БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
vik123

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от vik123 »

Офф, то по таз логика вие ще го качите в 2/5 часа сутринта, както винаги правите ! :(
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Вие сте много интересни хора значи....Sv3nc3 кога ще излезе пача?!Човека е написал DOWNLOAD BFL FIFA 14 - До края на днешния ден(31.03.2014)!И сега се почва В колко часа в колко минути в колко секунди айде спрете се малко на никой не му пука на кой му спира нета кой ще пътува за Каспичан и т.н.!Хората се опитват да ни угодят а вие ще им го изкарате през гъза.Щом са казали днес значи ще е днес крайната дата е утре можеше да го пуснат утре в 00:00 и щяха да са в график а те бързат за да си играе някой си там...Като чели им плащате за да бързат... :X :X
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
nasarimusic

Мнение от nasarimusic »

kostadin98 написа:Вие сте много интересни хора значи....Sv3nc3 кога ще излезе пача?!Човека е написал DOWNLOAD BFL FIFA 14 - До края на днешния ден(31.03.2014)!И сега се почва В колко часа в колко минути в колко секунди айде спрете се малко на никой не му пука на кой му спира нета кой ще пътува за Каспичан и т.н.!Хората се опитват да ни угодят а вие ще им го изкарате през гъза.Щом са казали днес значи ще е днес крайната дата е утре можеше да го пуснат утре в 00:00 и щяха да са в график а те бързат за да си играе някой си там...Като чели им плащате за да бързат... :X :X
Абсолютно съм съгласен с теб !!! :clap:
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

vik123 написа:ama kat stani gotov toz insalatur go posneti pacha vednaga PLS ?
Пиши на БЪЛГАРСКИ!! :X :X :X
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
vik123

Мнение от vik123 »

Сори хора забравих и ме мързеше да пиша на БГ ! :(
ivanval

Мнение от ivanval »

Споко бе хора кво ся в колко часа, в и колко минути ай стига kostadin98 е прав казали са крайна дата 01.04.2014!Не искайте по бързо споко ся една игра!
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
peppu

Мнение от peppu »

А само да попитам отключени ли ще са всички екипи на отборите от Европа и света ?
ivanval

Мнение от ivanval »

peppu написа:А само да попитам отключени ли ще са всички екипи на отборите от Европа и света ?
Уместен въпрос :rofl:
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
peppu

Мнение от peppu »

ivanval написа:
peppu написа:А само да попитам отключени ли ще са всички екипи на отборите от Европа и света ?
Не разбрах иронията ти? Класическите екипи по принцип са заключени ;)
ivanval

Мнение от ivanval »

peppu написа:
ivanval написа:
Не разбрах иронията ти? Класическите екипи по принцип са заключени ;)
Е да ама като си с пиратска фифа са заключени :nerd:
peppu

Мнение от peppu »

ivanval написа: Е да ама като си с пиратска фифа са заключени :nerd:
Знам това, но ако не се лъжа предния пач ги отключваше и затова сега питам дали за този, не виждам нищо смешно или неуместно ;)
ivanval

Мнение от ivanval »

Еми аз нямам фифа13 и незнам! :(
cazorla19

Мнение от cazorla19 »

Моля ви пуснете го, не мога да повярвам, че съм толкова близо до това да цъкам кариера с бг отбор, вече 4ти месец влизам веки ден тук и проверявам, разбирам, че никой не ви плаща и не сте длъжни и т.н. ама..... време да го пуснете вече :)
ivanval

Мнение от ivanval »

Тоя пуст патч не излезе ли ?
peppu

Мнение от peppu »

Търпение пичове, още няколко часа :D
kgb22

Мнение от kgb22 »

Лична прогноза: Около 21.30 -23.59 часа, ще бъде пуснат пача :)
Изображение
nothreennjk

Мнение от nothreennjk »

kgb22 написа:Лична прогноза: Около 21.30 -23.59 часа, ще бъде пуснат пача :)
ЩЕ ЦЕПЯТ ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА :@:@:@
kgb22

Мнение от kgb22 »

nothreennjk написа:
Имам чувството, че този пач ще го използват като представителен проект в CV или нещо от сорта, защото изглежда доизпипват АБСОЛЮТНО всичко.Мисля, че това ще е най-добрия БГ пач за Фифа досега, така че мисля, че си заслужава чакането. :)
Изображение
bida2

Мнение от bida2 »

kgb22 написа:
nothreennjk написа:
Имам чувството, че този пач ще го използват като представителен проект в CV или нещо от сорта, защото изглежда доизпипват АБСОЛЮТНО всичко.Мисля, че това ще е най-добрия БГ пач за Фифа досега, така че мисля, че си заслужава чакането. :)
Искам точно в 23.59 часа да обявят,че на пача ще му трябва още 3+ месеца работа. Последиците ще са масивно рязане на вени и заплахи за самоубийство,ако пача не бъде пуснат веднага! ]:)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Необходимото дисково пространство за патча няма да е 1,7 гб, а 1,24 гб. Така че ви спестихме към 500 мб. Самия инсталатор също няма да е 520 мб.
Също ако някой има други патчове и в папка Game има следните файлове:
dsound.dll
Fifa14mod.ini
е добре да направи бекъп на тях или да им смени имената. Например на dsound1.dll и Fifa14mod1.ini. Така ако реши, че не му харесва БФЛ, след един ънинстал на патча си им връща старите имена и забравя, че някога на ФИФА 14 е имал БФЛ 14.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”