БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
ktbffh96

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа: Най-добре! А на тоя какво му има, че да качваш чист релиз?
Тоя се води Modded. И е със зимните трансфери.

Качвам чистия рилийз (BlackBox). Копирам крака. Правя шорткът съвместим със 7-цата. Качвам BFL и играя. Да пропускам нещо?
Пробвай с не моддед(каквото и да означава). Нашия патч също е със зимните трансфери на всички отбори.
Знам. Сега го инсталирам. Отнема около два часа, после ще кажа какво е станало.
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Така пичове да споделя и аз едно мнение. С релийза на 3dm съм и модингуей пач. Играта ми върви, но единствения проблем е че камерата понякога се тресе по време на мач. Оправя се като ресна играта, това е. Иначе пача изглежда добре, разбира се има някой неточности, но като цяло поздравления за работата! :)
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
Няма значение.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа:Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
Няма значение.
Не, не и не. Пак същото. FIFA 14 спря да работи. Дадох му "Отвори като администратор", замисли се малко повече и пак го показа същото съобщение. Кажето кво повече да ви покажа - My Documents, някоя друга папка?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа:
Няма значение.
Не, не и не. Пак същото. FIFA 14 спря да работи. Дадох му "Отвори като администратор", замисли се малко повече и пак го показа същото съобщение. Кажето кво повече да ви покажа - My Documents, някоя друга папка?
Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
traiki

Мнение от traiki »

Никакви проблеми нямах при инсталацията - качих Blackbox-a, кракът на модингуей, след което инсталирах играта и всичко е 6..

Забелязах обаче, два бъга - при номерата на екипите на нац.отбор на България.. трябва да са червени, а са сиви. И понякога се бъгват рекламните пана на ЕВрофутбол - вместо жълти, са зелени..

Може ли един списък с играчите, на които са направени реални лица?
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа: Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
http://prikachi.com/images.php?images/446/7216446N.png - това са properties на самия крак. Вижда се в папката. Него не го пипам.

http://prikachi.com/images.php?images/465/7216465O.png - това са properties на шорткъта. От него стартирам играта и ми дава грешка.

http://prikachi.com/images.php?images/471/7216471F.png - а това е останалата част от папка Game, ако има някакво значение.

P.S. Когато качих играта, после сложих и крака. Дори без пача тя не тръгваше от него, а от другото exe - fifa14-3dm
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ktbffh96 написа:
sv3nc3 написа: Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
http://prikachi.com/images.php?images/446/7216446N.png - това са properties на самия крак. Вижда се в папката. Него не го пипам.

http://prikachi.com/images.php?images/465/7216465O.png - това са properties на шорткъта. От него стартирам играта и ми дава грешка.

http://prikachi.com/images.php?images/471/7216471F.png - а това е останалата част от папка Game, ако има някакво значение.

P.S. Когато качих играта, после сложих и крака. Дори без пача тя не тръгваше от него, а от другото exe - fifa14-3dm
Направи и крака съвместим с Windows 7. Пробвай пак.
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

sv3nc3 написа:
ktbffh96 написа:

Направи и крака съвместим с Windows 7. Пробвай пак.
Нищо не стана.

Според мен проблема е от рилийза, ама вече пробвах с 3. Кажете ако знаете някой, който е сигурен, че работи, защото не знам вече какво да опитвам.
Gr0v3

Мнение от Gr0v3 »

При мен се получава абсолютно същото нещо.Аз съм с windows 8.1 и всичко описано от колегата се случва и при мен
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

sv3nc3 написа:Иначе ще има и фикс, така че колкото по точни сте в проблемите, толкова по малко ще останат след фикса. Обяснявайте всичко много точно и със снимки на папка Game, по възможност със размерите на файловете вътре.

И четете в темата за релиза първия пост. В него има доста решения на проблеми, които може да имате.
Sv3nc3 крака ми е тоя от костадин 98 и като изиграх 2-3 мача играта ми се изключи и изписа фифа14 спря. ПОМОГНИ МИ!
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

ludogoreccc написа:
sv3nc3 написа:Иначе ще има и фикс, така че колкото по точни сте в проблемите, толкова по малко ще останат след фикса. Обяснявайте всичко много точно и със снимки на папка Game, по възможност със размерите на файловете вътре.

И четете в темата за релиза първия пост. В него има доста решения на проблеми, които може да имате.
Sv3nc3 крака ми е тоя от костадин 98 и като изиграх 2-3 мача играта ми се изключи и изписа фифа14 спря. ПОМОГНИ МИ!
Хора какво искате от тях те ви казаха не и наистина е така НЕ Е ОТ BFL то!!!Като ти е изписало фифа 14 спря да работи не можеш да си я пуснеш пак ли? Всички разбраха че тази година няма свестен релийз на играта пък да не говорим за крак...
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
koga123

Мнение от koga123 »

Правя всичко както трябва,добавям крака,кликам два пъти върху него и нищо.. Сякаш не съм се опитвал да влезна в играта.. Някакви идеи защо става така?
skils28

Мнение от skils28 »

Аз съм с крака за skidrow нп ми крашва по някое време навпример играя играя и ми крашва
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

Аз след като сложих крака,вече нямам абсолютно никакъв проблем! Нито крашове,нито "freeze",бъгове,лаг! НИЩО

За да нямате проблеми:

1. FIFA 14 винаги трябва да се намира в Local Disk C -> Program Files или Program Files(x86)
2. Трябва да минавате минималните изисквания на играта
3. Трябва да имате инсталирани тези програми: Изображение

Използвам BlackBox версията,и неможе да мене да ми върви всичко без проблем,а вие все "Fifa 14 Stopped Working"
jorko93

Мнение от jorko93 »

Здравейте и от мен! Аз съм с 3DMGAME-FIFA.14.PC.Multi14.Ultimate.Edition-3DM и със крак на skidrow ( http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar ) и всичко върви перфектно. Без този крак крашваше, обаче след като го сложих съдиите много ме намразиха :D. На мач поне по 3-4 червени картона. Само при мен ли е така и как да го оправя?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ludogorets написа:Аз след като сложих крака,вече нямам абсолютно никакъв проблем! Нито крашове,нито "freeze",бъгове,лаг! НИЩО

За да нямате проблеми:

1. FIFA 14 винаги трябва да се намира в Local Disk C -> Program Files или Program Files(x86)
2. Трябва да минавате минималните изисквания на играта
3. Трябва да имате инсталирани тези програми: Изображение

Използвам BlackBox версията,и неможе да мене да ми върви всичко без проблем,а вие все "Fifa 14 Stopped Working"
Мда, това са важни неща, но не фатални за да не може патча да върви като хората. Други важни неща са Драйвърите на видеокартата и dirctx-а, свързани най вече с разклащането и крашовете.

Открихме си и някои наши пропуски, които биха оказали влияние за крашовете.
k123456m

Мнение от k123456m »

Здравейте инсталирах фифата както е по описанието с пача и всичко върви нормално , но когато си направя графиката от 800Х600 на по голяма например 1024Х768 и като влезна в играта ми изписва Е0001 някой да е имал този проблем ? или да знае как да ми помогне ?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

k123456m написа:Здравейте инсталирах фифата както е по описанието с пача и всичко върви нормално , но когато си направя графиката от 800Х600 на по голяма например 1024Х768 и като влезна в играта ми изписва Е0001 някой да е имал този проблем ? или да знае как да ми помогне ?
Предполагам, че видеото ти не е много силно. Можеби даже си с лаптоп. Трудно ще върви, ако е така. Но пробвай резолюцията ти да е такава каквато е на десктопа(иначе няма да тръгне). После в My Documents има папка FIFA 14 и вътре един файл fifasetup. Отвори го с нотепад и промени WAITFORVSYNC да е равно на 0.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”