BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
пускайте го уе закво го правите нарочно , утре ми спират нета майна , аре поне да мога да го дръпна да играя нещо ,змам че го правите без пари , ама ние пък чакаме 6 месеца , което не е никак малко за един хубав пач ..
-
Абе имай малко търпение. Казаха че ще го пуснат днес (никъде не пише в колко часа). Чакали сме 6 месеца,ся неможем и няколко часа ли да изчакаме.SamoBotev1912 написа:пускайте го уе закво го правите нарочно , утре ми спират нета майна , аре поне да мога да го дръпна да играя нещо ,змам че го правите без пари , ама ние пък чакаме 6 месеца , което не е никак малко за един хубав пач ..
-
Аре стига сте ревали бе. Хората си имат друга работа, да не мислите, че само тоя пач йм е в главата. Довечера ще го пуснат, спокойно..
-
Точно така! Спрете се и почакайте няколко часа, че и без това бързо ще ви омръзне. Имате Април, Май, Юни, Юли и Август за игра до ФИФА 15.
-
Трай малко е..някой накарал ли те е да го чакаш 6 месеца ? Къв ти е зора..SamoBotev1912 написа:пускайте го уе закво го правите нарочно , утре ми спират нета майна , аре поне да мога да го дръпна да играя нещо ,змам че го правите без пари , ама ние пък чакаме 6 месеца , което не е никак малко за един хубав пач ..
-
Искам да попитам,ще има ли скандирания на агитките и стадионите като на снимките-ще бъдат ли пълни????
-
prowal написа:Искам да попитам,ще има ли скандирания на агитките и стадионите като на снимките-ще бъдат ли пълни????
Скандирания ще има
-
Трансферите в Европа например Бербо в Монако и Мата в Юнайтед ще ги има ли?
-
Даfiction77 написа:Трансферите в Европа например Бербо в Монако и Мата в Юнайтед ще ги има ли?
-
Гледам всеки пита та и аз да питам нещо.Отборите от кои места в класирането играят в Европа и къде (ШЛ или ЛЕ) ?
-
1во място CL, 2ро, 3то и купа ELinikolovv написа:Гледам всеки пита та и аз да питам нещо.Отборите от кои места в класирането играят в Европа и къде (ШЛ или ЛЕ) ?
-
Ами плей офи квалификаций ?
-
Тъп, тъп...колко да си тъп, че да не можеш да прочетеш в описанието на пача, че ще ги ИМА! А за горния пост със скандиранията-аз пък разбрах, че няма да ги има, тъй като самата ФИФА не поддържала.fiction77 написа:Трансферите в Европа например Бербо в Монако и Мата в Юнайтед ще ги има ли?
-
Ще се промени ли името на треньора на Литек от днес най - вероятно той ще бъде Миодраг Йешич???
Има ли голямо значение дали ще чакаме няколко часа повече, ако мислим колко сме чакали не ни остава нищо с питане или спамене нищо няма да стане по-добре спрете и след няколко часа може да поднесете благодарности към хората, които го създават и ни радват. Те заслужават много повече, но...
БЛАГОДАРЯ ВИ, ОТ СЕГА МОМЧЕТА!!! ВИЕ СТЕ...
Има ли голямо значение дали ще чакаме няколко часа повече, ако мислим колко сме чакали не ни остава нищо с питане или спамене нищо няма да стане по-добре спрете и след няколко часа може да поднесете благодарности към хората, които го създават и ни радват. Те заслужават много повече, но...
БЛАГОДАРЯ ВИ, ОТ СЕГА МОМЧЕТА!!! ВИЕ СТЕ...
-
Внимавай малко с тона не съм го прочел за това питам.someone написа:Тъп, тъп...колко да си тъп, че да не можеш да прочетеш в описанието на пача, че ще ги ИМА! А за горния пост със скандиранията-аз пък разбрах, че няма да ги има, тъй като самата ФИФА не поддържала.fiction77 написа:Трансферите в Европа например Бербо в Монако и Мата в Юнайтед ще ги има ли?
-
Ще се получи едва ли не най-добрия ви пач!!! Продължавайте в същия дух. Невероятни сте. Браво! Надявам се днес или утре да излезе, защото в описанието на патча пише, че ще излезе в края на днешния ден (31.03.2014), но по-горе в същото време пише, че ще излезе не по-късно от 1.04.2014. Дано да е днес. Ако трябва ще чакам още много, но поне да играем нещо качествено. Относно това, че има лигльовци тук, ще им кажа следното:
Момчета, нали знаете, че този патч не им е задължение на хората?! Трябва търпение. И след всички тези обиди и псувни, които пичовете, правещи патча понесоха бъдете благодарни, че още не са се отказали!
Момчета, нали знаете, че този патч не им е задължение на хората?! Трябва търпение. И след всички тези обиди и псувни, които пичовете, правещи патча понесоха бъдете благодарни, че още не са се отказали!
-
Сори, изнервени сме от чакането, а и помислих, че са баннали онова тъпи същество Лудогорец и ся с нов акаунт нарочно троли ;Дfiction77 написа:Внимавай малко с тона не съм го прочел за това питам.someone написа:Тъп, тъп...колко да си тъп, че да не можеш да прочетеш в описанието на пача, че ще ги ИМА! А за горния пост със скандиранията-аз пък разбрах, че няма да ги има, тъй като самата ФИФА не поддържала.fiction77 написа:Трансферите в Европа например Бербо в Монако и Мата в Юнайтед ще ги има ли?
-
Ще може ли да се започне турнир в А група с два отбора(респективно 2 играча) и след края на сезона и плейофите да се играят квалификации за лига европа и шампионска
-
Ти досега FIFA 14 не си ли играл?demon777 написа:Ще може ли да се започне турнир в А група с два отбора(респективно 2 играча) и след края на сезона и плейофите да се играят квалификации за лига европа и шампионска
-
Не.... имам изиграни 2-3 мача кик оффliverpoolynwa написа:Ти досега FIFA 14 не си ли играл?demon777 написа:Ще може ли да се започне турнир в А група с два отбора(респективно 2 играча) и след края на сезона и плейофите да се играят квалификации за лига европа и шампионска
не ми е интересно без А-група
Но това не отговаря на въпроса ми.