БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
Всички, които чакат с нетърпение моля да погледнат линка http://www.keepcalmandposters.com/posters/820331.png
-
Нещо много на майтап излезеvaldes4yyy написа:Всички, които чакат с нетърпение моля да погледнат линка http://www.keepcalmandposters.com/posters/820331.png
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
-
- BFL Team™
Това обаче е сериозно :ivanval написа:Нещо много на майтап излезеvaldes4yyy написа:Всички, които чакат с нетърпение моля да погледнат линка http://www.keepcalmandposters.com/posters/820331.png
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=228&t=3819
-
В евротурнирите като се играе в Шампионска Лига и Лига Европа(като тези на В.Левски) ще ги има ли официалните рекламни пана ?
-
__SaNd1__ написа:В евротурнирите като се играе в Шампионска Лига и Лига Европа(като тези на В.Левски) ще ги има ли официалните рекламни пана ?
-
- BFL Team™
Васил Левски е направен и с паната за ШЛ и ЛЕ, но е добавено скоро и още не сме го тествали. Предполагам, че няма да има проблеми!__SaNd1__ написа:В евротурнирите като се играе в Шампионска Лига и Лига Европа(като тези на В.Левски) ще ги има ли официалните рекламни пана ?
-
Жалкоsv3nc3 написа:Не .MITKO90 написа:Бяхте написали ,че патча ще е доста реалистичен. Ще има ли бомбички и запалени седалки на мача между ЦСКА-Левски ? Както и арестувани и глоби за клубовете
-
Ще има ли възможност в патча , когато играеш в евротурнирите и се представяш добре да отключваш още квоти за шампионска лига и лига европа? (Спомням си преди време в ПЕС имаше такава опция , не знам защо не са я добавили в фифата)
-
Щеше да е доста яко, но няма как.MITKO90 написа:Жалкоsv3nc3 написа:Не .MITKO90 написа:Бяхте написали ,че патча ще е доста реалистичен. Ще има ли бомбички и запалени седалки на мача между ЦСКА-Левски ? Както и арестувани и глоби за клубовете
-
То в самата фифа няма такава опция, ти искаш тук да ти я направят.MITKO90 написа:Ще има ли възможност в патча , когато играеш в евротурнирите и се представяш добре да отключваш още квоти за шампионска лига и лига европа? (Спомням си преди време в ПЕС имаше такава опция , не знам защо не са я добавили в фифата)
-
- BFL Team™
Проблема е в това, че когато играете с патча, не трябва да сте свързани към ориджин, иначе казано трябва да сте дискънекнати. Ще трябва да си създадете нов профил, само за патча. Ще обясниме какво точно да правите, за да можете да си играете онлайн и в същото време и патча, когато ви се доиграе.sv3nc3 написа:Хората с непиратска ФИФА 14 вече може да са спокойни, патча работи и на купена ФИФА 14. Имаше малък проблем, за който ще обясним по-късно.
-
Пуснете патча моля!
-
Каква вероятност има да пуснете до края на деня патча
PFC CSKA (Sofiq) най-добрия отбор на България за всички времена
Печели :
„А“ група (31 пъти)
Купа на България (11 пъти)
Купа на Съветската армия (13 пъти)
Суперкупата на България (4 пъти)
-
Брат докато ги питаме постоянно. Нищо няма да стане? Вместо нон-стоп да питаме, по добре да се заредим самалко търпение! Търпението е много важно качество
Последно промяна от triada1981 на 29 Мар 2014 15:00, променено общо 1 път.
Ами вземи си акции!
-
mz1nx9bc3 написа:Каква вероятност има да пуснете до края на деня патча
Не чете ли по-нагоре какво е писал Sv3nc3? И ако ще го пускат днес, за какво им са бета-тестъри?
-
- BFL Team™
Мисля, че на предната страница съм отговорил .mz1nx9bc3 написа:Каква вероятност има да пуснете до края на деня патча
-
Ох тва е супер, щом няма да трябва да си тегля пиратска фифа...sv3nc3 написа:1 % за днесioanski написа:Има ли някакъв шанс да излезе днес?
10 % за утре
50 % за неделя
99,99 % за понеделник
Хората с непиратска ФИФА 14 вече може да са спокойни, патча работи и на купена ФИФА 14. Имаше малък проблем, за който ще обясним по-късно.
-
Отборите класиращи се за евротурнирите се определят от класирането след редовния сезон и изиграването на финала за купата на България.
Не трябва ли отборите които се класират за евротурнирите да се определят след края на целия сезон а не след края на редовния иначе какъв е смисъла от първа и втора седмица ?
Не трябва ли отборите които се класират за евротурнирите да се определят след края на целия сезон а не след края на редовния иначе какъв е смисъла от първа и втора седмица ?
-
- BFL Team™
И на мен ми се искаше да е така, но ФИФА няма такава опция. За справка може да изиграеш една кариера с Белгийското първенство, за да видиш кои ще се класират за ЕТ. На това най ме е яд от цялата история тази година ! Просто няма как да стане!levskis1914 написа:Отборите класиращи се за евротурнирите се определят от класирането след редовния сезон и изиграването на финала за купата на България.
-
Щом отборите който ще се класират за евротурнирите,се определят от класирането след редовния сезон,няма смисъл от първа и втора седмица,тоест плейофф. Не би ли било по-добре ако го махнете? не е казано,че трябва да е точно както истинското първенство.sv3nc3 написа:И на мен ми се искаше да е така, но ФИФА няма такава опция. За справка може да изиграеш една кариера с Белгийското първенство, за да видиш кои ще се класират за ЕТ. На това най ме е яд от цялата история тази година ! Просто няма как да стане!levskis1914 написа:Отборите класиращи се за евротурнирите се определят от класирането след редовния сезон и изиграването на финала за купата на България.