БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
iincredibl3

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от iincredibl3 »

Искам да попитам, защо, когато си сложих патча играта винаги ми крашва, когато дойде интрото за да натиснем ENTER. Ей сега пробвах нещо. Изтрих патча и играта си ми вървеше добре.
1.
-Проблем:
Играта ми не е пиратска и с патча не иска да се стартира!
-Решение:
Изкючете мрежовата връзка на компютъра ви и стартирайте играта!

3.
-Проблем:
Направих си настройките по мой вкус, но играта не иска да се стартира!
-Решение:
В My Documents в папка FIFA 14 има файл fifasetup. Отворете го със Notepad и променете WAITFORVSYNC да бъде 0 или 1(пробвайте с кое ще върви по-добре играта) и запишете!
2-ра точка не съм я правил, защото не съм с Windows 8.
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
k123456m

Мнение от k123456m »

sv3nc3 написа:
k123456m написа:Здравейте инсталирах фифата както е по описанието с пача и всичко върви нормално , но когато си направя графиката от 800Х600 на по голяма например 1024Х768 и като влезна в играта ми изписва Е0001 някой да е имал този проблем ? или да знае как да ми помогне ?
Предполагам, че видеото ти не е много силно. Можеби даже си с лаптоп. Трудно ще върви, ако е така. Но пробвай резолюцията ти да е такава каквато е на десктопа(иначе няма да тръгне). После в My Documents има папка FIFA 14 и вътре един файл fifasetup. Отвори го с нотепад и промени WAITFORVSYNC да е равно на 0.
благодаря за отговора направих всичко както описа и сега е перфектно явно проблема е бил в WAITFORVSYNC защото ми беше на 2
alexei1914

Мнение от alexei1914 »

Незнам къде да питам, та ще питам тук (виждам че щом се отговаря за проблеми значи хората си знаят работата). Имам оригинална фифа и се чудя дали пача ще попречи на онлине модовете. Видях че има някакъв проблем който се решава със излизане от мрежата но той помага са сингъл-плейъра.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

alexei1914 написа:Незнам къде да питам, та ще питам тук (виждам че щом се отговаря за проблеми значи хората си знаят работата). Имам оригинална фифа и се чудя дали пача ще попречи на онлине модовете. Видях че има някакъв проблем който се решава със излизане от мрежата но той помага са сингъл-плейъра.
Е ти FIFA Ultimate Team ли искаш да играеш с патча? Поне по пътя на логиката това е невъзможно, освен ако не замества някоя друга лига с други играчи, екипи и т.н., които само ти си ги виждаш и все пак едва ли е така. Т.е. патчът е само за сингъл.

Иначе и аз ползвам Win 8.1, с релийза на z10yded съм, но с правилния крак и правилните настройки патчът върви като по вода, разбира се и на чиста игра без moddingway и други патчове инсталирани върху нея.
skils28

Мнение от skils28 »

Аз съм с крака за skidrow нo ми крашва по някое време навпример играя играя и ми крашва
runerso822

Мнение от runerso822 »

vili4kata написа:
alexei1914 написа:Незнам къде да питам, та ще питам тук (виждам че щом се отговаря за проблеми значи хората си знаят работата). Имам оригинална фифа и се чудя дали пача ще попречи на онлине модовете. Видях че има някакъв проблем който се решава със излизане от мрежата но той помага са сингъл-плейъра.
Е ти FIFA Ultimate Team ли искаш да играеш с патча? Поне по пътя на логиката това е невъзможно, освен ако не замества някоя друга лига с други играчи, екипи и т.н., които само ти си ги виждаш и все пак едва ли е така. Т.е. патчът е само за сингъл.

Иначе и аз ползвам Win 8.1, с релийза на z10yded съм, но с правилния крак и правилните настройки патчът върви като по вода, разбира се и на чиста игра без moddingway и други патчове инсталирани върху нея.
Здравей, ако може дай релийза на z10yded на ЛС, мерси много. :)
someone

Мнение от someone »

С Windows 7 съм, 3DM версията на ФИФА, свалих пача, свалих и крака на костадин, слагам ги в папка Game на ФИФА-та, инсталирам ги, слагам ги даже да се изпълняват като администратор, пускам си крака ,който е 28,600 Кб и...НИЩО, ФИФА 14, спря да работи. Моля за помощ(ще е добре поне на този пост да ми отговорите) ;) Мерси предварително!
nikola

Мнение от nikola »

крашва ми повреме на мача около 10, 30 или 80 мин.
raGe

Мнение от raGe »

Значи открих един проблем, след като натисна в кариерата да пусна мач да играя и изведнъж ме изхвърля от играта и пише ФИФА 14 или Уиндоус(едно от двете) спря да работи и зарежда, зарежда и после отдолу пише затвори, но след като влезнеш пак може да си го играеш мача. Но мисля, че трябва да се оправи този проблем.
Gancho11

Мнение от Gancho11 »

Имам проблем с играта. FIFA 14 BlackBox ми е версията и съм с Windows 7. Проблема е следния - слагам крака, инсталирам пача в папката Game правя шорткът но когато цъкна да влизам ми дава Don't Send? Някакви идеи? Благодаря предварително !
VVasilev

Мнение от VVasilev »

Здравейте,

имам следния проблем с BB FIFA 14 съм и следвах стъпките, които са дадени в другата тема със свалянето на крака и инсталирането на патча след това, но когато свалям рар-а с крака и при стартирането му не се случва абсолутно нищо. Разархивирам го появява се fifa14-www.skidrowcrack.com, но не се стартира. Може ли някой да помогне ?
koga123

Мнение от koga123 »

VVasilev написа:Здравейте,

имам следния проблем с BB FIFA 14 съм и следвах стъпките, които са дадени в другата тема със свалянето на крака и инсталирането на патча след това, но когато свалям рар-а с крака и при стартирането му не се случва абсолутно нищо. Разархивирам го появява се fifa14-www.skidrowcrack.com, но не се стартира. Може ли някой да помогне ?

Същото и при мен..
iivvaannnn

Мнение от iivvaannnn »

и аз имам същия проблем и незнам какво да правя
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Хора, недейте така! Какво значи "Разархивирам го появява се fifa14-www.skidrowcrack.com, но не се стартира."?
Къде го разархивираш и защо очакваш само да се стартира?

Поне аз това разбрах от обяснението.
VVasilev

Мнение от VVasilev »

sv3nc3 написа:

Хора, недейте така! Какво значи "Разархивирам го появява се fifa14-www.skidrowcrack.com, но не се стартира."?

При инсталиране BB FIFA 14 разархивирам крака в папка GAME, след това инсталирам патча в папка GAME, след това пробвам да стартирам разархивирания файл "fifa14-www.skidrowcrack.com" (емблема на FIFA 14), но не се стартира. Пробвах през администратор не стана, пробвах да спра антивирусна фирелoл и много други неща, но файла просто не се стартира.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

VVasilev написа:
sv3nc3 написа:

При инсталиране BB FIFA 14 разархивирам крака в папка GAME, след това инсталирам патча в папка GAME, след това пробвам да стартирам разархивирания файл "fifa14-www.skidrowcrack.com" (емблема на FIFA 14), но не се стартира. Пробвах през администратор не стана, пробвах да спра антивирусна фирелoл и много други неща, но файла просто не се стартира.
Покажи съдържанието на папка Game.
LPFC

Мнение от LPFC »

Като направите фикс моля ви оправете екипите на Локомотив Пловдив. :(
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

LPFC написа:Като направите фикс моля ви оправете екипите на Локомотив Пловдив. :(
Казах, че ще го орпавим това.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Един от проблемите с лагването може да пробвате да го решите, като в папка FIFA 14 в My Documents отворите файла fifasetup с нотепад и там където е WAITFORVSYNC го направите = 0, ако не ви е така.

Това го има обяснено в инфото, ама пак няма кой да чете!
VVasilev

Мнение от VVasilev »

При инсталиране BB FIFA 14 разархивирам крака в папка GAME, след това инсталирам патча в папка GAME, след това пробвам да стартирам разархивирания файл "fifa14-www.skidrowcrack.com" (емблема на FIFA 14), но не се стартира. Пробвах през администратор не стана, пробвах да спра антивирусна фирелoл и много други неща, но файла просто не се стартира.[/quote]
Покажи съдържанието на папка Game.[/quote]

http://prikachi.com/images.php?images/226/7218226h.png
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”