БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

raket4o написа:Знaчи при мен се получaвa следното : кaто пуснa дa игрaя първия мaч, и кaмерaтa почвa яко дa подскaчa, и вместо именaтa нa отборите пише. Team Name_ 1500321 , може ли товa дa е от дрaйверите дa искa последните или е от крaкa с които съм, инaче другото зa сегa е кaкто трябвa
Имаш ли друг патч или мод? Имаш ли СМ 14? какъв език избираш?
relinquished

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от relinquished »

Нека да се изкажа по-подробно:
1. Играя версия Fifa 14 Black-box с Уиндоус 7 съм - сървърен компютър.
2. Инсталирах пача, както е казано. След това сложих дадения от вас крак.
3. Играта тръгна.
4. След като започнах Career Mode, ме изхвърли по средата на трансферния прозорец (без да съм изиграл и 1 мач).
5. Влязох втори път след 2 мача отново ме изхвърли.
6. Това се получава от интервал 20-30-40 минути.
ForeverRed31

Мнение от ForeverRed31 »

Това с изхвърлянето след определено време е заради крака който е даден тук.. С него всичко друго е супер ,но много хора ги изхвърля след известно време. Аз искам да попитам дали е възможно да се направи пача съвместим с крака на 3ДМ с иконката на Меси? С него няма никакви проблеми ,но като пробвах през него играта забива след като избереш език ..
peppu

Мнение от peppu »

relinquished написа:Нека да се изкажа по-подробно:
1. Играя версия Fifa 14 Black-box с Уиндоус 7 съм - сървърен компютър.
2. Инсталирах пача, както е казано. След това сложих дадения от вас крак.
3. Играта тръгна.
4. След като започнах Career Mode, ме изхвърли по средата на трансферния прозорец (без да съм изиграл и 1 мач).
5. Влязох втори път след 2 мача отново ме изхвърли.
6. Това се получава от интервал 20-30-40 минути.
И при мен се наблюдава абсолютно същия проблем ;)
angel444

Мнение от angel444 »

Зaщо кaто сложa пaчa в прогрaм фaйлс и после игрaтa не искa дa тръгне..пробвaх и с още еднa пaпкa която е извън прогрaм фaйлс но пaк е в директория С, но тогaвa Фифaтa ми тръгвa но нямa БГ отбори . КAКВО ДA ПРAВЯ?
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
koga123

Мнение от koga123 »

Инсталирам пача,слагам онзи крак,който бяхте дали,опитвам да влезна в играта през него и нищо не става.. Ето и снимка на файловете в папката GAME

http://prikachi.com/images.php?images/357/7220357v.png

Моля,помогнете.. :)
iincredibl3

Мнение от iincredibl3 »

Защо никой не отговаря на въпросът ми? Въпросът ми беше, защо като сложих крака и, когато дойде интрото ме изхвърля. Не пише програмата спря да работи само ме изхвърля. С Windows 7 съм и изпълних 1 и 3 точка от проблемите. 2-ра не съм, защото не съм с windows 8. :?: :?:
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
raket4o

Мнение от raket4o »

sv3nc3 написа:
raket4o написа:Знaчи при мен се получaвa следното : кaто пуснa дa игрaя първия мaч, и кaмерaтa почвa яко дa подскaчa, и вместо именaтa нa отборите пише. Team Name_ 1500321 , може ли товa дa е от дрaйверите дa искa последните или е от крaкa с които съм, инaче другото зa сегa е кaкто трябвa
Имаш ли друг патч или мод? Имаш ли СМ 14? какъв език избираш?

ХА стана ! sv3nc3 Благодаря за жокера. фифата ми е чиста и сега вече върви идеално за момента. Проблема при мен беше , че до сега пусках руски език , но сега след като пуснах на английски всичко се оправи и проблема с камерата и този с имената също се оправи, и сега смятам да седна да я тествам няколко часа. Още веднъж огромни Благодарности :thanks:
angel444

Мнение от angel444 »

И на мен ми тръгна пaчa и почнах кариера :thanks: :cska: :thanks: на всички които ми понтнaхa
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
angel444

Мнение от angel444 »

angel444 написа:И на мен ми тръгна пaчa и почнах кариера :thanks: :cska: :thanks: Благодаря на всички които ми понтнaхa
koga123

Мнение от koga123 »

angel444 написа:И на мен ми тръгна пaчa и почнах кариера :thanks: :cska: :thanks: на всички които ми понтнaхa

Как го оправи,защото мисля,че имам същия проблем като твоя..
VVasilev

Мнение от VVasilev »

"При инсталиране BB FIFA 14 разархивирам крака в папка GAME, след това инсталирам патча в папка GAME, след това пробвам да стартирам разархивирания файл "fifa14-www.skidrowcrack.com" (емблема на FIFA 14), но не се стартира. Пробвах през администратор не стана, пробвах да спра антивирусна фирелoл и много други неща, но файла просто не се стартира."

"Покажи съдържанието на папка Game."

http://prikachi.com/images.php?images/226/7218226h.png

Някой да помогне ??
Brannik

Мнение от Brannik »

Добър вечер, момчета. Много се радвам, че пуснахте пача. Инсталирах го в папка "Game" на играта, обаче като я пусна няма нищо ново, все едно не съм инсталирал пач изобщо. Къде може да съм объркал? :(
triada1981

Мнение от triada1981 »

Значи, пробвах три фифи :) Fifa 14 която свенс, ако ти бъркам ника прости ми, беше дал в една друга тема, никакво пускане! Просто излиза "Fifa 14, спря да работи", После пробвах да го сложа върху старата си Fifa 14 Modded. Имах проблем с крашване! Изтрих я, сега съм с Фифа 14 Blackbox, също крашване! На 30-40 минута излиза "Fifa 14, спря да работи". Ок това майната му! Плюс това мога ли да кажа няколко аспекта които се набиват в очите ми, играя с любимия си отбор ЦСКА, значи на Българска Армия, в началото като се пусне рекламите на еврофутбол са зелени, после се оправят, тоест фона е зелен, не надписа. Има няколко сбъркани знамена, знаме с някакво човече, на което се виджа повече муцуната, никога, повтарям НИКОГА не е присъствало без значение дали в сектор Г или В. Иначе всичко друго е прекрасно. Много благодаря за труда Ви. За фикса ако искаш го смени с новото знаме на Югозападна Офанизва или с едно знаме на едни познати - и двете са актуални и съществуват! Другото знаме за което говоря е на ВЗВОД! Ако ти трябва снимка ще ти пратя!

Ето снимка на папката Game!
http://prikachi.com/images.php?images/123/7221123K.jpg

Плюс това ще кажа каква ми е конфигурацията, говорим за PC:

Windows 7
Gforce GT 610
Ram: 8 gb
Рамта и видеото са сменяни преди 3 месеца!

Мнение от triada1981 »

Brannik написа:Добър вечер, момчета. Много се радвам, че пуснахте пача. Инсталирах го в папка "Game" на играта, обаче като я пусна няма нищо ново, все едно не съм инсталирал пач изобщо. Къде може да съм объркал? :(
С оригинална фифа ли си? С някоя от замунда ли? Ако да - кажи коя?

Пътя е следния сваляш БФЛ пача!
Сваляш http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar това, и го инсталираш в Директорията на играта, поддиректория Game, след това разархивираш пача в същата директория, после влиазаш от Fifa 14 - skidrowcrack.com. Оттам насетне трябва да ти е наред! Е крашва, но това е засега :)

Мнение от Brannik »

triada1981 написа:
Brannik написа:Добър вечер, момчета. Много се радвам, че пуснахте пача. Инсталирах го в папка "Game" на играта, обаче като я пусна няма нищо ново, все едно не съм инсталирал пач изобщо. Къде може да съм объркал? :(
С оригинална фифа ли си? С някоя от замунда ли? Ако да - кажи коя?

Пътя е следния сваляш БФЛ пача!
Сваляш http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar това, и го инсталираш в Директорията на играта, поддиректория Game, след това разархивираш пача в същата директория, после влиазаш от Fifa 14 - skidrowcrack.com. Оттам насетне трябва да ти е наред! Е крашва, но това е засега :)
Fifa-та ми е от замунда - FIFA 14 [Black Box], а линкът, който си ми дал ми пише - Invalid or Deleted File.
ето и снимка на папката - http://prikachi.com/images/328/7221328D.jpg
triada1981

Мнение от triada1981 »

хммм, странно, изивнявай не знаех, че е свален, значи помоли някой ако може по някакъв начин да ти пусне или да ти прати крака, ако имаш скайп и аз мога и ще ти го пратя!
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Изображение
someone

Мнение от someone »

DoMiNaToR написа:Изображение
Кога горе-долу да очакваме фикса или и вие още нямате представа? И МООООЛЯ ВИ, оправете бъга на нас хорицата, които ни излиза "ФИФА 14 спря да работи" когато се опитаме да подкараме ФИФА-та от крака на скидроу. :D
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Направете третия екип на Литекс :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”