https://www.ozone.bg/product/fifa-14-pc/kb13 написа:Здравейте , имам един простичак въпрос.Бихте ли ми дали линк за фифа 14 коята да върви без проблем моля,благодаря предварително.![]()
И аз такаnothreennjk написа:Влизам на ден сигурно над 5 пъти в сайта и винаги когато вляза виждам BFL FIFA 13 1.1 излезе , кога ли ще дойде деня в който ще видя БФЛ ФИФА 14 излезе ?! .........
Зравейте,блягодаряти пич,но този линк който си ми го дал е да си купя играта а аз искам да я изтегля,или аз нещо несам разбрал.valdes4yyy написа:https://www.ozone.bg/product/fifa-14-pc/kb13 написа:Здравейте , имам един простичак въпрос.Бихте ли ми дали линк за фифа 14 коята да върви без проблем моля,благодаря предварително.![]()
Тука няма да получиш линк за безплатна ФИФА. Питай в някой друг форум!kb13 написа:Зравейте,моля някой да помогне.Вчера попитах,ако някой може да ми даде линк за ФИФА 14 който е работещ без проблем.Понеже в торентите има много и незнамоя работи без проблем.Благодаря предварително ако някои помогне.![]()
Безплатен обяд няма никъде ... ако искаш да ти върви без проблеми си я купуваш, всичко друго има някакви бъговеkb13 написа:Зравейте,моля някой да помогне.Вчера попитах,ако някой може да ми даде линк за ФИФА 14 който е работещ без проблем.Понеже в торентите има много и незнамоя работи без проблем.Благодаря предварително ако някои помогне.![]()
Стига глупости ти данеби да си я купил питам и всеки се прави на интересен.Такае само искате пач и давате акъли а за нещо свястно да помогнете неможетеvaldes4yyy написа:Безплатен обяд няма никъде ... ако искаш да ти върви без проблеми си я купуваш, всичко друго има някакви бъговеkb13 написа:Зравейте,моля някой да помогне.Вчера попитах,ако някой може да ми даде линк за ФИФА 14 който е работещ без проблем.Понеже в торентите има много и незнамоя работи без проблем.Благодаря предварително ако някои помогне.![]()
п.п. Много добре те разбрах предишния път !
kb13 написа:Стига глупости ти данеби да си я купил питам и всеки се прави на интересен.Такае само искате пач и давате акъли а за нещо свястно да помогнете неможетеvaldes4yyy написа:Безплатен обяд няма никъде ... ако искаш да ти върви без проблеми си я купуваш, всичко друго има някакви бъговеkb13 написа:Зравейте,моля някой да помогне.Вчера попитах,ако някой може да ми даде линк за ФИФА 14 който е работещ без проблем.Понеже в торентите има много и незнамоя работи без проблем.Благодаря предварително ако някои помогне.![]()
п.п. Много добре те разбрах предишния път !
И аз така мисля +1 остават още 2 седмици и аз усещам ,че няма да играем,но нека да видим : ) Те казаха,че ще имаме време за игра през март ,ако не го качат до края на март аз ще бъда доста разочарованangel444 написа:Хорa кaто, че ли нямa дa игрaем и през мaрт
И аз ще съм разочарован... дaно дa го пуснaт до 23.03nothreennjk написа:И аз така мисля +1 остават още 2 седмици и аз усещам ,че няма да играем,но нека да видим : ) Те казаха,че ще имаме време за игра през март ,ако не го качат до края на март аз ще бъда доста разочарованangel444 написа:Хорa кaто, че ли нямa дa игрaем и през мaрт