Знам. Сега го инсталирам. Отнема около два часа, после ще кажа какво е станало.sv3nc3 написа:Пробвай с не моддед(каквото и да означава). Нашия патч също е със зимните трансфери на всички отбори.ktbffh96 написа:Тоя се води Modded. И е със зимните трансфери.sv3nc3 написа: Най-добре! А на тоя какво му има, че да качваш чист релиз?
Качвам чистия рилийз (BlackBox). Копирам крака. Правя шорткът съвместим със 7-цата. Качвам BFL и играя. Да пропускам нещо?
БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Така пичове да споделя и аз едно мнение. С релийза на 3dm съм и модингуей пач. Играта ми върви, но единствения проблем е че камерата понякога се тресе по време на мач. Оправя се като ресна играта, това е. Иначе пача изглежда добре, разбира се има някой неточности, но като цяло поздравления за работата!
-
Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
-
- BFL Team™
Няма значение.ktbffh96 написа:Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
-
Не, не и не. Пак същото. FIFA 14 спря да работи. Дадох му "Отвори като администратор", замисли се малко повече и пак го показа същото съобщение. Кажето кво повече да ви покажа - My Documents, някоя друга папка?sv3nc3 написа:Няма значение.ktbffh96 написа:Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
-
- BFL Team™
Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.ktbffh96 написа:Не, не и не. Пак същото. FIFA 14 спря да работи. Дадох му "Отвори като администратор", замисли се малко повече и пак го показа същото съобщение. Кажето кво повече да ви покажа - My Documents, някоя друга папка?sv3nc3 написа:Няма значение.ktbffh96 написа:Качих чистата версия. Има ли значение дали първо ще копирам крака и след това пача или не?
-
Никакви проблеми нямах при инсталацията - качих Blackbox-a, кракът на модингуей, след което инсталирах играта и всичко е 6..
Забелязах обаче, два бъга - при номерата на екипите на нац.отбор на България.. трябва да са червени, а са сиви. И понякога се бъгват рекламните пана на ЕВрофутбол - вместо жълти, са зелени..
Може ли един списък с играчите, на които са направени реални лица?
Забелязах обаче, два бъга - при номерата на екипите на нац.отбор на България.. трябва да са червени, а са сиви. И понякога се бъгват рекламните пана на ЕВрофутбол - вместо жълти, са зелени..
Може ли един списък с играчите, на които са направени реални лица?
-
http://prikachi.com/images.php?images/446/7216446N.png - това са properties на самия крак. Вижда се в папката. Него не го пипам.sv3nc3 написа: Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
http://prikachi.com/images.php?images/465/7216465O.png - това са properties на шорткъта. От него стартирам играта и ми дава грешка.
http://prikachi.com/images.php?images/471/7216471F.png - а това е останалата част от папка Game, ако има някакво значение.
P.S. Когато качих играта, после сложих и крака. Дори без пача тя не тръгваше от него, а от другото exe - fifa14-3dm
-
- BFL Team™
Направи и крака съвместим с Windows 7. Пробвай пак.ktbffh96 написа:http://prikachi.com/images.php?images/446/7216446N.png - това са properties на самия крак. Вижда се в папката. Него не го пипам.sv3nc3 написа: Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
http://prikachi.com/images.php?images/465/7216465O.png - това са properties на шорткъта. От него стартирам играта и ми дава грешка.
http://prikachi.com/images.php?images/471/7216471F.png - а това е останалата част от папка Game, ако има някакво значение.
P.S. Когато качих играта, после сложих и крака. Дори без пача тя не тръгваше от него, а от другото exe - fifa14-3dm
-
Нищо не стана.sv3nc3 написа:Направи и крака съвместим с Windows 7. Пробвай пак.ktbffh96 написа:http://prikachi.com/images.php?images/446/7216446N.png - това са properties на самия крак. Вижда се в папката. Него не го пипам.sv3nc3 написа: Покажи сега папка Game и кажи кой е крака и шорткъта от където стартираш играта.
Според мен проблема е от рилийза, ама вече пробвах с 3. Кажете ако знаете някой, който е сигурен, че работи, защото не знам вече какво да опитвам.
-
При мен се получава абсолютно същото нещо.Аз съм с windows 8.1 и всичко описано от колегата се случва и при мен
-
Sv3nc3 крака ми е тоя от костадин 98 и като изиграх 2-3 мача играта ми се изключи и изписа фифа14 спря. ПОМОГНИ МИ!sv3nc3 написа:Иначе ще има и фикс, така че колкото по точни сте в проблемите, толкова по малко ще останат след фикса. Обяснявайте всичко много точно и със снимки на папка Game, по възможност със размерите на файловете вътре.
И четете в темата за релиза първия пост. В него има доста решения на проблеми, които може да имате.
-
Хора какво искате от тях те ви казаха не и наистина е така НЕ Е ОТ BFL то!!!Като ти е изписало фифа 14 спря да работи не можеш да си я пуснеш пак ли? Всички разбраха че тази година няма свестен релийз на играта пък да не говорим за крак...ludogoreccc написа:Sv3nc3 крака ми е тоя от костадин 98 и като изиграх 2-3 мача играта ми се изключи и изписа фифа14 спря. ПОМОГНИ МИ!sv3nc3 написа:Иначе ще има и фикс, така че колкото по точни сте в проблемите, толкова по малко ще останат след фикса. Обяснявайте всичко много точно и със снимки на папка Game, по възможност със размерите на файловете вътре.
И четете в темата за релиза първия пост. В него има доста решения на проблеми, които може да имате.
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Правя всичко както трябва,добавям крака,кликам два пъти върху него и нищо.. Сякаш не съм се опитвал да влезна в играта.. Някакви идеи защо става така?
-
Аз съм с крака за skidrow нп ми крашва по някое време навпример играя играя и ми крашва
-
Аз след като сложих крака,вече нямам абсолютно никакъв проблем! Нито крашове,нито "freeze",бъгове,лаг! НИЩО
За да нямате проблеми:
1. FIFA 14 винаги трябва да се намира в Local Disk C -> Program Files или Program Files(x86)
2. Трябва да минавате минималните изисквания на играта
3. Трябва да имате инсталирани тези програми:
Използвам BlackBox версията,и неможе да мене да ми върви всичко без проблем,а вие все "Fifa 14 Stopped Working"
За да нямате проблеми:
1. FIFA 14 винаги трябва да се намира в Local Disk C -> Program Files или Program Files(x86)
Използвам BlackBox версията,и неможе да мене да ми върви всичко без проблем,а вие все "Fifa 14 Stopped Working"
-
Здравейте и от мен! Аз съм с 3DMGAME-FIFA.14.PC.Multi14.Ultimate.Edition-3DM и със крак на skidrow ( http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar ) и всичко върви перфектно. Без този крак крашваше, обаче след като го сложих съдиите много ме намразиха . На мач поне по 3-4 червени картона. Само при мен ли е така и как да го оправя?
-
- BFL Team™
Мда, това са важни неща, но не фатални за да не може патча да върви като хората. Други важни неща са Драйвърите на видеокартата и dirctx-а, свързани най вече с разклащането и крашовете.Ludogorets написа:Аз след като сложих крака,вече нямам абсолютно никакъв проблем! Нито крашове,нито "freeze",бъгове,лаг! НИЩО
За да нямате проблеми:
Открихме си и някои наши пропуски, които биха оказали влияние за крашовете.
-
Здравейте инсталирах фифата както е по описанието с пача и всичко върви нормално , но когато си направя графиката от 800Х600 на по голяма например 1024Х768 и като влезна в играта ми изписва Е0001 някой да е имал този проблем ? или да знае как да ми помогне ?
-
- BFL Team™
Предполагам, че видеото ти не е много силно. Можеби даже си с лаптоп. Трудно ще върви, ако е така. Но пробвай резолюцията ти да е такава каквато е на десктопа(иначе няма да тръгне). После в My Documents има папка FIFA 14 и вътре един файл fifasetup. Отвори го с нотепад и промени WAITFORVSYNC да е равно на 0.k123456m написа:Здравейте инсталирах фифата както е по описанието с пача и всичко върви нормално , но когато си направя графиката от 800Х600 на по голяма например 1024Х768 и като влезна в играта ми изписва Е0001 някой да е имал този проблем ? или да знае как да ми помогне ?