БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе
Значи при втория мач, нямам никакви проблеми. Само да попитам дали иа песни на агитките?
Ами вземи си акции!
-
Не!triada1981 написа:Значи при втория мач, нямам никакви проблеми. Само да попитам дали иа песни на агитките?
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Играта се инсталира успешно всичко върви както трябва, но когато започна сезон ми крашва малко преди началото на първия приятелски мач...моля помагайте
-
Направих скандирания дано ги харесат и да ги качат
Дори живота си аз да прекарам,
-
Аз съм със оригинална Фифа, сложих този крак да пробвам , инсталирах пача наново и взе че тръгна.
Пуснах се на кариер , изиграх 2 мача от приятелските и си ми върви перфектно за сега.
Пуснах се на кариер , изиграх 2 мача от приятелските и си ми върви перфектно за сега.
-
Пачът работи, по упоменатите по-горе начини. Обаче, първи сезон, още в трансферния прозорец ми крашна, докато купувах свободни агенти!!!
Втори краш, докато лоуд-вах сейв!
Втори краш, докато лоуд-вах сейв!
Последно промяна от BoRRoW на 01 Апр 2014 03:46, променено общо 1 път.
-
-
Всъщност много странно ме изхвърля по време на някои мачове на, без да съм правил промени преди това, а някои си ги играя до края.
Всъщност много странно ме изхвърля по време на някои мачове на, без да съм правил промени преди това, а някои си ги играя до края.
Последно промяна от Vasil на 01 Апр 2014 04:36, променено общо 1 път.
-
Аз нямам никакви проблеми. Вече съм 7ми кръг в първенството, направих 2 трансфера, всичко си върви перфектно.
-
И на мен периодично играта ме изхвърля и изписва, че е спряла да работи. Имате ли някакви идеи от какво може да се получава това и как може да се поправи? Първо ме изхвърли на първия приятелски мач, след това изиграх 3-4 мача без проблем и сега ме изхвърли отново, само че този път не по време на мач, а бях в менюто и си оправях тактиката.
-
Това си е от крака, не се притеснявай, ще ти крашва, но само в менюто след мач вече.peppu написа:И на мен периодично играта ме изхвърля и изписва, че е спряла да работи. Имате ли някакви идеи от какво може да се получава това и как може да се поправи? Първо ме изхвърли на първия приятелски мач, след това изиграх 3-4 мача без проблем и сега ме изхвърли отново, само че този път не по време на мач, а бях в менюто и си оправях тактиката.
-
Здравейте! Аз също съм с оригинална фифа след инсталацията нямах никакви проблеми просто ми го няма първенството! Инсталирах пача в папка Гейм както е по описание! В общи линии като проблема на Петко имам !
-
Теглиш си това, разархивираш го в папка Game и влизаш през него.
http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
Забелязах кога крашва играта по време на мач- когато има повторение на засада или на фал, дано да можете да го оправите това.
Иначе като цяло е станала супер.
http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
Забелязах кога крашва играта по време на мач- когато има повторение на засада или на фал, дано да можете да го оправите това.
Иначе като цяло е станала супер.
-
Браво, най-добрата разработка от 2006 насам, вижда се огромният труд, който сте вложили, отлична работа, модът работи без никакви проблеми, още веднъж поздравления
-
- BFL Team™
Днес по късно ще пуснеме и песни на агитките. Мислим, че все пак може и да станат. Само трябва да проверим някои неща.
-
БЛАГОДАРЯ ЗА crack. Има само 1 проблем вече , когато изиграя 3,4 мача и крашва .. какво да правя ?kostadin98 написа:Приятна играQuantiumBG написа:еи брат много мерси, златен сиkostadin98 написа:Пичове аз съм с Black Box значи http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar поставете крака в папка Game след което исталирайте пача в папка Game на вашата фифа и пускате от крака който ви дадох той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката е 14 СТАВА НАПРАВЕТЕ ГО!!!
-
Искам да попитам за ''земетресенията'' дали някои намери решение.. Всичко друго ми върви , но към 60-та минута започва
-
Ами Атанас Курдов има ли го в патча?
-
И при мен е така как да се оправиiincredibl3 написа:Защо когато сложих пача играта ми на 1 и същи момент излиза? Моментът е когато се натиска SPACE за да продължа.
-
Атанас Курдов няма как да го има, като е в Астана.RuNNer написа:Ами Атанас Курдов има ли го в патча?
-
Искам специално да благодаря на това момче,защото след този крак който ни даде всичко ми се оправи и сега цъка наистина СТРАХОТНИЯ пач на БФЛkostadin98 написа:Пичове аз съм с Black Box значи http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar поставете крака в папка Game след което исталирайте пача в папка Game на вашата фифа и пускате от крака който ви дадох той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката е 14 СТАВА НАПРАВЕТЕ ГО!!!