Просто трий коментара и пускайте пача айдеее размазвацияsv3nc3 написа:Не мога да разбера защо пишете с тия букви!?!?
БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
- BFL Team™
Трябва да се направят Пирин и Любимец + няколко играчи от Славия и Черноморец....kostadin98 написа:Просто трий коментара и пускайте пача айдеее размазвацияsv3nc3 написа:Не мога да разбера защо пишете с тия букви!?!?
-
sv3nc3 написа:Трябва да се направят Пирин и Любимец + няколко играчи от Славия и Черноморец....kostadin98 написа:Просто трий коментара и пускайте пача айдеее размазвацияsv3nc3 написа:Не мога да разбера защо пишете с тия букви!?!?
Ама в Пирин и Любимец целия състав ли трябва да се оправи,а до колкото в Славия и Черноморец кажи кой играчи и какво трябва да им се направи.
-
- BFL Team™
Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
-
sv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
Знам че не трябва да те питам но до края на седмицата ще оспеете ли да пуснете пача.
-
Супер значи малко ви остана Благодаря за информацията относно пачаskils28 написа:sv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
Знам че не трябва да те питам но до края на седмицата ще оспеете ли да пуснете пача.
Дори живота си аз да прекарам,
-
зa скиловете тaм в темaтa зa рейтингите съм писaл според мен кaк трябвa дa сa нa Слaвияsv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
горе дол колко отнема направата на скиловете на един играчsv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
-
Za Slaviq mislq 4e eto taka sa:
Ако Ви интересува за Славия мога да кажа за главните фигури там :
Г. Петков - 66-67 (класа)
Величко Величков- 62
Кире Ристевски-65-66
Димитър Пиргов-63
Георги Пашов-63
Радослав Димитров-65
Чавдар Янков-67
Янко Сандански-65
Тадей Апатич-64
Олег Шалаев-65
Галин Иванов-66
Радослав Василев-66
Фернандо да Силва-67-68 много е добър този бразилец
Величко Величков- 62
Кире Ристевски-65-66
Димитър Пиргов-63
Георги Пашов-63
Радослав Димитров-65
Чавдар Янков-67
Янко Сандански-65
Тадей Апатич-64
Олег Шалаев-65
Галин Иванов-66
Радослав Василев-66
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
angel444 написа:Za Slaviq mislq 4e eto taka sa:
Величко Величков- 62
Кире Ристевски-65-66
Димитър Пиргов-63
Георги Пашов-63
Радослав Димитров-65
Чавдар Янков-67
Янко Сандански-65
Тадей Апатич-64
Олег Шалаев-65
Галин Иванов-66
Радослав Василев-66
ФИЛМАР ! Какви са тези рейтинги за СлаБия ? до 65 максимум янков и петков, а другите по 62-3
-
Aбе гледaй.им мaч и ще видиш..
-
18.03...
-
Браво за добрата работа момчета както винаги сте на ниво и правите всичко чудесно, нямам никакви забележки със сигурност чакането си заслужава от това което виждам браво, че въпреки малкото време и трудностите ще направите този пач, аз ви благодаря много, и да ни радвате така и за напред.
-
какво още заваршихтеsv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
-
- BFL Team™
Доста неща. 11 отбора са готови на 100 %, на един остава малко, а на Любимец и Пирин трябва да ъпдейтнем трансферите и скиловете.cska31 написа:какво още заваршихтеsv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
Пак поветарям, че Б група няма да е много точна. така че да предположим, че и тя е готова.
-
sv3nc3 написа:Доста неща. 11 отбора са готови на 100 %, на един остава малко, а на Любимец и Пирин трябва да ъпдейтнем трансферите и скиловете.cska31 написа:какво още заваршихтеsv3nc3 написа:Имаме каквото ни трябва. На Любимец и Пирин трябва да се оправят трансферите и скиловете на новите играчи, а на Славия и Черноморец, само скиловете. Като приключиме с тях остават дребните работи за довършване. Така че гледайте клипчетата и снимките за грешки, които да поправяме .
Пак поветарям, че Б група няма да е много точна. така че да предположим, че и тя е готова.
Кажете с какво можем да помогнем, а някаква информация трябва ли ви за Пирин и Любимец ??
-
- BFL Team™
Може информация за точни позиции на играчите и силни и слаби страни, но да е достоверна. Ние имаме някаква, но ако има друго, ще го проверим и сравним.CSKA1948 написа:sv3nc3 написа:cska31 написа: Доста неща. 11 отбора са готови на 100 %, на един остава малко, а на Любимец и Пирин трябва да ъпдейтнем трансферите и скиловете.
Кажете с какво можем да помогнем, а някаква информация трябва ли ви за Пирин и Любимец ??
-
Но сега като гледам Ботев ПД няма да е със Мъри,а и Левски може да освободи треньора си.
-
сигурно от над два месеца отварям тази тема, надявайки се, пачът да е излезнал...
Първо искам да уточня, че разбирам напълно, че никой не ни е длъжен, че пачът е безплатен и т.н. Това ми е ясно. Но според мен правите адски много глупави и безполезни неща, като се почне от лицата на играчите, през тия треньори и т.н. Знам, че пачът, койото ще излезе, ще е адски готин, но според мен си губите времето с глупости, защо се надървихте да правите лица на всички играчи? От два месеца единственото движение е да качвате картинки, чат-пат някое видео и постоянните тролове като лудогореццц и т.н. дечковци, които не знам как ги търпите още...
почвам да се отчайвам вече да чакам, съжалявам, ако съм обидил някого от екипа, но според мен трябва да се концентрирате пачът да излезе максимално бързо, пък дали кевин бру или некой друг кавал ще е с лице или не, все ни е тая!!
Поздрави за труда, разбира се, ако не бяхте вие нямаше да цъкаме българско първенство.
не че сега цъкаме...
Първо искам да уточня, че разбирам напълно, че никой не ни е длъжен, че пачът е безплатен и т.н. Това ми е ясно. Но според мен правите адски много глупави и безполезни неща, като се почне от лицата на играчите, през тия треньори и т.н. Знам, че пачът, койото ще излезе, ще е адски готин, но според мен си губите времето с глупости, защо се надървихте да правите лица на всички играчи? От два месеца единственото движение е да качвате картинки, чат-пат някое видео и постоянните тролове като лудогореццц и т.н. дечковци, които не знам как ги търпите още...
почвам да се отчайвам вече да чакам, съжалявам, ако съм обидил някого от екипа, но според мен трябва да се концентрирате пачът да излезе максимално бързо, пък дали кевин бру или некой друг кавал ще е с лице или не, все ни е тая!!
Поздрави за труда, разбира се, ако не бяхте вие нямаше да цъкаме българско първенство.
не че сега цъкаме...
-
Всеки ден отварям тази тема, с надежда да видя нещо различно, като например дата на излизане, или поне какво ще има в пача. Всеки ден, чета какво имате да правите. Не давам зор, ама толкова ли е важно примерно на Любимец играчите му, към които имам голямо уважение, въпреки, че на края на сезона ще отпаднат от А група, да са с истинските си лица. Момчета от екипа, адски много уважавам вашият труд. Аз не бих могъл да направя и една стотна от това което правите. Но, моля ви дайте някаква дата. Скъсах си нервите да чакам. Чаках Томов да обяви спонсора, не го обяви. Не ви сравнявам с него, ама дайте поне някаква дата Мерси за положеният труд!
Ами вземи си акции!