BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
flaboy

Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Мнение от flaboy »

sv3nc3 написа:
flaboy написа:
sv3nc3 написа:Някой беше питал за Кареер моде с един играч. Няма никакъв проблем да се играе:
http://youtu.be/KiyQpusQvl4

Оправете името на Макриев ,написано е Mekriev и както каза това момче по нагоре в коментарите ,със сигурност екипите на Левски не са толкова тъмно сини както сте ги направили вие .Относно лицата и по конкретно тези на Левски ,защо избрахте да се направят лица на такива като Бру ,Рамос ,Чмовш .Туре ..Бастос след като след няколко месеца ще си тръгнат ,а не на близнаците Цоневи (единия беше достатъчно) ,Старокин ,Димов ,Велев ,че дори и на Деко и Пелето .
Лицата не сме ги правили ние, а друг човек. Дали сме му снимките, той е избирал кои да направи. Повече лица няма да може да направи, защото си има и друга работа.
Разбрахме ,че не ги правите вие (поне аз) ,мисълта ми беше че нямаше нужда да се правят на тези изброените (по твоята логика да му се дават тези снимки изобщо) ,както и да е да има нещо . Нищо не каза за екипите ,ще им обърнете ли внимание или само на нас ни се струва ,че са по тъмни от обикновеното .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
VitoshaB

Мнение от VitoshaB »

Ако може да попитам , понеже вие казахте, че екипът ви за ФИФА 10 е бил много по-голям, сега защо сте останали толкова малко, а не както преди ?
Tsonevv

Мнение от Tsonevv »

Лудогорец ще ги има ли в Лига Европа ? Може някой де е питал преди това извинявам се ако е така :)
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Изсветлете екипите поне ги направете в цвета както са екипите които ви дадох моля :) :clap:
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
ioanski

Мнение от ioanski »

Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre :wasntme:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ioanski написа:Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre :wasntme:
Да в Елче ще е. Не, няма да са пълни всички, ще зависи от това кои отбори играят.
Vasil

Мнение от Vasil »

Ще можете ли да качите песни на агитките? Миналата година имаше на Ботев, Берое и ЦСКА, естествено ако можете да качите и на други, също ще е добре.
angel444

Мнение от angel444 »

До 26 ще излезе ли пача?! :o
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
flaboy

Мнение от flaboy »

sv3nc3 написа:
ioanski написа:Гари Родригес ще е в Елче нали? Всички ли стадиони в А група ще са пълни? #puskaipatchabre :wasntme:
Да в Елче ще е. Не, няма да са пълни всички, ще зависи от това кои отбори играят.
Стига си отговарял на едни и същи безсмислени въпроси постоянно ,за екипите пак нищо не каза ,нали казваш ,че пускаш клиповете да откриваме грешки и да се оправят ,ами ето ти грешка екипите на Левски не са такива на цвят (със сигурност са по светъл нюанс на синьо) .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
ioanski

Мнение от ioanski »

Ще има ли песни на агитките? И ако има на кои? Какво още ви остава? :hi:
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Ще ги оправим на Левски екипите, не се безпокойте :) Наистина е хубаво каквото видите сега да го казвате, че да го оправим, докато е време. После фиксове за 2 правописни грешки няма да се пускат.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

DoMiNaToR написа:Ще ги оправим на Левски екипите, не се безпокойте :) Наистина е хубаво каквото видите сега да го казвате, че да го оправим, докато е време. После фиксове за 2 правописни грешки няма да се пускат.
Евала! :)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
valdes4yyy

Мнение от valdes4yyy »

Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени ! :)

п.п. Благодаря предварително за отговора и отделеното време ! :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

valdes4yyy написа:Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени ! :)

По какъв критерий сравняваш кой е по-добър между краен бранител и централен бранител? Кажи, че аз не разбирам как се определя това! Аз пък мисля, че Минев ще се справи доста добре като централен бранител, докато Моци няма да може да се справи с това което прави Минев по време на мач!

Правиш неуместни сравнения.
valdes4yyy

Мнение от valdes4yyy »

sv3nc3 написа:
valdes4yyy написа:Надявам се да бъда чут ... Защо Йордан Минев е 66 качество, а според фифата Веско Минев е 68 ?! Данчо Минев е ПОНЕ колкото брат си, а румънеца Моци е още по-добър от самия Минев. Надявам се да предприемете някакви промени ! :)

По какъв критерий сравняваш кой е по-добър между краен бранител и централен бранител? Кажи, че аз не разбирам как се определя това! Аз пък мисля, че Минев ще се справи доста добре като централен бранител, докато Моци няма да може да се справи с това което прави Минев по време на мач!

Правиш неуместни сравнения.
Добре а според теб Веско Минев по-добър ли е от Данчо Минев ??? Поне 68 рейтинг трябва да му сложите ..
runerso822

Мнение от runerso822 »

Айде стига сте мрънкали, не стига, че хората ви го правят на готово и гледат да е възможно най-готино и вие само мрънкате като знаете толкова почнете вие да го правите, какво само мрънкате...
someone

Мнение от someone »

То и Божинов е с по-висок оверал от Мицански, както и Делев има по-голям потенциал от Тонев,ама...
vasenceto99

Мнение от vasenceto99 »

На Герена има само m-tel на траспарантите, които седят вместо сектор А! Вече нямa VTB Capital !!!!
ioanski

Мнение от ioanski »

Aре е на Макриев ще му побелеят косите докато го пуснете! :@
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”