Ми тази е голяма, но с лошо качество. Знаехме я. По скоро тази става. Дадена е тук но малка:sashko1948 написа:според мен тая е добра
БФЛ ФИФА 14
-
- BFL Team™
Re: БФЛ ФИФА 14
-
Да се надяваме ли тази вечер да излезе или утре ? Просто питам информативно
-
- BFL Team™
Не, няма да е днес, няма да е и утре.sashko1948 написа:Да се надяваме ли тази вечер да излезе или утре ? Просто питам информативно
Минилицата са готови. Не слагайте повече снимки, ако наистина не са с добро качество, за да ъпдейтнеме някое от наличните ни.
-
а ние с какво можем да помогнем смисъл какво остава да се направи ?sv3nc3 написа:Не, няма да е днес, няма да е и утре.sashko1948 написа:Да се надяваме ли тази вечер да излезе или утре ? Просто питам информативно
Минилицата са готови. Не слагайте повече снимки, ако наистина не са с добро качество, за да ъпдейтнеме някое от наличните ни.
-
Какво ви остана още по патча ще стане страхотен, ако има нещо още да помогнем кажете ?
-
- Обратна връзка:
http://www.cska.bg/player.html - тук има доста прилични снимки по мое мнение, поствам ги, понеже новия сайт на ЦСКА го откриха наскоро и е възможно да сте ги пропуснали. Ако не е така, съжалявам!sv3nc3 написа:Не, няма да е днес, няма да е и утре.sashko1948 написа:Да се надяваме ли тази вечер да излезе или утре ? Просто питам информативно
Иначе публиката в Б и Г сектор сте я направили супер, знамената също ми харесват. Единствено може би липсват тези, които се развяват, но тях не знам дали можете да ги направите. И още нещо - предполагам само в секторите на агитките ще го има ефекта с шалчетата, понеже по другите сектори са разположени предимно т.н. семкаджии или семкари, които не веят шалове и не пеят песни, а гледат мача спокойно.
-
Е защо какво още ви оставаааааа? Като сте казали най късно до 01.04.2014 незначи че точно на 1ви трябва да го пуснете.Пуснете го утреsv3nc3 написа:Не, няма да е днес, няма да е и утре.sashko1948 написа:Да се надяваме ли тази вечер да излезе или утре ? Просто питам информативно
-
Нали през средата на седмицата щяхте да правите тестове.Проблем ли има нещо.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
@ludogoreccc До момента има около 10 причини да бъдеш баннат. Разбирам, че имаш психическо разстройство и ти предлагам да се спреш изобщо да посещаваш форума, а да си следиш сайта ( http://fifa.bfl-team.com ). Следващ двоен пост, пост на латиница или спам ще доведе до бан.
-
Здравейте, аз искам да да вляза в екипа на БФЛ, разбирам от едитване на ФИФА и бих желал да ви помагам следващата година за пача, разбира се ако желаете, ще се радвам да помагам.
-
- BFL Team™
От какво разбираш? Какво можеш да правиш?runerso822 написа:Здравейте, аз искам да да вляза в екипа на БФЛ, разбирам от едитване на ФИФА и бих желал да ви помагам следващата година за пача, разбира се ако желаете, ще се радвам да помагам.
-
-
Ами мога да правя съставите на отборите, мини лицата на футболистите, емблеми на отбори, а също и изграждането на първенство но това го знам от скоро и не чак толкова добре още, и овералите на играчите схемите, и като цяло това е.sv3nc3 написа:От какво разбираш? Какво можеш да правиш?runerso822 написа:Здравейте, аз искам да да вляза в екипа на БФЛ, разбирам от едитване на ФИФА и бих желал да ви помагам следващата година за пача, разбира се ако желаете, ще се радвам да помагам.
-
- BFL Team™
Направи си тема тука:runerso822 написа:Ами мога да правя съставите на отборите, мини лицата на футболистите, емблеми на отбори, а също и изграждането на първенство но това го знам от скоро и не чак толкова добре още, и овералите на играчите схемите, и като цяло това е.sv3nc3 написа: От какво разбираш? Какво можеш да правиш?
http://forum.bfl-team.com/viewforum.php?f=194
Покажи какво можеш да правиш.
-
жалки сте
-
Ще имали знамена на отборити ?
-
Ще има ли песни на агитките? За трети път питам
-
Само един ден след тежката загуба от Черноморец с 0:4, ПФК Нефтохимик 1962 се освободи своя капитан Коста Янев.
-
След като се забавихте толкова много сигурно ще сте направили лицата на всички играчи от А и Б група? Така ли да го разбираме ?
-
Кви лица кви 5 лева бе брат и изобщо правиш ли разлика от 3д лица и мини лица ,явно не ,както си се изразил .Нормално е да има мини лица на всички в А група ,а за 3д лицата казаха ,че ще са 35 или 36 .Doktor написа:След като се забавихте толкова много сигурно ще сте направили лицата на всички играчи от А и Б група? Така ли да го разбираме ?
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.