BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Ще се старая предимно да взимам български играчи било то от чужбина, било то от България. Дано бюджетите да са добре оправени, за да можем да си вземем 1-2 добри играчи(отново казвам български).
-
Знаете ли аз какво мисля.. че всичко е маитап, и както виждате след малко идва 1-ви април...и да вземат да ни кажат - Честит 1 Април..няма да има пач ..и то верно да се окаже така...
-
Вярно мислишNahDu0 написа:Знаете ли аз какво мисля.. че всичко е маитап, и както виждате след малко идва 1-ви април...и да вземат да ни кажат - Честит 1 Април..няма да има пач ..и то верно да се окаже така...
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
-
Според мен на Лудогорец ще е 15 м на Левски 10 м на ЦСКА 10м на Ботев 13м и така
-
Идеята ми e същата, да прочиста Левски от Бру и компания и да налагам само юношки и български момчета като Огнянов. Чужденец, само ако е с класи над българинаraGe написа:Ще се старая предимно да взимам български играчи било то от чужбина, било то от България. Дано бюджетите да са добре оправени, за да можем да си вземем 1-2 добри играчи(отново казвам български).
-
Ееее, много са, от къде и ти такива париhrisko99 написа:Според мен на Лудогорец ще е 15 м на Левски 10 м на ЦСКА 10м на Ботев 13м и така
-
Емм в този пач който го има в замунда бюджета на Левски е 15 м на Лудогорец 15м а на ЦСКА 500 к :Д
-
Да, аз мисля, че най-много ще имат Лудогорец - 5 милионаpeppu написа:Ееее, много са, от къде и ти такива париhrisko99 написа:Според мен на Лудогорец ще е 15 м на Левски 10 м на ЦСКА 10м на Ботев 13м и така
-
За Лудогорец 5 млн е по-реално, но Левски и ЦСКА по 10 са прекалено много, те взимат само свободни агенти нямат 100к, не пък 10 млн
-
Не знам, не знам само се надявам да го пуснат след малко, че полудявам :Д
-
Точно така и аз ще изчистя Левски от тях, толкова срам не може да бъде... Преебаха и 100 годишната и всичко... Как може да се взимат такива пропаднали чужденци, че тоя едно точно центриране няма... И Батков вън!!!jorjinio11 написа:Идеята ми e същата, да прочиста Левски от Бру и компания и да налагам само юношки и български момчета като Огнянов. Чужденец, само ако е с класи над българинаraGe написа:Ще се старая предимно да взимам български играчи било то от чужбина, било то от България. Дано бюджетите да са добре оправени, за да можем да си вземем 1-2 добри играчи(отново казвам български).
-
Абе вие пишете как ще започнете.. Вие изчакайте да видите дали ще има и дали това е просто шега за 1-ви април..
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
-
Рофл толкова клипчета лица, екипи и т.н. и вярвате че е шега че ще има патч? :Дiincredibl3 написа:Абе вие пишете как ще започнете.. Вие изчакайте да видите дали ще има и дали това е просто шега за 1-ви април..
-
Мизериите на Батков ни доведоха до тук. Жалко е, че е точно на 100-годишнината Дано след празника от Фонда направят така, че да поемем някаква власт и ние феновете (финансова)raGe написа:Точно така и аз ще изчистя Левски от тях, толкова срам не може да бъде... Преебаха и 100 годишната и всичко... Как може да се взимат такива пропаднали чужденци, че тоя едно точно центриране няма... И Батков вън!!!jorjinio11 написа:Идеята ми e същата, да прочиста Левски от Бру и компания и да налагам само юношки и български момчета като Огнянов. Чужденец, само ако е с класи над българинаraGe написа:Ще се старая предимно да взимам български играчи било то от чужбина, било то от България. Дано бюджетите да са добре оправени, за да можем да си вземем 1-2 добри играчи(отново казвам български).
-
Дано, дано стискам палци това да се случи, тоя мизерник да си тръгне, не знае как се управлява клуб. Толкова треньори и спортни директори уволни, че на пръсти вече не се броят, толкова легенди отчужди от Левски, че не може да бъде. Толкова легенди го намразиха просто нямам думи... И не забравяйте пускайте по 1 СМС на номер 17777 с текст DMS
-
Съжалявам..да не е правило да пишеш на кирилица във форума?
-
По прочети и ще разберешtoshevyuriy написа:Съжалявам..да не е правило да пишеш на кирилица във форума?
-
Мале хора. Знам, че трябва да се търпи но не издържам вече
-
Аре бе момчета,какво стана???
-
Ми айде де като не издържаш ходи до тоалетнаiincredibl3 написа:Мале хора. Знам, че трябва да се търпи но не издържам вече