BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:
kostadin98 написа:Е ако,не правите 2ра версия на пача за BFL FIFA 14 поне пуснете някакъв fix пач с който може да си пипаме с CM ... Аз лично съм човек който цени детайлите и си оправям недостатъците които ми хваща окото.Бутонки екипи трансфери лица футболисти и други работи!Мисля,че не съм само аз който си пипа с CM винаги ще има недоволни по overalla на някой даден отбор и така той ще може да си го оправи по-свой вкус.Това е съвет и молба от моя страна!Аз мисля,че така ще са доволни всички дори и вие няма да има смисъл да правите други версии на пача заради пример:един нов футболист или 3 сменени номера на футболисти на даден отбор. :)
Подкрепям !
Написал съм:
sv3nc3 написа:Вероятно няма да правиме и втора версия с актуализация по базата.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

sv3nc3 написа:
Botev1912 написа:
kostadin98 написа:Е ако,не правите 2ра версия на пача за BFL FIFA 14 поне пуснете някакъв fix пач с който може да си пипаме с CM ... Аз лично съм човек който цени детайлите и си оправям недостатъците които ми хваща окото.Бутонки екипи трансфери лица футболисти и други работи!Мисля,че не съм само аз който си пипа с CM винаги ще има недоволни по overalla на някой даден отбор и така той ще може да си го оправи по-свой вкус.Това е съвет и молба от моя страна!Аз мисля,че така ще са доволни всички дори и вие няма да има смисъл да правите други версии на пача заради пример:един нов футболист или 3 сменени номера на футболисти на даден отбор. :)
Подкрепям !
Написал съм:
Това е глупаво ... Бяхте казали че ще оправите проблема и ще можем да пипаме с CM сега се отметнахте от думи те си ...
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
VitoshaB

Мнение от VitoshaB »

Момчета, надявам се да съм помогнал относно Витоша Бистрица, ако има още нещо кажете и ще се опитам да бъда максимално полезен :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

kostadin98 написа:
sv3nc3 написа:
Botev1912 написа: Подкрепям !
Написал съм:
Това е глупаво ... Бяхте казали че ще оправите проблема и ще можем да пипаме с CM сега се отметнахте от думи те си ...
И къде съм написал, че се отмятаме от думите си?!
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

пускайте пача ние ще си оправим skilovete с CM...

След "оправяне" на скиловете и запис с СМ ще си прецакате кареер мод. За това ще направиме така, че първите няколко дни след пускане на патча, да не можете да барате нищо по него-По думите ти се разбира че проблема ще бъде отстранен в последствие и ще може да Бараме с СМ по пача
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

kostadin98 написа:пускайте пача ние ще си оправим skilovete с CM...

След "оправяне" на скиловете и запис с СМ ще си прецакате кареер мод. За това ще направиме така, че първите няколко дни след пускане на патча, да не можете да барате нищо по него-По думите ти се разбира че проблема ще бъде отстранен в последствие и ще може да Бараме с СМ по пача
Пак чети хубаво и всичко което съм написал и в същото време се опитай да вникнеш много внимателно в написаното. Нищо не си рабрал...
Айде ще обясня възможно най-просто.
Като барникате и променяте неща с СМ и запишете промените, играта ще ви крашва в даден момент от мениджър мод. За това първите дни на патча, няма да може да барникате, за да можеме да установиме, ако има проблем, какъв е той и да го отстраниме(като не барникате нищо, по лесно ще знаем какво да направиме). Както казах, вероятноста за ъпдейт по базата не нищожен, което не означава, че се отмятаме от написаното за това, че ще можете да барникате с СМ след няколкото дена през които няма да можете, за да остановим дали има наши грешки(може и да няма никакъв проблем). Като дадем възможност да барникате с СМ ще си е на ваша отговорност и ако се случи така, че да ви се прецака играта след барникане с СМ, няма да ни обвинявате нас, че патча е бъгав и т.н. Ще трябва да се оправяте сами с проблема който е възникнал след запис с СМ. Надявам се сега всичко да е ясно :^) .
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

sv3nc3 написа:
kostadin98 написа:пускайте пача ние ще си оправим skilovete с CM...

Пак чети хубаво и всичко което съм написал и в същото време се опитай да вникнеш много внимателно в написаното. Нищо не си рабрал...
Айде ще обясня възможно най-просто.
Като барникате и променяте неща с СМ и запишете промените, играта ще ви крашва в даден момент от мениджър мод. За това първите дни на патча, няма да може да барникате, за да можеме да установиме, ако има проблем, какъв е той и да го отстраниме(като не барникате нищо, по лесно ще знаем какво да направиме). Както казах, вероятноста за ъпдейт по базата не нищожен, което не означава, че се отмятаме от написаното за това, че ще можете да барникате с СМ след няколкото дена през които няма да можете, за да остановим дали има наши грешки(може и да няма никакъв проблем). Като дадем възможност да барникате с СМ ще си е на ваша отговорност и ако се случи така, че да ви се прецака играта след барникане с СМ, няма да ни обвинявате нас, че патча е бъгав и т.н. Ще трябва да се оправяте сами с проблема който е възникнал след запис с СМ. Надявам се сега всичко да е ясно :^) .
Ясно извинявам се за неразбирателството от моя страна :)
ioanski

Мнение от ioanski »

Пуснете някое клипче от кариер мод. :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ioanski написа:Пуснете някое клипче от кариер мод. :)
http://youtu.be/wAesdllgccw
после още
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

https://www.youtube.com/watch?v=byMS2p4 ... e=youtu.be

ludogoreccc, пак ли искаш бан? Нестига, че не пишеш като хората, ами и пишеш неверни неща! Къде видя Генков да е друг номер освен 9?
SamoBotev1912

Мнение от SamoBotev1912 »

Нали феновете щаха да са доста по-малко ? Тогава защо на мачове на Черноморе , които имат по 300 човека на кръст е пълен стадиона , или пък на Славия , и на Черно море ? Това ще се оправи ли ? :)
k0py

Мнение от k0py »

SamoBotev1912 написа:Нали феновете щаха да са доста по-малко ? Тогава защо на мачове на Черноморе , които имат по 300 човека на кръст е пълен стадиона , или пък на Славия , и на Черно море ? Това ще се оправи ли ? :)
Приятелю , защо говориш глупости.Виж класирането по среден брой фенове на мач , Черно Море са на 4 то място.
Относно пача бих помогнал с каквото мога за Моряците
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

sv3nc3 написа:https://www.youtube.com/watch?v=byMS2p4 ... e=youtu.be

ludogoreccc, пак ли искаш бан? Нестига, че не пишеш като хората, ами и пишеш неверни неща! Къде видя Генков да е друг номер освен 9?
Колко пъти да пишем , да махнете тези грозни баджове ...
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:
sv3nc3 написа:https://www.youtube.com/watch?v=byMS2p4 ... e=youtu.be

Колко пъти да пишем , да махнете тези грозни баджове ...
Няма да ги махнеме!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

k0py написа:
SamoBotev1912 написа:Нали феновете щаха да са доста по-малко ? Тогава защо на мачове на Черноморе , които имат по 300 човека на кръст е пълен стадиона , или пък на Славия , и на Черно море ? Това ще се оправи ли ? :)
Приятелю , защо говориш глупости.Виж класирането по среден брой фенове на мач , Черно Море са на 4 то място.
Писали сме по назад за публиката на стадионите, че ще я оправяме когато всичко останало е готово, защото е най-лесно.
Относно Черно море, всякакво инфо ще ни е полезно, за да го сравниме с това което сме направили!
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Здравейте може ли да видите тези екипи на Левски които съм правил аз http://www.mediafire.com/download/tjy0i ... i+Kits.rar мисля,че са по-подходящи :) моля погледнете ги по време на игра и ако ви харесат ги сложете в играта моляя :)
sectorB

Мнение от sectorB »

тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
someone

Мнение от someone »

sectorB написа:тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
Ми не го играй пача, бе! Хората нали трябва по някакъв начин да си защитят труда.
someone

Мнение от someone »

k0py написа:
Аз пък мисля, че всички стадиони трябва да са пълни като на ФИФА-та. Защото ако трябва да сме реалистични, то на "топ" отборите половината фенове трябва да са с кърпи, качулки и спринцовки.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

sectorB написа:тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
Ако е само на 1 място, заличаването му става много лесно. След това догодина ще се явят някакви и ще кажат, че са направили А група.... с екипите от 2014.

Когато някои разберат, че за България един екип за правене на Българското първенство е достатъчен, тогава няма да се налага да правиме тези работи.
Като пуснеме патча, аз имам идея да се направи една тема в която всеки желаещ да се присъедини към нас, ще има възможноста да покаже какво може. Така или иначе екипа намаля драстично за тази година и има нужда от нови подкреплени. Ако екипа ни тази година беше с размерите от 2010, щяхме вече да сме пуснали нещо наистина уникално, не че и сега няма да е така, но при екип от минимум 10 човека, нещата щяха да придобият съвсем друго измерение, защото за пръв път от много години ФИФА серия позволява, на практика неограничени възможности за едит. В момента сме се възползвали само от около 50 % от тези възможности които има. Така че патча такъв какъвто ще го пуснеме в близките дни, щеше да е два пъти по хубав, ако не бяхме само двама човека и половина....
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”