БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
ludogoreccc

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от ludogoreccc »

Моя крак е тоя който даде костадин98 и всичко върви добре,обаче като играя карер мод и някаде като направя 2-3 мача и играта се изключва и пише фифа 14 спря.свенсе моляте помогни ми.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

Не би трябвало да има проблем с който и да било релиз, ако е работил без патча. Ако всичко по патча е инсталирано правилно и е сложен правилния крак всичко трябва да е ОК.
С каква ОС си? ФИФА-та чиста ли е или има и други патчове?
ОС ми е Windows 8. А пача го пробвах вече два пъти - веднъж на чистата FIFA на BlackBox и веднъж върху тая дето е с пача на Moddingway. И на двете не тръгва. Сега свалям третата, която пак е Modded, но момчетата казват, че върви.
Skylegent

Мнение от Skylegent »

На мен ми тръгва всичко както трябва. Имам един проблем при кариера, където искам да видя кои са задачите за сезон и виждам, че ги няма. Как се оправя това?
koga123

Мнение от koga123 »

Инсталирах пача,крашва при интрото.. Сложих онзи крак,с който уж тръгвала играта,пак нищо не става.. Пробвах какво ли не,но пак ми крашва..
peppu

Мнение от peppu »

ludogoreccc написа:Моя крак е тоя който даде костадин98 и всичко върви добре,обаче като играя карер мод и някаде като направя 2-3 мача и играта се изключва и пише фифа 14 спря.свенсе моляте помогни ми.
И ми при мен е абсолютно същия проблем
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
Не би трябвало да има проблем с който и да било релиз, ако е работил без патча. Ако всичко по патча е инсталирано правилно и е сложен правилния крак всичко трябва да е ОК.
ОС ми е Windows 8. А пача го пробвах вече два пъти - веднъж на чистата FIFA на BlackBox и веднъж върху тая дето е с пача на Moddingway. И на двете не тръгва. Сега свалям третата, която пак е Modded, но момчетата казват, че върви.
Направи ли шорткът на крака и съответно шорткъта да го направиш съвместим за Windows 7. Шорткъта, а не крака.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа:
Направи ли шорткът на крака и съответно шорткъта да го направиш съвместим за Windows 7. Шорткъта, а не крака.
Да. Направих шорткът, после Properties, Съвместимост, режим на съвместимостта, стартирай тази програма в режим на съвместимост със: Windows 7. И пак не ми го отваря.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Иначе ще има и фикс, така че колкото по точни сте в проблемите, толкова по малко ще останат след фикса. Обяснявайте всичко много точно и със снимки на папка Game, по възможност със размерите на файловете вътре.

И четете в темата за релиза първия пост. В него има доста решения на проблеми, които може да имате.
koga123

Мнение от koga123 »

Кога г/д да очакваме фикса?
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

http://prikachi.com/images.php?images/108/7216108S.png

Ето и снимка на папка Game, както и какво ми изписва НЕПОСРЕДСТВЕНО след стартиране на играта от крака, ако ви помага..
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

koga123 написа:Кога г/д да очакваме фикса?
Когато ни упътите правилно в това какви проблеми имате!
Засега основните проблеми са "играта крашва", "забива ми", "лаги", "не тръгва", което по никакъв начин не ни насочва къде да търсиме проблемите!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:http://prikachi.com/images.php?images/108/7216108S.png

Ето и снимка на папка Game, както и какво ми изписва НЕПОСРЕДСТВЕНО след стартиране на играта от крака, ако ви помага..
Крака не трябва да се казва така, а така - fifa14-www.skidrowcrack.com
Преименувай го направи шорткът, направи шорткъта съвместима с Windows7 и пробвай.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:

Преименувай го направи шорткът, направи шорткъта съвместима с Windows7 и пробвай.
Не. Пак същото става. А когато копирам крака в Game той автоматично си става съвместим с Windows 7. Опитах така и не стана. След това го направих да не е съвместим, направих шорткът, който да е съвместим и пробвах с него. И в трита случая става едно и също.

http://prikachi.com/images.php?images/149/7216149F.png
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа:

Не. Пак същото става. А когато копирам крака в Game той автоматично си става съвместим с Windows 7. Опитах така и не стана. След това го направих да не е съвместим, направих шорткът, който да е съвместим и пробвах с него. И в трита случая става едно и също.
А защо главната папка на ФИФА-та се казва FIFA 14 BFL? Смени я да си е FIFA 14 и пробвай.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа: А защо главната папка на ФИФА-та се казва FIFA 14 BFL? Смени я да си е FIFA 14 и пробвай.
Защото имах две игри. Смених я. Нищо не стана.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа: А защо главната папка на ФИФА-та се казва FIFA 14 BFL? Смени я да си е FIFA 14 и пробвай.
:| Вие сте страшни, ей! За какво са ти били 2 игри? Покажи снимка от другата игра, ако още си е там.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа:
:| Вие сте страшни, ей! За какво са ти били 2 игри? Покажи снимка от другата игра, ако още си е там.
Не е. Другата беше с патча на Moddingway и не вървеше с BFL. За това качих тая. Ако трябва да кача наново чистия рилийз и да пробвам пак?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа: :| Вие сте страшни, ей! За какво са ти били 2 игри? Покажи снимка от другата игра, ако още си е там.
Не е. Другата беше с патча на Moddingway и не вървеше с BFL. За това качих тая. Ако трябва да кача наново чистия рилийз и да пробвам пак?
Най-добре! А на тоя какво му има, че да качваш чист релиз?
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа: Най-добре! А на тоя какво му има, че да качваш чист релиз?
Тоя се води Modded. И е със зимните трансфери.

Качвам чистия рилийз (BlackBox). Копирам крака. Правя шорткът съвместим със 7-цата. Качвам BFL и играя. Да пропускам нещо?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа: Най-добре! А на тоя какво му има, че да качваш чист релиз?
Тоя се води Modded. И е със зимните трансфери.

Качвам чистия рилийз (BlackBox). Копирам крака. Правя шорткът съвместим със 7-цата. Качвам BFL и играя. Да пропускам нещо?
Пробвай с не моддед(каквото и да означава). Нашия патч също е със зимните трансфери на всички отбори.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”