И аз имам същия проблем със същата версия на играта. Веднъж ме изхвърли по време на мач, не беше спряна играта (в смисъл корнер, засада, тъч). След това стартирах наново играта изиграх 2-3 мача и отново ме изхвърли, само че този път по време на менютата или по-конкретно оправях си титулярни състав и резервитеsv3nc3 написа:Пак ще помоля да сте по конкретни, защото това "изхвърля някой път" не ни помага особено. По време на мач ли става(при фаул, гол, засада, смяна, картон и т.н.), по време на менютата, при трансфери ли и т.н.sectorB написа:fifa 14 3dm е моята версия на играта,инсталирах пача без проблем всичко си е както трябва,но като играя кариер мод ме изхвърля някой път!Някакво решение за това?
Имаме идя от какво може да е, но повече информация от вас ще ни помогне да оправиме този проблем при някои във фикса, който ще пуснеме.
БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Това ще го оправим, споко. Просто не можах да намеря снимки, ама сега имам вече. Във фикса ще ги има новите им екипи.ivanval написа:Свенце само нещо, което не знам дали ще го направите на Пирин (ГД) екипите са от Errea, но сега са от Tinger, ако може да ги направите такива каквито са сега ще бъде перфектно!!!
-
Екипа на вратаря на Лудогорец е доста стар. Титулярният е в жълт цвят.
-
Доминатор Моля те да оправиш вратарския екип на Левски с по различен цвят и номерацията му е синя а не бяла!Благодаря предварителноDoMiNaToR написа:Това ще го оправим, споко. Просто не можах да намеря снимки, ама сега имам вече. Във фикса ще ги има новите им екипи.ivanval написа:Свенце само нещо, което не знам дали ще го направите на Пирин (ГД) екипите са от Errea, но сега са от Tinger, ако може да ги направите такива каквито са сега ще бъде перфектно!!!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Те ползват 3 вратарски екипа целия сезон. Как изчисли кой е титулярен? Според мен този е редно да е основен, защото е нов модел на Адидас (за сезон 13/14), докато другите два (желтия и тъмно син, същия модел като жълтия) са от предни сезони.Ludogorets написа:Екипа на вратаря на Лудогорец е доста стар. Титулярният е в жълт цвят.
-
От началото на сезона съм видял единствено Жълтия и тъмно синия. Червен имаха преди 2 години.DoMiNaToR написа:Те ползват 3 вратарски екипа целия сезон. Как изчисли кой е титулярен? Според мен този е редно да е основен, защото е нов модел на Адидас (за сезон 13/14), докато другите два (желтия и тъмно син, същия модел като жълтия) са от предни сезони.Ludogorets написа:Екипа на вратаря на Лудогорец е доста стар. Титулярният е в жълт цвят.
-
Доминатора е прав.Този екип бе титулярен известно време така че да си остане тойLudogorets написа:От началото на сезона съм видял единствено Жълтия и тъмно синия. Червен имаха преди 2 години.DoMiNaToR написа:Те ползват 3 вратарски екипа целия сезон. Как изчисли кой е титулярен? Според мен този е редно да е основен, защото е нов модел на Адидас (за сезон 13/14), докато другите два (желтия и тъмно син, същия модел като жълтия) са от предни сезони.Ludogorets написа:Екипа на вратаря на Лудогорец е доста стар. Титулярният е в жълт цвят.
-
В този случей и на Левски резервния екип беше бял известно време,но защо го смениха с жълтия? защото и в момента Левски ползва абсолютно същия резервен екип. А тази година ли беше титулярен червения на Лудогорец или миналата? Както и да е,мен лично не ми пречи,с какъв екип е вратаря... просто го споменавам.Доминатора е прав.Този екип бе титулярен известно време така че да си остане той
-
Не че нещо ма http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2127111.jpg http://static.football24.bg/cache/470x0 ... G_8673.jpgLudogorets написа:В този случей и на Левски резервния екип беше бял известно време,но защо го смениха с жълтия? защото и в момента Левски ползва абсолютно същия резервен екип. А тази година ли беше титулярен червения на Лудогорец или миналата? Както и да е,мен лично не ми пречи,с какъв екип е вратаря... просто го споменавам.Доминатора е прав.Този екип бе титулярен известно време така че да си остане той
-
Колко пъти да ви кажа, че проблема с краша не е в пача, а в крака и не може да се оправи. Ще ви крашва средно на час време по 1 път.
-
- BFL Team™
Но целта ни е да оправим това във фикса и хора които им се случва да не се получава така. Има и хора, при които няма крашове.liverpoolynwa написа:Колко пъти да ви кажа, че проблема с краша не е в пача, а в крака и не може да се оправи. Ще ви крашва средно на час време по 1 път.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Има жълт и зелен вратарски на Левски. Когато играеш с резервните на Левски, вратаря е със зеления. Но да, прав си, че жълтия трябва да е със син номер и име. Ще го оправим.kostadin98 написа:Доминатор Моля те да оправиш вратарския екип на Левски с по различен цвят и номерацията му е синя а не бяла!Благодаря предварително
-
Да знам това исках да кажа по-различен нюанс на жълтото и на гърдите по-тъмен сив цвятDoMiNaToR написа:Има жълт и зелен вратарски на Левски. Когато играеш с резервните на Левски, вратаря е със зеления. Но да, прав си, че жълтия трябва да е със син номер и име. Ще го оправим.kostadin98 написа:Доминатор Моля те да оправиш вратарския екип на Левски с по различен цвят и номерацията му е синя а не бяла!Благодаря предварително
-
Аз играя с този крак още като излезе фифата без никакви пачове, и винаги си ми крашваше средно на час игра.sv3nc3 написа:Но целта ни е да оправим това във фикса и хора които им се случва да не се получава така. Има и хора, при които няма крашове.liverpoolynwa написа:Колко пъти да ви кажа, че проблема с краша не е в пача, а в крака и не може да се оправи. Ще ви крашва средно на час време по 1 път.
-
- BFL Team™
Да така е, но мислиме, че има вариант това да се оправи.liverpoolynwa написа:Аз играя с този крак още като излезе фифата без никакви пачове, и винаги си ми крашваше средно на час игра.sv3nc3 написа:Но целта ни е да оправим това във фикса и хора които им се случва да не се получава така. Има и хора, при които няма крашове.liverpoolynwa написа:Колко пъти да ви кажа, че проблема с краша не е в пача, а в крака и не може да се оправи. Ще ви крашва средно на час време по 1 път.
-
Почнах да играя кариер мод и на 10та минута почна така наречения бъг "земетресението". Рестартнах фифата и преди да почна мач там където си избирам екипите пак започва ... Има ли някакво решение please
-
Значи, за екипите на Лудогорец (Вратарски) мисля, че това което е публикувано е вратарският за лига Европа и Шампионска лига, не съм сигурен ама мисля, че вратарския на Лудогорец е
http://www.novsport.com/news743451_1003.html
поне този на първо четене видях
http://www.novsport.com/news743451_1003.html
поне този на първо четене видях
Ами вземи си акции!
-
Ем моя грешка тогаз просто гледам в Лига Европа се редува жълтия и синия.kostadin98 написа:Не че нещо ма http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2127111.jpg http://static.football24.bg/cache/470x0 ... G_8673.jpgLudogorets написа:В този случей и на Левски резервния екип беше бял известно време,но защо го смениха с жълтия? защото и в момента Левски ползва абсолютно същия резервен екип. А тази година ли беше титулярен червения на Лудогорец или миналата? Както и да е,мен лично не ми пречи,с какъв екип е вратаря... просто го споменавам.Доминатора е прав.Този екип бе титулярен известно време така че да си остане той
-
За момента оправих земетресението но разбрах кога ми крашва фифата преди мач. Когато те пусне на Training Ground преди мач да биеш дузпа и да целиш мишените . Тогава пише FIFA 14 спря да работи . ПОМОЩ !!!
-
Абе само при мен ли е това, когато имам корнер на Герена да не се вижда хубаво, когато е от страната на СЕКТОР А ??? Иначе всички друго е на 6
ПП: Сложих песните на агитките по начина, който казахте миналата година за фифа 13 и се получи перфектно.
ПП: Сложих песните на агитките по начина, който казахте миналата година за фифа 13 и се получи перфектно.
Ако нямаш SWAG, за мен не си човек :Д