BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Момчета, приключихте ли с отборите ?
-
Добра работа, за последен път питам ще има ли спонсорите върху екипите на Литекс, понеже в клиповете ги няма ? Иначе, само едно голямо браво за това, че изобщо намирате време да се занимавате изобщо с нещо такова, при положение, че няма време(съдя го по-себе си), аз лично не бих се занимавал при положение, че ми липсва време и имам далеч по-сериозни неща, отколкото някаква си игра, браво, респект!
-
- BFL Team™
Ще го има!__SaNd1__ написа:Добра работа, за последен път питам ще има ли спонсорите върху екипите на Литекс, понеже в клиповете ги няма ? Иначе, само едно голямо браво за това, че изобщо намирате време да се занимавате изобщо с нещо такова, при положение, че няма време(съдя го по-себе си), аз лично не бих се занимавал при положение, че ми липсва време и имам далеч по-сериозни неща, отколкото някаква си игра, браво, респект!
-
Скоро ли да го очакваме
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
+1kostadin98 написа:Айде вече нямам търпение да се разцепа от игра ......
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
Кои стадиони са направени за БГ първенството ??
-
??????????????????SamoBotev1912 написа:Кои стадиони са направени за БГ първенството ??
-
- BFL Team™
Васил Левски, Българска Армия, Георги Аспарухов, Градски в Ловеч, стадион Тича и стадион Лаута.SamoBotev1912 написа:??????????????????SamoBotev1912 написа:Кои стадиони са направени за БГ първенството ??
-
И естествено Лудогорец арена няма.... утре Лудогорец ще слави честта на България срещу Валенсия,поне стадиона що не направихте?sv3nc3 написа:Васил Левски, Българска Армия, Георги Аспарухов, Градски в Ловеч, стадион Тича и стадион Лаута.SamoBotev1912 написа:??????????????????SamoBotev1912 написа:Кои стадиони са направени за БГ първенството ??
-
- BFL Team™
Защото изисква много свободно време. Направете го в скетчъп и ще го вкараме в играта! Само се стремете ориентацията на мешовете да е към центъра на терена!Ludogorets написа:И естествено Лудогорец арена няма.... утре Лудогорец ще слави честта на България срещу Валенсия,поне стадиона що не направихте?sv3nc3 написа:Васил Левски, Българска Армия, Георги Аспарухов, Градски в Ловеч, стадион Тича и стадион Лаута.SamoBotev1912 написа: ??????????????????
-
Стадионите с тази ли програма ги правите -скетчъп ,и как се вкарват в играта ,или е сложно за обяснение ?
-
- BFL Team™
Не ги правим с тази програма. Тази е най-популярна и лесна за 3д моделиране. Стадионите могат да се правят с която и да е 3д програма, можеща да експортне в .3ds формат.Veso написа:Стадионите с тази ли програма ги правите -скетчъп ,и как се вкарват в играта ,или е сложно за обяснение ?
Иначе използваме Рино и Блендер за стадионите.
Трия, ама по някога и аз се чудя защо пишат тия работи?! Па като ги изтрия, защо съм ги бил трил и е такив работи...Rubo написа:Що не ги локнеш тея теми или да им триеш коментарите... направо се чудя как може да има такива хора... или се стремите към активност във форума
-
Дай ми права за темата, аз ше ги трия хахаха нека да се оплакват
-
за да не чакаме догодина гласувайте http://www.fifplay.com/vote/
-
И на кой стадиона ще я слави?! На националния, не на тяхната колиба за 2000 човека! Кво мрънкате тогава?!SamoBotev1912 написа:
И естествено Лудогорец арена няма.... утре Лудогорец ще слави честта на България срещу Валенсия,поне стадиона що не направихте?
-
- BFL Team™
Косата му не е сложена.
Снимки:
http://imgur.com/a/jfhe2
Career mode с Черно Море:
https://www.youtube.com/watch?v=1qfgNIh ... e=youtu.be
-
-
Ако прочетеш малко по нагоре в темата ще видиш, че момчето от екипа е изброил стадионите, които ще присъстват в играта и Тича е един от тях.
-
Това Бастос ли е ?sv3nc3 написа:
Косата му не е сложена.
Снимки:
http://imgur.com/a/jfhe2
Career mode с Черно Море:
https://www.youtube.com/watch?v=1qfgNIh ... e=youtu.be
Дори живота си аз да прекарам,
-
Момчета, в пача ще ги има ли бивши футболисти като Жуниор Мораеш, Дембеле(няма го във Фрайбург, тъй като е по Китай) и т.н. Или поне Неделев, защото хората, които нямаме оригинална ФИФА няма да го имаме в Майнц 05,тъй като нали съставите ще са след зимния прозорец.