БФЛ ФИФА 14 Излезе

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
skils28

Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе

Мнение от skils28 »

Крашва ми когато мина езиците моля помощ
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

hristoff1 написа:Пичове и аз бях с КРАШ ДЪМП, но открих че проблема е в крака.Ако и вие имате тези два крака използвайте този с 14, а не с Месито.
Изображение
МЕРСИ, СТАНА, ИМА ГИ И ОТБОРИТЕ!
Likie1

Мнение от Likie1 »

Е пак добре...Около 5 часа тестове и накрая пача могат да го инсталират не повече от 10 човека и то със 300 зора и много нерви...еми БРАВО :rofl:
ЦСКА София 1948
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

По-нагоре е даден крак с който патча върви без грешка. На първа страница също сме написали, че екзето от което трябва да стартирате играта трябва да е 28,660 кб. Вие я стартирате от някакви съвсем други неща. Базата не е тази от първия релиз и за това ви трябва друго екзе за стартиране!
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

kostadin98 написа:Пичове аз съм с Black Box значи http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar поставете крака в папка Game след което исталирайте пача в папка Game на вашата фифа и пускате от крака който ви дадох той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката е 14 :) СТАВА НАПРАВЕТЕ ГО!!!

Потвърждавам СТАВА!!!
Последно промяна от Ludogorets на 01 Апр 2014 01:04, променено общо 2 пъти.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Ludogorets написа:
kostadin98 написа:Пичове аз съм с Black Box значи http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar поставете крака в папка Game след което исталирайте пача в папка Game на вашата фифа и пускате от крака който ви дадох той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката е 14 :) СТАВА НАПРАВЕТЕ ГО!!!

Потвърждавам СТАВА!!!
;) Айде разбийте се пичове!!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
demon777

Мнение от demon777 »

Аз съм със тази фифа от замунда FIFA 14 [v1.4.0.0]
FIFA.14.Multi13-RU.Repack.by.z10yded

Слагал съм само SQUADS файл за ъпдейт на трансферите играта си тръгваше без проблем и не и е нужен крак.
След инсталиране на бфл патча крашва с натискане на бутон за пропускане на интрото стартирам като админ неще смених тва с единицата па неще със седмица съм
Последно промяна от demon777 на 01 Апр 2014 01:05, променено общо 1 път.
go6ona

Мнение от go6ona »

Мерси много стана :)) :party: :party: :party:
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!! ]:) ]:)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Препоръчвам на всеки с проблем да чете вниманетлно всичко на първа страница. Пак повтарям, че проблемите за които съобщавате се появиха при тестовете и за това направихме това уточнение с проблем и решение на първа страница.
caravele1

Мнение от caravele1 »

sv3nc3 , айде отговори и на нас що не ни тръгва инсталването на пача ,сигуро 20 човека вече написаха проблема , а ти нищо не казваш , с пиратска версия съм на фифа-та , дори пробвах и като изключа интернета и пак това : The file contains invalid data. ?????????????
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

sv3nc3 написа:Препоръчвам на всеки с проблем да чете вниманетлно всичко на първа страница. Пак повтарям, че проблемите за които съобщавате се появиха при тестовете и за това направихме това уточнение с проблем и решение на първа страница.
Решение за Crash Dump-a не видях на първата страница.

EDIT: Няма значение! :D :D
Последно промяна от Ludogorets на 01 Апр 2014 01:06, променено общо 1 път.
petko1980

Мнение от petko1980 »

sv3nc3 написа:По-нагоре е даден крак с който патча върви без грешка. На първа страница също сме написали, че екзето от което трябва да стартирате играта трябва да е 28,660 кб. Вие я стартирате от някакви съвсем други неща. Базата не е тази от първия релиз и за това ви трябва друго екзе за стартиране!

sv3nc3 - Аз съм със оригинална фифа, инсталирах си пача където трябва, спирам нета и нищо. Някакви идеи ?
raGe

Мнение от raGe »

Костадине много ти благодаря, с твоя крак ми се показа А група. Приятна игра на всички!
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

caravele1 написа:sv3nc3 , айде отговори и на нас що не ни тръгва инсталването на пача ,сигуро 20 човека вече написаха проблема , а ти нищо не казваш , с пиратска версия съм на фифа-та , дори пробвах и като изключа интернета и пак това : The file contains invalid data. ?????????????
Почти сигурно е че пача не се е изтеглил напълно. Или антивирусната ти го е сметнала за вирус и го е повредила. Изтегли го наново и си спри антивирусната докато го изтеглиш и инсталнеш.
skils28

Мнение от skils28 »

Този пич които даде тоя крак просто го обичам
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ludogorets написа:
sv3nc3 написа:Препоръчвам на всеки с проблем да чете вниманетлно всичко на първа страница. Пак повтарям, че проблемите за които съобщавате се появиха при тестовете и за това направихме това уточнение с проблем и решение на първа страница.
Решение за Crash Dump-a не видях на първата страница.

EDIT: Няма значение! :D :D
Има ;) . Но е написано дискретно, защото ние не може да дадеме линк към пиратска версия или крак. Написали сме, че ексето от което да стартирате ФИФА 14 трябва да е едиколкоси ;) !
petko1980

Мнение от petko1980 »

DoMiNaToR написа:
caravele1 написа:sv3nc3 , айде отговори и на нас що не ни тръгва инсталването на пача ,сигуро 20 човека вече написаха проблема , а ти нищо не казваш , с пиратска версия съм на фифа-та , дори пробвах и като изключа интернета и пак това : The file contains invalid data. ?????????????
Почти сигурно е че пача не се е изтеглил напълно. Или антивирусната ти го е сметнала за вирус и го е повредила. Изтегли го наново и си спри антивирусната докато го изтеглиш и инсталнеш.
И кво стана , ние със оригиналните Фифи не можем да подкараме пача :rofl: :rofl: :rofl:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

petko1980 написа:
sv3nc3 написа:По-нагоре е даден крак с който патча върви без грешка. На първа страница също сме написали, че екзето от което трябва да стартирате играта трябва да е 28,660 кб. Вие я стартирате от някакви съвсем други неща. Базата не е тази от първия релиз и за това ви трябва друго екзе за стартиране!

sv3nc3 - Аз съм със оригинална фифа, инсталирах си пача където трябва, спирам нета и нищо. Някакви идеи ?
Какво точно става? Краш или няма нищо?
petko1980

Мнение от petko1980 »

sv3nc3 написа:
petko1980 написа:

Какво точно става? Краш или няма нищо?
Краш няма. Играта си ми тръгва без проблеми, просто го няма първенството
inikolovv

Мнение от inikolovv »

При мен всичко върви вече наред ! Свалете крака който дадоха и на файловете поставете една 1ца!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”