вече желание да помогнат.
Искам да спомена, че бях тръгнал да си ги направя сам, но не успях да подкарам CM14, тъй като съм с пиратска игра.
-
- BFL Team™
Няма значение, че си с пиратска. СМ трябва да си работи!MoNteSo написа:Благодаря ти за информацията. Сега търся, ушким намерих някакъв ъпдейт. Сега ще сваля и тествам.Ludogorets написа:Moddingway направиха пач с Лудогорец,Левски и ЦСКА в играта. Намери го от гоогле :ДMoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
Edit: Бързо се отказах.
1. Най-новата версия на пача е от 25 декември. Това значи липса на последните трансфери.
2. За да се инсталира най-новата версия, ще трябва да се свалят и инсталират и предходните 4-5.
Въпроса ми все още остава към екипа, ако имат възможност, време и най-вече желание да помогнат.
Искам да спомена, че бях тръгнал да си ги направя сам, но не успях да подкарам CM14, тъй като съм с пиратска игра.
Иначе другото няма как да стане. Патча не го правиме с СМ и няма как да изкараме само 1 отбор.
-
и аз искам за ботев пловдивangel444 написа:Да, доста добра идея... и аз бих искал да получа, ако е възможно тези файлове + инструкция... Иначе очаквам пача в следващите дни...MoNteSo написа:Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, и с цялата си наглост ще го направя, за да ви поискам услуга. Има ли някакъв шанс да ми дадете необходимите файлове, че да си добавя единствено Лудогорец в играта ?
-
- BFL Team™
Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 !
http://i.imgur.com/Aiishvq.png
За останалите стадиони, които имаме трябва доста промени да се правят и това е причината да не ги включиме. Избрахме тези, които най лесно и бързо можахме да преработиме за ФИФА 14. Знам, че ще има недоволни, но ако желаят да има други стадиони, могат да направат със скетчъп и да ни ги дадът. Ние ще ги вкараме! Най вече на Лудогорец стадиона, защото него го нямаме в никакъв формат, а нямаме време да го направиме от нулата.
За останалите стадиони, които имаме трябва доста промени да се правят и това е причината да не ги включиме. Избрахме тези, които най лесно и бързо можахме да преработиме за ФИФА 14. Знам, че ще има недоволни, но ако желаят да има други стадиони, могат да направат със скетчъп и да ни ги дадът. Ние ще ги вкараме! Най вече на Лудогорец стадиона, защото него го нямаме в никакъв формат, а нямаме време да го направиме от нулата.
-
Това кой стадион трябва да е?
-
Лаута на Локо ПдRubo написа:Това кой стадион трябва да е?
-
Мисля,че на Локо Пловдив.Един въпрос може ли да сменя тренировъчната арена?
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
По добре да пуснете пача и после ако има оплаквания че ги няма стадионите и др. неща тогава да ги добавите. Ако сте съгласни.
-
Извинете че питам така, но в предни коментари питат за линк за пача и има отговор "В темата БФЛ 14 - първият коментар".Аз лично немога да намеря линк за този пач, а го търся от около 1 час.Моля ако някой може да ми го даде...Благодаря предварително !
ЦСКА София 1948
-
Докъде сте с лицата? Нещо ново, снимка, ала бала?
-
sv3nc3 написа:Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 !
Пичага, как да ти ги изпратя? Качвам няколко снимки, пък ако Ви харесат, кажете как да Ви ги пратя
ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
ЛИТЕКС ЛОВЕЧ
БОТЕВ ПЛОВДИВ НОВ СТАДИОН
СЛАВИЯ СОФИЯ
СЛАВИЯ СОФИЯ НОВ СТАДИОН
ЧЕРНОМОРЕЦ
НЕФТОХИМИК БУРГАС
НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ
-
- BFL Team™
Мисля, че съм написал, да се направят, а не тези които ги има! От тези които си показал и ги има в скетчъп, на Лудогорец и Ботев не отговарят на това, което е в момента, а предполагам и за в бъдеще няма да са така. Васил Левски и Ловеч ще ги има в патча, а на Славия и Локо София имаме наши си версии, които са по-добри от тези в скетчъп, но трябва време за да ги приспособим за ФИФА 14. Трябват ни стадиона в Разград и този в Бургас(Лазур). Естествено, ако някой направи добри версии на останалите стадиони, ще предпочетем тях, пред тези които имаме!chris911203 написа:Пичага, как да ти ги изпратя? Качвам няколко снимки, пък ако Ви харесат, кажете как да Ви ги пратя
Все пак благодаря за труда, който си направил !
-
Това означава ли че ще има пач скороsv3nc3 написа:Този стадион също ще го включиме и така с него стадионите ще са 6 !
-
Пача ще бъде страхотен,браво BFL чакаме го с нетърпение