Може ли линк за фифатаioanski написа:Пача е 6 точки, браво, само не разбрах агитки ще добавите ли скоро?
БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
С този крак фифата ми крашва през 1-2 мач... нещо да кажете?
-
kostadin98 написа:Значи пак ще обясня аз съм с Black Box и нямам никакви проблеми!ТакаVasil написа:И при мен така, този крак предполагам трябва да го пейстнем в папката на играта, нали така?someone написа:Абе хора, сложих пача на костадин, инсталирах пача в папка Гейм на ФИФА-та и като тръгна да отварям през файла фифа14скидроу(сещате се, който е 28,660 и разбира се е на англ.) ми дава, че ФИФА 14 спря да работи и започва с простотиите да намери онлайн решение и да затвори програмата. С Уиндоус 7 съм, Блекбокс версията. Мерси предварително!
1.Теглите крака http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
2.Разархивирате го в папката Game която се намира в вашата фифа 14
3.Инсталирате пача BFL FIFA 14 като го инсталирате в същата папка Game
4.Пускате играта от този крак който се разархивирали в папката той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката му е 14 Всичко трябва да си върви на почти всичко които опитаха този вариант им се получи!Ако продължава да не става Не търсете вината в Мен и БФЛ!
Здравейте,
имам следния проблем с BB FIFA 14 съм и следвах стъпките, които са дадени в другата тема със свалянето на крака и инсталирането на патча след това, но когато свалям рар-а с крака и при стартирането му не се случва абсолутно нищо. Разархивирам го появява се fifa14-www.skidrowcrack.com, но не се стартира. Може ли някой да помогне ?
-
Забележете екипите на локо пловдив...Бяло-черните които са отзаде от тия ленти не межеш да прочетеш името на играча........
-
Да разбирам ли мълчанието ви, като отговор "оправяй се сам" щото вие сте решили да правите пача към стария крак...
-
Благодаря много за пача! Страхотни сте!
-
И аз имам същия проблем , но сам с 3дм фифата се стартира единственно от иконката с меси всички други икони кракове(икони) , които стартирам не се получава нищо. Просто ехето се появава за няколко секунди в таск мениджъра след което изчезва.Rubo написа:Да разбирам ли мълчанието ви, като отговор "оправяй се сам" щото вие сте решили да правите пача към стария крак...
-
neposlushko написа:И аз имам същия проблем , но сам с 3дм фифата се стартира единственно от иконката с меси всички други икони кракове(икони) , които стартирам не се получава нищо. Просто ехето се появава за няколко секунди в таск мениджъра след което изчезва.Rubo написа:Да разбирам ли мълчанието ви, като отговор "оправяй се сам" щото вие сте решили да правите пача към стария крак...
До колкото разбирам имате проблем със стартирането на играта,и при мен беше така но свалих този крак и всичко си е както трябва.
Сваляте този крак и го слагате в папката GAME,независимо дали ще ви пита да го замести съществуващ или не.
http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
-
- BFL Team™
Моля всеки с проблеми да свали от Замунда най-сваляния релиз на играта, да направи всичко, както е описано там, след това да сложи крака, който е даден тука някъде във форума от костадин, след това да инсталира патча в папка Game и да сподели дали нещата са се оправили!
Играта да се стартира от крака, който е даден тука.
-
Купете си оригинална ФИФА да нямате тези ядове. Вече изиграх 12-13 мача, нито земетресения, нито крашове, нищо... Всичко си е перфектно за сега
-
Ако си пусна FIFA 14 от иконката с Меси ми крашва когато трябва да натисна Space за да продължа. Ако я пусна от от иконката с 14 пък ми се клати екрана или крашва преди мач . ТЕГЛИХ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ КРАКОВЕ - нищо не става . Ще си играя фифа без БФЛ то се е видяло ...
-
Фикса кога ще е готов "sv3nc3" ?
-
sv3nc3 написа:Моля всеки с проблеми да свали от Замунда най-сваляния релиз на играта, да направи всичко, както е описано там, след това да сложи крака, който е даден тука някъде във форума от костадин, след това да инсталира патча в папка Game и да сподели дали нещата са се оправили!
И толкова ли беше трудно да кажете кой е релийза(да не кажа да дадете линк към торента, че ще ви стане нещо) и да сложите крака във патча ви...?
-
е кой е този релийз, поне кажи, им две замунди и без тва.....
голямо осиране направихте, момчета, засега съм крайно разочарован, тва ли чакахме толквоа време....
за кой релийз и кой крак става дума точно
голямо осиране направихте, момчета, засега съм крайно разочарован, тва ли чакахме толквоа време....
за кой релийз и кой крак става дума точно
-
- BFL Team™
Като след това,няколко поста по-късно, можеби човек от тестващите е дал линк към крак(щом така желаете) с размер 28,660 кб.sv3nc3 написа:Проблем и решение:
1.
-Проблем:
Играта ми не е пиратска и с патча не иска да се стартира!
-Решение:
Изкючете мрежовата връзка на компютъра ви и стартирайте играта!
2.
-Проблем:
С Windows 8 съм и след инсталирането на патча играта ми има проблеми! Също имам проблеми с друга ОС!
-Решение:
Направете пряк път на екзето(размер 28,660 кб за хора с "лоша" ФИФА 14) от което стартирате играта и от опциите му, го направете съвместимо с Windows 7!
3.
-Проблем:
Направих си настройките по мой вкус, но играта не иска да се стартира!
-Решение:
В My Documents в папка FIFA 14 има файл fifasetup. Отворете го със Notepad и променете WAITFORVSYNC да бъде 0 или 1(пробвайте с кое ще върви по-добре играта) и запишете!
За релиза установихме в последствие! Поне засега не знаеме човек с този релиз, на който играта да му прави проблеми със разклащане на екрана, да не може да тръгне или да крашва на всеки мач след като е сложил БФЛ 14 и стартира играта с този крак. Има крашове, които се случват при анимации, защото ид-то на анимацията на играча го няма като такова при анимациите. Това вече е фиксирано и ще бъде във фикса.
Отделен е въпроса, че има хора на които БФЛ им върви на какъвто и да е релиз, стига да се стартира със крака, който е тука! Защо е така, аз си имам обяснение. Имаме грешки и знаехме, че няма как да няма, за което ще пуснеме фикс. Така че всеки може да си пише каквото си иска, ние знаеме че сме направили всичко както трябва !
И ще се повторя за енти път, че това сме го правили двама човека и половина, като 3д лицата ги направи Холандец, защото им помогнахме с вкарването на тяхната втора лига в играта, а мини лицата са правни от финландец, който със сигурност знае много повече за БГ футбола, отколкото 2/3 от тука пишещите.
-
аз очаквах да има много повече лица на футболистите,направили сте лицата на всички олигофрени като Ramos,Ture,Angelov примерно , а не на добрите млади български играчи A.Tonev,T.Nedelev,G.Milanov,I.Milanov,Terziev,Zlatinski,I.Popov ... и други.Малко съм разочарован,песните на агитките също не мога да ги оправя не е явно както миналата година.Пача засега ми върви перфектно.проблем и на мен ми пишеше fifa 14 спря да работи...цъкате на крака с дясното копче...properties,Compatibility,na Run slagate otmetka i izbirate vashiq windows,posle cukate Apply i ste gotovi,nqma da e zle i da si iztriete Papkata za SEIFOVETE v my documends!
-
Защо не казахте има една страничка във фейса https://www.facebook.com/tinger.bg?fref=ts там ги има екипитеDoMiNaToR написа:Това ще го оправим, споко. Просто не можах да намеря снимки, ама сега имам вече. Във фикса ще ги има новите им екипи.ivanval написа:Свенце само нещо, което не знам дали ще го направите на Пирин (ГД) екипите са от Errea, но сега са от Tinger, ако може да ги направите такива каквито са сега ще бъде перфектно!!!
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
-
Ако може да сложите тази песен на агитката на Пирин (ГД):
Пирин бие лошо бие олеле!
Ако е нужно знам мераклии дето ще я запишем и ще я дадем!
Пирин бие лошо бие олеле!
Ако е нужно знам мераклии дето ще я запишем и ще я дадем!
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
-
A защо като му давам да се разархивира..не ми дава!?kostadin98 написа:Значи пак ще обясня аз съм с Black Box и нямам никакви проблеми!ТакаVasil написа:И при мен така, този крак предполагам трябва да го пейстнем в папката на играта, нали така?someone написа:Абе хора, сложих пача на костадин, инсталирах пача в папка Гейм на ФИФА-та и като тръгна да отварям през файла фифа14скидроу(сещате се, който е 28,660 и разбира се е на англ.) ми дава, че ФИФА 14 спря да работи и започва с простотиите да намери онлайн решение и да затвори програмата. С Уиндоус 7 съм, Блекбокс версията. Мерси предварително!
1.Теглите крака http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
2.Разархивирате го в папката Game която се намира в вашата фифа 14
3.Инсталирате пача BFL FIFA 14 като го инсталирате в същата папка Game
4.Пускате играта от този крак който се разархивирали в папката той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката му е 14 Всичко трябва да си върви на почти всичко които опитаха този вариант им се получи!Ако продължава да не става Не търсете вината в Мен и БФЛ!
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.