BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
kostadin98

Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Мнение от kostadin98 »

sv3nc3 написа:
sectorB написа:тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
Ако е само на 1 място, заличаването му става много лесно. След това догодина ще се явят някакви и ще кажат, че са направили А група.... с екипите от 2014.

Когато някои разберат, че за България един екип за правене на Българското първенство е достатъчен, тогава няма да се налага да правиме тези работи.
Като пуснеме патча, аз имам идея да се направи една тема в която всеки желаещ да се присъедини към нас, ще има възможноста да покаже какво може. Така или иначе екипа намаля драстично за тази година и има нужда от нови подкреплени. Ако екипа ни тази година беше с размерите от 2010, щяхме вече да сме пуснали нещо наистина уникално, не че и сега няма да е така, но при екип от минимум 10 човека, нещата щяха да придобият съвсем друго измерение, защото за пръв път от много години ФИФА серия позволява, на практика неограничени възможности за едит. В момента сме се възползвали само от около 50 % от тези възможности които има. Така че патча такъв какъвто ще го пуснеме в близките дни, щеше да е два пъти по хубав, ако не бяхме само двама човека и половина....
Прави сте аз лично искам да се включа в екипа мога да правя екипи и бутонки (видяхте ли екипите на левски и искате ли да ви дам доста бутонки които съм правил и дори бях пратил част от тях в moddingway) :)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

kostadin98 написа:Прави сте аз лично искам да се включа в екипа мога да правя екипи и бутонки (видяхте ли екипите на левски и искате ли да ви дам доста бутонки които съм правил и дори бях пратил част от тях в moddingway) :)
И кое по-точно си направил ти? Сложил си логото на Мтел и на Левски емблемата :D Браво!
cazorla19

Мнение от cazorla19 »

брато, пичът иска да помогне, три месеца чакаме тоя пач
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

DoMiNaToR написа:
kostadin98 написа:Прави сте аз лично искам да се включа в екипа мога да правя екипи и бутонки (видяхте ли екипите на левски и искате ли да ви дам доста бутонки които съм правил и дори бях пратил част от тях в moddingway) :)
И кое по-точно си направил ти? Сложил си логото на Мтел и на Левски емблемата :D Браво!
Аз не съм правил екипи от много отдавна, но въпреки това забелязах и други грешки. Примерно логото на пума върху единия ръкав и върху гащетата са неправилни, освен това логата са лошо изрязани. Екипа предполагам, че е темплейт с добавен син цвят(за това не съм 100 % сигурен). Също така специално с екипите Даниел се справя перфектно! Има много други неща, за които няма никой....
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

sv3nc3 написа:
sectorB написа:тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
Ако е само на 1 място, заличаването му става много лесно. След това догодина ще се явят някакви и ще кажат, че са направили А група.... с екипите от 2014.

Когато някои разберат, че за България един екип за правене на Българското първенство е достатъчен, тогава няма да се налага да правиме тези работи.
Като пуснеме патча, аз имам идея да се направи една тема в която всеки желаещ да се присъедини към нас, ще има възможноста да покаже какво може. Така или иначе екипа намаля драстично за тази година и има нужда от нови подкреплени. Ако екипа ни тази година беше с размерите от 2010, щяхме вече да сме пуснали нещо наистина уникално, не че и сега няма да е така, но при екип от минимум 10 човека, нещата щяха да придобият съвсем друго измерение, защото за пръв път от много години ФИФА серия позволява, на практика неограничени възможности за едит. В момента сме се възползвали само от около 50 % от тези възможности които има. Така че патча такъв какъвто ще го пуснеме в близките дни, щеше да е два пъти по хубав, ако не бяхме само двама човека и половина....
Доста хора ви сваляме шапки за целия този труд през всичките тези години и ако не бяхте вие, едва ли щяхме да играем всяка година с любимите си отбори на една от най-добрите игри за РС. Проблемът е, че желаещите да едитват играта са твърде много (дори и на мен понякога ми се прииска да помогна с нещо), но гидовете и уроците са твърде малко, дори не се знаеше с какви програми боравите, докато ти не разясни, така че би било добре, ако темите в раздела BFL Academy се пообновят и се добавят някои нови насоки за работа с програмите за едит, за да могат повече хора да ви помагат, 'щото хора с време - бол, а с познания сте само вие. Вярно е, че и вас надали някой ви е учил, но на практика наследници нямате в тоя "занаят" и това би помогнало в тази насока. Благодаря за положените усилия и приятно завършване на патча! :)
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

DoMiNaToR написа:

Ми не само това принципно екипите на левски не са толкова тъмни колкото вашите и вратарския екип не е такъв цвят както вашия не искам да се караме а да помогна екипи те са правени лично от мен като оригинала е с vtb capital но съм го махнал :) но явно разбирам защо сте толкова малко ... Аз да си призная правя едит на фифа от 2012 като се занимавах с пес преди това винаги си добавям отбори като Левски Цска и вече Лудогорец в фифа! Ако смятате че вашите екипи са по-добри няма проблем но аз с риск да си прецакам пача ще си добавя моите защото мисля че се докосват до истинските капитанската лента също съм я направил докато на снимките показани от вас не се вижда да е такава :) Казах всичко това е с цел да помогна на вас и да се хареса на всички които ще играят таз годишния пач!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
SamoBotev1912

Мнение от SamoBotev1912 »

sv3nc3 написа:
k0py написа:
SamoBotev1912 написа:Нали феновете щаха да са доста по-малко ? Тогава защо на мачове на Черноморе , които имат по 300 човека на кръст е пълен стадиона , или пък на Славия , и на Черно море ? Това ще се оправи ли ? :)
Приятелю , защо говориш глупости.Виж класирането по среден брой фенове на мач , Черно Море са на 4 то място.
Относно пача бих помогнал с каквото мога за Моряците
Писали сме по назад за публиката на стадионите, че ще я оправяме когато всичко останало е готово, защото е най-лесно.
Относно Черно море, всякакво инфо ще ни е полезно, за да го сравниме с това което сме направили!
Не искам да се заяждам с теб , но публиката на Черно Море е обидно малка , не казвам че на Ботев е голяма , Ботев имат по 4 000 на мач , доказтелство за това е мачовете ни срещу вас във Варна .. :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

@kostadin98 Последното нещо, което искам е да се заяждам с теб. Проблема е че тези екипи не са твои. Гостуващия (жълтия) на Левски е мой, просто си му сложил 2 лога и така. Другите са също на хора от Soccergaming или Moddingway. Проблема е не че изглежда грозно или че не става, а че не виждам какво умееш с Photoshop. Когато правиш екип на някоя известна марка (Пума, Адидас и т.н.), ок, ще изнамериш направен из нета, ще му сложиш емблемите и готово. Ама като трябва да правиш на Ботев Гълъбово екипа, който е на марка която не си я чувал даже и имаш само 3 снимки с резолюция 200х200 пиксела се окекваш. Ако искаш се пробвай да направиш твои екипи и да видим какво наистина можеш. Пък ако не можеш и имаш желание да се научиш, уроци за Photoshop бол. Поздрави!
paco97

Мнение от paco97 »

:clap: Ето,че ще имаме време да поиграем праз март месец па вие толкова се напрягахте :)
bingos

Мнение от bingos »

Какво остана да довършвате?Иии кога ще го пускатее?
nothreennjk

Мнение от nothreennjk »

Хайде,хайде пускайте го и да се разбивамееееееееееееееееееее :clap:
peppu

Мнение от peppu »

Да пичове, хайде вече пускайте пача, че нямаме търпение, много ви молим :)
ioanski

Мнение от ioanski »

Пускай патчаа :D
peppu

Мнение от peppu »

Какво още ви остана ? Гледам, че сте оправили и дребните детайли като имената на отборите на scoreboard-а, което казахте, че ще го правите най-накрая :)
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Съдейки по последния клип, мисля че вече сме на финалната права преди пускането на пача. Браво! ;)
quese

Мнение от quese »

И аз се надявам,тези дни да бъде пуснат :)
peppu

Мнение от peppu »

Ами дано поне до утре вечер да го пуснат
ioanski

Мнение от ioanski »

Eвентуално, до кога може да очакваме патча :blush: ? И къде ще бъде пуснат? Моля отговорете. :wasntme:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ioanski написа:Eвентуално, до кога може да очакваме патча :blush: ? И къде ще бъде пуснат? Моля отговорете. :wasntme:
Тука има една заключена тема направена от нас. Когато я видите отключена, значи линка за свалянето му е там ;) !
А това, че пускаме повече клипчета сега, не значи че патча ще е готов утре, но означава нещо друго!
http://youtu.be/89i6lG7EZFg
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”