sv3nc3 написа:sectorB написа:тези баджове,които сте сложили по целия екип..Най-голямата глупост!махнете ги мн се грози целия труд или поне оставете само един на единия ръкав!
Ако е само на 1 място, заличаването му става много лесно. След това догодина ще се явят някакви и ще кажат, че са направили А група.... с екипите от 2014.
Когато някои разберат, че за България един екип за правене на Българското първенство е достатъчен, тогава няма да се налага да правиме тези работи.
Като пуснеме патча, аз имам идея да се направи една тема в която
всеки желаещ да се присъедини към нас, ще има възможноста да покаже какво може. Така или иначе екипа намаля драстично за тази година и има нужда от нови подкреплени. Ако екипа ни тази година беше с размерите от 2010, щяхме вече да сме пуснали нещо наистина уникално, не че и сега няма да е така, но при екип от минимум 10 човека, нещата щяха да придобият съвсем друго измерение, защото за пръв път от много години ФИФА серия позволява, на практика неограничени възможности за едит. В момента сме се възползвали само от около 50 % от тези възможности които има. Така че патча такъв какъвто ще го пуснеме в близките дни, щеше да е два пъти по хубав, ако не бяхме само двама човека и половина....
Доста хора ви сваляме шапки за целия този труд през всичките тези години и ако не бяхте вие, едва ли щяхме да играем всяка година с любимите си отбори на една от най-добрите игри за РС. Проблемът е, че желаещите да едитват играта са твърде много (дори и на мен понякога ми се прииска да помогна с нещо), но гидовете и уроците са твърде малко, дори не се знаеше с какви програми боравите, докато ти не разясни, така че би било добре, ако темите в раздела BFL Academy се пообновят и се добавят някои нови насоки за работа с програмите за едит, за да могат повече хора да ви помагат, 'щото хора с време - бол, а с познания сте само вие. Вярно е, че и вас надали някой ви е учил, но на практика наследници нямате в тоя "занаят" и това би помогнало в тази насока. Благодаря за положените усилия и приятно завършване на патча!