БФЛ ФИФА 14 Излезе

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе

Мнение от DoMiNaToR »

ultras4ety написа:За момента оправих земетресението но разбрах кога ми крашва фифата преди мач. Когато те пусне на Training Ground преди мач да биеш дузпа и да целиш мишените . Тогава пише FIFA 14 спря да работи . ПОМОЩ !!!
С кой отбор играеш?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

klinki01 написа:Абе само при мен ли е това, когато имам корнер на Герена да не се вижда хубаво, когато е от страната на СЕКТОР А ??? Иначе всички друго е на 6
ПП: Сложих песните на агитките по начина, който казахте миналата година за фифа 13 и се получи перфектно.
Ми пречат ти преградите на строежа. Ако ги махнеме, някой ще пита "защо ги няма?" и така :) !
nasarimusic

Мнение от nasarimusic »

sv3nc3 написа:
sectorB написа:fifa 14 3dm е моята версия на играта,инсталирах пача без проблем всичко си е както трябва,но като играя кариер мод ме изхвърля някой път!Някакво решение за това?
Пак ще помоля да сте по конкретни, защото това "изхвърля някой път" не ни помага особено. По време на мач ли става(при фаул, гол, засада, смяна, картон и т.н.), по време на менютата, при трансфери ли и т.н.
Имаме идя от какво може да е, но повече информация от вас ще ни помогне да оправиме този проблем при някои във фикса, който ще пуснеме.
Ето го и при мен проблемът, значи с Win8.1 съм и PC-то няма грешка.. та използвам същата фифа 3дм и крака на скидроу, всичко си върви без проблем .. почвам кариера и на 3 мач от първенството се случи следното.. изиграх го целия. Таман свърши мача и докато ми излезе менюто крашна. давам и снимка.. до сега нищо друго нямаше на брат ми също така той е с друг ПК. но на него му крашна в менюто!..
http://prikachi.com/images/364/7216364n.jpg
spaieti

Мнение от spaieti »

Хора,със оригинална фифа съм,трябва ли да тегля крак или нещо подобно за да играя с пача?И също трябва ли да съм със логнат оригин докато играя? :)
Bakardzhiev

Мнение от Bakardzhiev »

Отборите от "Б" Група играят ли за купата?
Rubo

Мнение от Rubo »

Кой ви даде тази тъпа идея на футболистите на които не сте направили мини лица да слагате снимки на бивши футболисти.... т'ва е ужасно
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Rubo написа:Кой ви даде тази тъпа идея на футболистите на които не сте направили мини лица да слагате снимки на бивши футболисти.... т'ва е ужасно
В смисъл?!? Покажи. Всички играчи в А група трябва да са си с техните мини лица и няколко от Б група също.
Rubo

Мнение от Rubo »

Пример Нефтохимик, Диян Малчев първо, че сте го направили на 33 години ами е и със снимка на Васил Калоянов който не играе в отбора, също така Йонов е със снимка на Хашев, който абсолютно го няма този сезон в отбора...
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

Много ли време ще ви отнеме да направите пача съвместим със skidrow crack v5? Ако не отнема много време може да го направите, и така прпблема с краша ще изчезне.
ultras4ety

Мнение от ultras4ety »

DoMiNaToR написа:
ultras4ety написа:За момента оправих земетресението но разбрах кога ми крашва фифата преди мач. Когато те пусне на Training Ground преди мач да биеш дузпа и да целиш мишените . Тогава пише FIFA 14 спря да работи . ПОМОЩ !!!
С кой отбор играеш?
Левски :)
triada1981

Мнение от triada1981 »

Може да звучи смешно но, случайно да знаете с какво се хвърля вратаря при изпълнение на дузпи?
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Rubo написа:Пример Нефтохимик, Диян Малчев първо, че сте го направили на 33 години ами е и със снимка на Васил Калоянов който не играе в отбора, също така Йонов е със снимка на Хашев, който абсолютно го няма този сезон в отбора...
Да ясно, разбрах. Във Фикса ще са оправени. А ако намериш хубави снимки на Йонев и Малчев ще е перфектно. Не е нарочно, така сме мислели, а и все пак мини лицата са направени от Финландец. Простено му е да обърка 2-3ма
С други играчи да си забелязвал проблеми?
Vasil

Мнение от Vasil »

triada1981 написа:Може да звучи смешно но, случайно да знаете с какво се хвърля вратаря при изпълнение на дузпи?
Като идеш да си настройваш контролите, най- долните 4. Примермно аз съм си ги направил shift, r, f, v.
ultras4ety

Мнение от ultras4ety »

Хайде обяснете как се оправят тия скапани проблеми :@ - постоянно това клатене и изхвърляне ...
Vasil

Мнение от Vasil »

nasarimusic написа:
Vasil написа:Теглиш си това, разархивираш го в папка Game и влизаш през него.
http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar

Забелязах кога крашва играта по време на мач- когато има повторение на засада или на фал, дано да можете да го оправите това. :(

Иначе като цяло е станала супер. :)
Пич и на мен ми крашва тогава, със или без пач! Ето го и решението на проблема :
Просто цъкнете на иконата и дайте съвместим с Windows 7 и ДА СЕ СТАРТИРА КАТО АДМИНИСТРАТОР!!!! При мен се оправи така.
Към БФЛ Тийм, момчета уникално е ! Огромни благодарности!!! Друго нямам да кажа.. :hi: :clap: :clap: :clap: :clap:
Не става при мен, с windosws 8 съм, като го направя съвместим със 7ца, изобщо не тръгва, пробвах само като администратор, но пак кръшва в тези моменти.
zorder

Мнение от zorder »

Някой може ли да метне един мирър линк за патча или да ми го метне по скайп, че тегля 118 мегабайта дотука вече 1час и 30минути ? :(
Изображение
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
Veso

Мнение от Veso »

Браво,добра работa .Само ако някой може да ми каже какво мога да направя за да ми върви играта по добре ,че много забива ?
lq4ko

Мнение от lq4ko »

Здравейте !Аз имам следната фифа : http://www.zamunda.net/details.php?id=375692&hit=1 направил съм всичко в описанието за инсталиране . Преди да инсталирам последният крак този с Меси имах всякакви бъгове и играта започваше да ми подскача картината червени картони при всяко нарушение , играта се скапваше и спираше да работи на 35 минути и на приятелските мачове играя само на сняг . Сложих крака с Меси и всичко беше отлично . Имах от преди този крак който е във форума но той оправи всичко без снега и излизането от играта на 35 минути . Инсталирах всичко правилно . Отварям го с вашия крак и започват всички пъгове по горе написани . Пача тръгва всичко хубаво ама с тези земетресения където стават няма начин да се играе . Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

sv3nc3 написа:
Rubo написа:Пример Нефтохимик, Диян Малчев първо, че сте го направили на 33 години ами е и със снимка на Васил Калоянов който не играе в отбора, също така Йонов е със снимка на Хашев, който абсолютно го няма този сезон в отбора...
Да ясно, разбрах. Във Фикса ще са оправени. А ако намериш хубави снимки на Йонев и Малчев ще е перфектно. Не е нарочно, така сме мислели, а и все пак мини лицата са направени от Финландец. Простено му е да обърка 2-3ма
С други играчи да си забелязвал проблеми?
Кога ще е фикса
lq4ko

Мнение от lq4ko »

lq4ko написа:Здравейте !Аз имам следната фифа : http://www.zamunda.net/details.php?id=375692&hit=1 направил съм всичко в описанието за инсталиране . Преди да инсталирам последният крак този с Меси имах всякакви бъгове и играта започваше да ми подскача картината червени картони при всяко нарушение , играта се скапваше и спираше да работи на 35 минути и на приятелските мачове играя само на сняг . Сложих крака с Меси и всичко беше отлично . Имах от преди този крак който е във форума но той оправи всичко без снега и излизането от играта на 35 минути . Инсталирах всичко правилно . Отварям го с вашия крак и започват всички пъгове по горе написани . Пача тръгва всичко хубаво ама с тези земетресения където стават няма начин да се играе . Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен.

ПОМОЩ ! :hi:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”