Разбрахме ,че не ги правите вие (поне аз) ,мисълта ми беше че нямаше нужда да се правят на тези изброените (по твоята логика да му се дават тези снимки изобщо) ,както и да е да има нещо . Нищо не каза за екипите ,ще им обърнете ли внимание или само на нас ни се струва ,че са по тъмни от обикновеното .sv3nc3 написа:Лицата не сме ги правили ние, а друг човек. Дали сме му снимките, той е избирал кои да направи. Повече лица няма да може да направи, защото си има и друга работа.flaboy написа:sv3nc3 написа:Някой беше питал за Кареер моде с един играч. Няма никакъв проблем да се играе:
http://youtu.be/KiyQpusQvl4
Оправете името на Макриев ,написано е Mekriev и както каза това момче по нагоре в коментарите ,със сигурност екипите на Левски не са толкова тъмно сини както сте ги направили вие .Относно лицата и по конкретно тези на Левски ,защо избрахте да се направят лица на такива като Бру ,Рамос ,Чмовш .Туре ..Бастос след като след няколко месеца ще си тръгнат ,а не на близнаците Цоневи (единия беше достатъчно) ,Старокин ,Димов ,Велев ,че дори и на Деко и Пелето .
BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Ако може да попитам , понеже вие казахте, че екипът ви за ФИФА 10 е бил много по-голям, сега защо сте останали толкова малко, а не както преди ?
-
Лудогорец ще ги има ли в Лига Европа ? Може някой де е питал преди това извинявам се ако е така
-
Изсветлете екипите поне ги направете в цвета както са екипите които ви дадох моля
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
-
Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre
-
- BFL Team™
Да в Елче ще е. Не, няма да са пълни всички, ще зависи от това кои отбори играят.ioanski написа:Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre
-
Ще можете ли да качите песни на агитките? Миналата година имаше на Ботев, Берое и ЦСКА, естествено ако можете да качите и на други, също ще е добре.
-
До 26 ще излезе ли пача?!
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
Стига си отговарял на едни и същи безсмислени въпроси постоянно ,за екипите пак нищо не каза ,нали казваш ,че пускаш клиповете да откриваме грешки и да се оправят ,ами ето ти грешка екипите на Левски не са такива на цвят (със сигурност са по светъл нюанс на синьо) .sv3nc3 написа:Да в Елче ще е. Не, няма да са пълни всички, ще зависи от това кои отбори играят.ioanski написа:Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Ще има ли песни на агитките? И ако има на кои? Какво още ви остава?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ще ги оправим на Левски екипите, не се безпокойте Наистина е хубаво каквото видите сега да го казвате, че да го оправим, докато е време. После фиксове за 2 правописни грешки няма да се пускат.
-
Евала!DoMiNaToR написа:Ще ги оправим на Левски екипите, не се безпокойте Наистина е хубаво каквото видите сега да го казвате, че да го оправим, докато е време. После фиксове за 2 правописни грешки няма да се пускат.
Дори живота си аз да прекарам,
-
Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени !
п.п. Благодаря предварително за отговора и отделеното време !
-
- BFL Team™
По какъв критерий сравняваш кой е по-добър между краен бранител и централен бранител? Кажи, че аз не разбирам как се определя това! Аз пък мисля, че Минев ще се справи доста добре като централен бранител, докато Моци няма да може да се справи с това което прави Минев по време на мач!valdes4yyy написа:Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени !
Правиш неуместни сравнения.
-
Добре а според теб Веско Минев по-добър ли е от Данчо Минев ??? Поне 68 рейтинг трябва да му сложите ..sv3nc3 написа:По какъв критерий сравняваш кой е по-добър между краен бранител и централен бранител? Кажи, че аз не разбирам как се определя това! Аз пък мисля, че Минев ще се справи доста добре като централен бранител, докато Моци няма да може да се справи с това което прави Минев по време на мач!valdes4yyy написа:Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени !
Правиш неуместни сравнения.
-
Айде стига сте мрънкали, не стига, че хората ви го правят на готово и гледат да е възможно най-готино и вие само мрънкате като знаете толкова почнете вие да го правите, какво само мрънкате...
-
То и Божинов е с по-висок оверал от Мицански, както и Делев има по-голям потенциал от Тонев,ама...valdes4yyy написа:Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени !
-
На Герена има само m-tel на траспарантите, които седят вместо сектор А! Вече нямa VTB Capital !!!!
-
Aре е на Макриев ще му побелеят косите докато го пуснете!