Утре Момчета 27ми Август!

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Утре излиза демото на FIFA08 ! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Добър вечер! :P
__SaNd1__

Re: Утре Момчета 27ми Август!

Мнение от __SaNd1__ »

аиде добър да е и колкото може да мине по бързо днешния ден и да излезе демото а след тва и цялата игра :P
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
fifa08

Мнение от fifa08 »

тея малко ма съмняят
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

защо да те самняват бе ако не в другите сайтове поне във gamespot м 100% сигорен чее сигорна информацията!
ИзображениеИзображение
ultrazzz_levski89

Мнение от ultrazzz_levski89 »

В кой/кои сайтове бе майничка
Galen

Мнение от Galen »

Като излезе днес демото някой може ли да даде линк към него?
cska_boy

Мнение от cska_boy »

ave hora izvinete 4e pi6a taka ama znaete li otkade moga da smenq ezika 4e otdolu mi go nqma nqkade v nastroikite li pls nqkoi da mi pomogne :(
Montana

Мнение от Montana »

Naycho_Naychev написа:Хора нали Канада е с 10 часа по-назад от нас!

Това означава, че ако демото излезе в 6 след обяд тяхно време, тук реално ще е 4 през нощта!!!
Какво общо има канада с демото на фифа 2008? И 100 пъти ви казаха..за демото следете в gamespot.com.Един го било съмнявало,друг не вярвал а пък 3-ти пита как да си смени езика,що за глупости?
Montana

Мнение от Montana »

Ти часа остави на нас ;) .Според мен ще излезе най-късно към 10 довечера.Абе какво гадаем,когато излезе-тогава.
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Е добреде ти от каде знаеш че ще излезбе в 6 часа може вече да е излезнало и да е по линията КАНАДА-ARENABG :rofl: :rofl:
ИзображениеИзображение
Montana

Мнение от Montana »

RiLeCo брато,аренабг не пускат демота,изключение беше биошок което така и не съм го играл.Следи в gamespot.com както казах,че там си е най-сигурно и бързо и така..пък който има място в дата може да го качи там и да даде линк тук на хората :happy:
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

оу-оу--оу ... първо EA не е канадска компания ... EA Canada е една от централите на EASports...такива има и в Лондон и в Бразилия... да сте чували за EA Academy ?? Тя е именно в Канада и можеби затова EASports наблягат повече на централата им там...а що се отнася до демото едвали ТАЗИ СЕДМИЦА ще го имаме ;) Нищо не е официално....
Montana

Мнение от Montana »

Хмм левски..нали когато ти писах ЛС-то и ти потвърди,че днес ще излезе? Ако играта излиза септември (Q3 2007 в геймспот което означава най-късно 30 септември) значи демото найстина трябва да се появи днес..обоснови се за това което каза "нищо не е официално".То и медал оф хонор ейрборне не беше обявено,че ще има демо,но пуснаха.Недей да ни депресираш така..готвя се цял ден за демото :wasntme:
Levski_forever

Montana написа:Хмм левски..нали когато ти писах ЛС-то и ти потвърди,че днес ще излезе? Ако играта излиза септември (Q3 2007 в геймспот което означава най-късно 30 септември) значи демото найстина трябва да се появи днес..обоснови се за това което каза "нищо не е официално".То и медал оф хонор ейрборне не беше обявено,че ще има демо,но пуснаха.Недей да ни депресираш така..готвя се цял ден за демото :wasntme:
Здравей,
Мисля така, защото миналата година беше същото ..в другите сайтове и форуми казваха 27 август...след това втори Септември -6септември ...докато не се стигна до 12 септември (виж даже майче беше 14)...чак тогава EASports пуснаха демото на FIFA 07.Затова мисля така...
Поздрави,
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Levski_forever написа:
Montana написа:Хмм левски..нали когато ти писах ЛС-то и ти потвърди,че днес ще излезе? Ако играта излиза септември (Q3 2007 в геймспот което означава най-късно 30 септември) значи демото найстина трябва да се появи днес..обоснови се за това което каза "нищо не е официално".То и медал оф хонор ейрборне не беше обявено,че ще има демо,но пуснаха.Недей да ни депресираш така..готвя се цял ден за демото :wasntme:
Здравей,
Мисля така, защото миналата година беше същото ..в другите сайтове и форуми казваха 27 август...след това втори Септември -6септември ...докато не се стигна до 12 септември (виж даже майче беше 14)...чак тогава EASports пуснаха демото на FIFA 07.Затова мисля така...
Поздрави,
Дам така беше !
Изображение
Levski_forever

Демо днес НЯМА да има. Това е официалния отговор от EASports....можеби утре ще го пуснат ,но днес няма . ;)Всъщност те споменават, че много скоро ще е готово,но не днес. Днес офисът на EA във Англия е затворен...утре ще работи..тогава ще стане ясно кога ше излезе демото ;)
Montana

Мнение от Montana »

Значи оставаме на сухо за неопределено време..от кога чакам това демо и то все не се появява..Еми ще се цъка 2007 докато не се появи,какво да правим сега,със скръстени ръце сме в случая. :|
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Ха не сравнявайте с фифа07 защото фифа 05 излезе август,фиф06 октомври нищо не се знае за фофа08 !
Последно промяна от RiLeCo на 27 Авг 2007 23:13, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

RiLeCo написа:Ха не сравнявайте с фифа07 защото фифа 05 излезе август,фиф06 октонври нищо не се знае за фофа08 !
За ФИФА 08 нищо не се знае, но се знае, че си неграмотен.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”