БФЛ ФИФА 14 Излезе

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
ivanval

Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе

Мнение от ivanval »

ktbffh96 написа:Момчетата, ето го и моя проблем. С FIFA-та на BlackBox съм и когато качих пача ме изхвърляше след EA Sports. Свалих си крака, дето момчето даде линк, и го направих съвместимо с Windows 7 (на 8-цата съм), но въпреки това веднага след като го цъкна ми дава "FIFA 14 спря да работи".
Пич аз имах същия проблем но го оправих ;)
1.Теглиш .exe файла, който е качен(в папката Game на фифа14 директорията).
2.Теглиш .rar файла дето го има по-назад във форума(неговото съдържание го слагаш пак Game).
3.Инсталираш .exe файла(пак в папка Game).
На мен ми се получи за вас незам. След тези инструкции си го направи съвместимо с windows 7, ако вече не е направено :happy: :happy: :happy: ;) ;) ;) ;) ;)
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
triada1981

Мнение от triada1981 »

liverpoolynwa написа:Пичове, няма значение с каква фифа сте, крака е от значение.
Крака е този на Костадин, нали така се казваше момчето! Плюс това имах оригиналните пана на БГ армия но на контролните мачове, сега на истинските ми се появяват Freestyle football и някакво пано на японска ли е китайска ли е банка :) И пано с бутонки :)

Мнение от liverpoolynwa »

triada1981 написа:
liverpoolynwa написа:Пичове, няма значение с каква фифа сте, крака е от значение.
Крака е този на Костадин, нали така се казваше момчето! Плюс това имах оригиналните пана на БГ армия но на контролните мачове, сега на истинските ми се появяват Freestile football и някакво пано на японска ли е китайска ли е банка :) И пано с бутонки :)
И аз съм с ЦСКА, 7ми кръг нямам проблем с паната, само че където и да играя стадиона е пълен, това ми направи впечатление :D
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

Аз изтеглих крака на костадин98 и всичко е супер,но след като изиграх 2-3 мача от карер мод фифата изключи и ми изписа фифа 14 спря.помогнете ми моля ви.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

ivanval написа:
ktbffh96 написа:Момчетата, ето го и моя проблем. С FIFA-та на BlackBox съм и когато качих пача ме изхвърляше след EA Sports. Свалих си крака, дето момчето даде линк, и го направих съвместимо с Windows 7 (на 8-цата съм), но въпреки това веднага след като го цъкна ми дава "FIFA 14 спря да работи".
2.Теглиш .rar файла дето го има по-назад във форума(неговото съдържание го слагаш пак Game).
На мен ми се получи за вас незам. След тези инструкции си го направи съвместимо с windows 7, ако вече не е направено :happy: :happy: :happy: ;) ;) ;) ;) ;)
С коя FIFA си?
raGe

Мнение от raGe »

Когато се бие корнер на "Герена" от страната, където строят сектор А, там онова ти пречи на гледката и не можеш да центрираш хубаво.
ivanval

Мнение от ivanval »

ktbffh96 написа:
ivanval написа:
С коя FIFA си?
Фифа 14 BlackBox
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
sectorB

Мнение от sectorB »

fifa 14 3dm е моята версия на играта,инсталирах пача без проблем всичко си е както трябва,но като играя кариер мод ме изхвърля някой път!Някакво решение за това?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

sectorB написа:fifa 14 3dm е моята версия на играта,инсталирах пача без проблем всичко си е както трябва,но като играя кариер мод ме изхвърля някой път!Някакво решение за това?
Пак ще помоля да сте по конкретни, защото това "изхвърля някой път" не ни помага особено. По време на мач ли става(при фаул, гол, засада, смяна, картон и т.н.), по време на менютата, при трансфери ли и т.н.
Имаме идя от какво може да е, но повече информация от вас ще ни помогне да оправиме този проблем при някои във фикса, който ще пуснеме.
raGe

Мнение от raGe »

Свенце наблегнете над този проблем, който дадох по-нагоре в коментара си за корнерите на "Герена", от където се строи сектор А, там онова пречи на гледката, трябва да се оправи.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

raGe написа:Свенце наблегнете над този проблем, който дадох по-нагоре в коментара си за корнерите на "Герена", от където се строи сектор А, там онова пречи на гледката, трябва да се оправи.
То да остане само тоя проблем ще се преживее ;) ! На мен не ми пречи чак толкова. Ако махнеме тези прегради, пък тогава някой ще каже "защо ги няма тия прегради" и така...
triada1981

Мнение от triada1981 »

С fifa - 3dm съм много забива, но пък имам рекламите, със старата не забиваше, но нямах рекламите :( Мамка му :(

Мнение от ivanval »

triada1981 написа:С fifa - 3dm съм много забива, но пък имам рекламите, със старата не забиваше, но нямах рекламите :( Мамка му :(
Аз съм със същата фифа ама не забива, защото изтеглих и на костадин98 ;)
ivanval

Мнение от ivanval »

Свенце само нещо, което не знам дали ще го направите на Пирин (ГД) екипите са от Errea, но сега са от Tinger, ако може да ги направите такива каквито са сега ще бъде перфектно!!!
Likie1

Мнение от Likie1 »

triada1981 написа:С fifa - 3dm съм много забива, но пък имам рекламите, със старата не забиваше, но нямах рекламите :( Мамка му :(
Същият проблем при мен, но аз имах рекламите преди ? Помощ много лаги неможе да се играе направо :?:
ЦСКА София 1948
triada1981

Мнение от triada1981 »

Likie1 написа:
Същият проблем при мен, но аз имах рекламите преди ? Помощ много лаги неможе да се играе направо :?:
И съм с крака даден от Костадин. Но този път поне не излизат онези черни прозорци! С буквите! Странно компа ми е доста силен! Защо ли лаги?

Хванах кога направо си забива, когато правя смени! И съдята като показва картони!
Последно промяна от triada1981 на 01 Апр 2014 15:19, променено общо 1 път.

Мнение от ultras4ety »

Аз съм с FIFA 14 3DM и отварях фифата от иконката с Меси . Но сега за да отворя пача я пускам от иконката с 14 . Като я отворих пуснах приятелски мач Левски - ЦСКА и ми изписа FIFA 14 спря да работи . Сега обаче се оправи и изиграх един мач . Това с корнерите е гадно ама не пречи чак толкова мн. Не съм пробвал кариер мода - сега ще видим и ще пиша .
Поздрави за якия пач :) !
Likie1

Мнение от Likie1 »

triada1981 написа:
Likie1 написа:
И съм с крака даден от Костадин. Но този път поне не излизат онези черни прозорци! С буквите! Странно компа ми е доста силен! Защо ли лаги?

и аз съм със същият крак и както казах всичко върви идеално по пача 6+ , но само този лаг...Компа е много силен, а и преди БФЛ-то не ми лагеше фифата :?: Помощ !
ЦСКА София 1948
Rubo

Мнение от Rubo »

Миналогодишната база според мен е по-добре направена, също така на герена при изпълнение на корнер от едната страна мрежата на строежа закрива всичко
Likie1

Мнение от Likie1 »

Rubo написа:Миналогодишната база според мен е по-добре направена, също така на герена при изпълнение на корнер от едната страна мрежата на строежа закрива всичко
Според мен тазгодишната база е по-добра в сравнение със миналогодишната, но само този лаг разваля всичко :S
ЦСКА София 1948
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”