По-добре е да остане, защото хем ще играем повече дербита, хем шампиона ще си се определя от 1-ата седмица.Ludogorets написа:Щом отборите който ще се класират за евротурнирите,се определят от класирането след редовния сезон,няма смисъл от първа и втора седмица,тоест плейофф. Не би ли било по-добре ако го махнете? не е казано,че трябва да е точно както истинското първенство.sv3nc3 написа:И на мен ми се искаше да е така, но ФИФА няма такава опция. За справка може да изиграеш една кариера с Белгийското първенство, за да видиш кои ще се класират за ЕТ. На това най ме е яд от цялата история тази година ! Просто няма как да стане!levskis1914 написа:Отборите класиращи се за евротурнирите се определят от класирането след редовния сезон и изиграването на финала за купата на България.
Не трябва ли отборите които се класират за евротурнирите да се определят след края на целия сезон а не след края на редовния иначе какъв е смисъла от първа и втора седмица ?
БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
-
- BFL Team™
Освен това изпадащите се определят от втората седмица, както е в действителност. Всичко си е както в реалноста, само класирането за ЕТ е проблем, ако може така да се нарече.someone написа:По-добре е да остане, защото хем ще играем повече дербита, хем шампиона ще си се определя от 1-ата седмица.Ludogorets написа:Щом отборите който ще се класират за евротурнирите,се определят от класирането след редовния сезон,няма смисъл от първа и втора седмица,тоест плейофф. Не би ли било по-добре ако го махнете? не е казано,че трябва да е точно както истинското първенство.sv3nc3 написа: И на мен ми се искаше да е така, но ФИФА няма такава опция. За справка може да изиграеш една кариера с Белгийското първенство, за да видиш кои ще се класират за ЕТ. На това най ме е яд от цялата история тази година ! Просто няма как да стане!
-
Най - вероятно е да го пуснете в понеделник нали?
-
99.99% а за утре е 50%emilronaldo написа:Най - вероятно е да го пуснете в понеделник нали?
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
-
ivanval написа:Бета тестъри намерихте ли
В темата за бета-тестърите бях задал същият въпрос, но явно не искат да отговорят...
-
Има ли шанс да излезе днес пача :?
-
Хората вече казаха. 50% са за днес, а за утре 99,9%skils28 написа:Има ли шанс да излезе днес пача :?
-
-
-
Момчета, без да съм нагъл ще кажете ли каква е вероятността да пуснете пача тази вечер или поне утре преди 10-11 часа, че след това заминавам за София, а там нета ми е ужасен (от флашка) и чак след 2 седмици ще се прибера. Благодаря!
-
- BFL Team™
Тестовете са към края и всички проблеми които изникнаха до този момент са отстранени. Като цяло не са свързани с патча, а с това, че има пиратски версии на играта и сравнително нови ОС, като Windows 8. Патча върви без никакви проблеми(като изключим това, че не трябва да сте свързани към интернет мрежата) на ФИФА 14, която е закупена, а не пиратска. За това ще продължаваме да твърдим, че най добрия вариант за всеки който има възможност е това да си купи играта. Това относно оригиналната ФИФА 14. Имаше още два проблем, които са описани в темата, която е заключена!
-
Това значи ли че утре ще излезнеsv3nc3 написа:Тестовете са към края и всички проблеми които изникнаха до този момент са отстранени. Като цяло не са свързани с патча, а с това, че има пиратски версии на играта и сравнително нови ОС, като Windows 8. Патча върви без никакви проблеми(като изключим това, че не трябва да сте свързани към интернет мрежата) на ФИФА 14, която е закупена, а не пиратска. За това ще продължаваме да твърдим, че най добрия вариант за всеки който има възможност е това да си купи играта. Това относно оригиналната ФИФА 14. Имаше още два проблем, които са описани в темата, която е заключена!
-
Аз се надявам през по-късните часове на днешния ден да го пуснат
-
Това би било суперpeppu написа:Аз се надявам през по-късните часове на днешния ден да го пуснат
-
Пускайте го след 00:00 и да се разбиваме !!! Айдееееееееееееее
-
Това значи ли че патча няма да върви на фифа 14 3дм от замунда.sv3nc3 написа:Тестовете са към края и всички проблеми които изникнаха до този момент са отстранени. Като цяло не са свързани с патча, а с това, че има пиратски версии на играта и сравнително нови ОС, като Windows 8. Патча върви без никакви проблеми(като изключим това, че не трябва да сте свързани към интернет мрежата) на ФИФА 14, която е закупена, а не пиратска. За това ще продължаваме да твърдим, че най добрия вариант за всеки който има възможност е това да си купи играта. Това относно оригиналната ФИФА 14. Имаше още два проблем, които са описани в темата, която е заключена!
-
Много ми се цъка и кой сайт ще патча
-
Трябва да вървиskils28 написа:Това значи ли че утре ще излезнеsv3nc3 написа:Тестовете са към края и всички проблеми които изникнаха до този момент са отстранени. Като цяло не са свързани с патча, а с това, че има пиратски версии на играта и сравнително нови ОС, като Windows 8. Патча върви без никакви проблеми(като изключим това, че не трябва да сте свързани към интернет мрежата) на ФИФА 14, която е закупена, а не пиратска. За това ще продължаваме да твърдим, че най добрия вариант за всеки който има възможност е това да си купи играта. Това относно оригиналната ФИФА 14. Имаше още два проблем, които са описани в темата, която е заключена!
-
Ludogoreccc !!! Пич голям си дразнител , не усещаш ли ? Наду ни главите на всичките тука, ако зависеше от мене до сега 300 пъти да съм ти хакнал един голям и мазен БАН !!!ludogoreccc написа:Това значи ли че патча няма да върви на фифа 14 3дм от замунда.sv3nc3 написа:Тестовете са към края и всички проблеми които изникнаха до този момент са отстранени. Като цяло не са свързани с патча, а с това, че има пиратски версии на играта и сравнително нови ОС, като Windows 8. Патча върви без никакви проблеми(като изключим това, че не трябва да сте свързани към интернет мрежата) на ФИФА 14, която е закупена, а не пиратска. За това ще продължаваме да твърдим, че най добрия вариант за всеки който има възможност е това да си купи играта. Това относно оригиналната ФИФА 14. Имаше още два проблем, които са описани в темата, която е заключена!