Също може да сложите Куртеан дясно крило и Ванде- ляво, въпреки че Мъри по- често ги пуска на опаки, но той сряда най- вероятно си тръгва и очаквам след това вече да са си така.

sv3nc3 написа:Ще е така, както съм казал предиprowal написа:sv3nc3,искам да те попитам нещо за публиката,примерно Славия гостува на Черно море,клетката пълна ли ще бъде,защото според мен ще е тъпо,изобщо не е проблем,но сам каза,че правите всичко максимално реално,надявам се,че разбра какво исках да кажа и предварително благодаря за отговора..
Друго което ще направиме, но на този етап само за треньорите на Левски и ЦСКА е те да са максимално близки до реалноста, когато са при резервната скамейка на отбора:
http://imgur.com/7EEbxUh
Стойчо Младенов ще е със същия екип, но червен и със надпис SM и логото на екипировката на ЦСКА и доколкото е възможно с неговата си глава.
Напълно съгласен!!! можете да направите друг начин за да се познава дали екипите са ваши или не (напр. няква скрита малка точка на екипите,дето само вие ще знаете как да я откриете) но тези БФЛ баджове са направо противни.Botev1912 написа:Моля ви Махнете тези баджове супер грозно е ! Всички знаем кой прави пача , не е нужна реклама ..
+1sectorB написа:sv3ns3 има ли начин някак да се вкарат хореографии в играта?
Не не може.jorjinio11 написа:+1sectorB написа:sv3ns3 има ли начин някак да се вкарат хореографии в играта?
7 лица, при липса на качествени снимки, не мисля че са малко.valdes4yyy написа:защо ли не се учудвам, че лицата от Лудогорец са най-малко ... ехх тези пристрастия към евроидиотите![]()