БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
С коя програма правите пача?
-
- BFL Team™
DBM, Notepad, wordpad, Excel, Photoshop, Rhino 3d, Blender, SW 13, CM 14 трябват още file loader и някоя регенерираща програма. Предполагам, че изпускам няклко спомагателни програми.cska31 написа:С коя програма правите пача?
-
Така както върви почвам да си мисля,че и март няма да играем ..
-
Епа знам то е ясно те само лъжат и няма и този месец да го пуснат.
-
- BFL Team™
Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
Иван или както ЕА са го написали Ваня Маркович, който го има Корона Келце и му казват сръбския Неймар е със скил 51 и потенциал 60. Така ли да го оставиме и в ЦСКА? Дори няма шансове за развитие така! А бил сръбския Неймар... И как се казва - Ваня или Иван?
Иван или както ЕА са го написали Ваня Маркович, който го има Корона Келце и му казват сръбския Неймар е със скил 51 и потенциал 60. Така ли да го оставиме и в ЦСКА? Дори няма шансове за развитие така! А бил сръбския Неймар... И как се казва - Ваня или Иван?
-
Всъщност Иван не е Ваня Маркович ,а двамата са братя близнаци - Иван и Ваня , и двамата играеха в Корона ,а сега Иван Маркович е в ЦСКА докато Ваня Маркович си е в Корона...sv3nc3 написа:Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
-
Направете го този поне 65-66 с потенцял до 70sv3nc3 написа:Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
- BFL Team™
Егати работата, хептен се шашнах. Значи този дето е в ЦСКА трябва да е още по зле, ако вземеме предвид ЕА какво мислят!ForeverRed31 написа:Всъщност Иван не е Ваня Маркович ,а двамата са братя близнаци - Иван и Ваня , и двамата играеха в Корона ,а сега Иван Маркович е в ЦСКА докато Ваня Маркович си е в Корона...sv3nc3 написа:Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
-
sv3nc3 написа:Егати работата, хептен се шашнах. Значи този дето е в ЦСКА трябва да е още по зле, ако вземеме предвид ЕА какво мислят!ForeverRed31 написа:Всъщност Иван не е Ваня Маркович ,а двамата са братя близнаци - Иван и Ваня , и двамата играеха в Корона ,а сега Иван Маркович е в ЦСКА докато Ваня Маркович си е в Корона...sv3nc3 написа:Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
Напротив запознат съм с качествата на Иван Маркович, много техничен млад и проспериращ футболист е с много потенциал , та трябва да е поне 67-69 и със висок потенциал
-
Еми не знам , но според мен спокойно можете да го направите към 65-6 овр. и потенциал до към 74-5. Това го казвам на базата на това което видях от него в контролите .. игра доста добре , вкара хубав гол,а е и на 19г.sv3nc3 написа:Егати работата, хептен се шашнах. Значи този дето е в ЦСКА трябва да е още по зле, ако вземеме предвид ЕА какво мислят!ForeverRed31 написа:Всъщност Иван не е Ваня Маркович ,а двамата са братя близнаци - Иван и Ваня , и двамата играеха в Корона ,а сега Иван Маркович е в ЦСКА докато Ваня Маркович си е в Корона...sv3nc3 написа:Имам въпрос към момчето, което е в рисърч тийма на ЕА за играчи и техните скилове, ако все още чете.
-
- BFL Team™
Е да ама близнак му според ЕА е оверал 51 с потенциал 60 и струва около 300 000, а този в ЦСКА струва 50 000 и дори го няма във ФИФА!CSKA1948 написа:sv3nc3 написа:Егати работата, хептен се шашнах. Значи този дето е в ЦСКА трябва да е още по зле, ако вземеме предвид ЕА какво мислят!ForeverRed31 написа:
Всъщност Иван не е Ваня Маркович ,а двамата са братя близнаци - Иван и Ваня , и двамата играеха в Корона ,а сега Иван Маркович е в ЦСКА докато Ваня Маркович си е в Корона...
Напротив запознат съм с качествата на Иван Маркович, много техничен млад и проспериращ футболист е с много потенциал , та трябва да е поне 67-69 и със висок потенциал
-
Кои отбори са готови на пълно.
-
Sv3nc3, EA и Конами не правят винаги точна оценка на играчите, особено на по-неизвестните като гореспоменатите. Неслучайно има форуми като Pes Stats Database, където скиловете се обсъждат и съгласуват с потребителите, променят се постоянно и са с една идея по-точни от стоковите.
П.С. Мисля, че Football Manager-a би помогнал доста при определянето на позициите и скиловете на играчи, за които няма достатъчно ифнормация.
П.С. Мисля, че Football Manager-a би помогнал доста при определянето на позициите и скиловете на играчи, за които няма достатъчно ифнормация.
-
Кои отбори ши остават ? Мога да помогна с нещо , но вие никога не ми отгошаряте на този въпрос !
-
- BFL Team™
С какво можеш да помогнеш?SamoBotev1912 написа:Кои отбори ши остават ? Мога да помогна с нещо , но вие никога не ми отгошаряте на този въпрос !
-
Най-вече информация , за оверала на дадени играчи ! Не че се хваля , НО МИСЛЯ че овералите на играчите ,които давам са реални до колкото съм гледал А група . ако има нещо за Ботев , всичко знам !!sv3nc3 написа:С какво можеш да помогнеш?SamoBotev1912 написа:Кои отбори ши остават ? Мога да помогна с нещо , но вие никога не ми отгошаряте на този въпрос !
-
Айде бе кажете какво става..10 март е ,казахте,че ще имаме време и през март да играем,но като гледам и март няма да играем пфф...убива ми се желанието вече за игра...
-
Кой лица на футболисти от Литекс ще има ??
-
- BFL Team™
На които намериме/те хубави снимки.litexlovech1921 написа:Кой лица на футболисти от Литекс ще има ??
-
Кво постигаш като мълчиш , обичаш да изнервяш хората ли .. пфф напрао ..nothreennjk написа:Айде бе кажете какво става..10 март е ,казахте,че ще имаме време и през март да играем,но като гледам и март няма да играем пфф...убива ми се желанието вече за игра...