БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Doktor

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от Doktor »

Явно не върви за оригиналната игра, защото след като инсталирах бфл-то и като натискам върху иконата на фифа 14 ме пуска в началото на играта, където се избира езика и дотам. След това ме изхвърля. :(
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Doktor написа:Явно не върви за оригиналната игра, защото след като инсталирах бфл-то и като натискам върху иконата на фифа 14 ме пуска в началото на играта, където се избира езика и дотам. След това ме изхвърля. :(
Пробвай с крака, който е даден тука. Имаше едно момче с оригинална игра, имаше същия проблем, но с карака играта му върви. Крака трябва да е в папка Game и играта да се стартира от него.
karibyy

Мнение от karibyy »

аз бях така, пробвах и с крака да го сложа на купената игра, не стана. сега сложих от замунда блек бокс версията на играта с този крак който е даден тука и стана. само веднъж ме изхвърли след 3,4 мача иначе проблеми няма. Супер е пача. Все пак ако успеете да разрешите проблема за купени игри ще е по добре. :)
peppu

Мнение от peppu »

sv3nc3 написа: Да, за това ще гледаме да го пуснеме възможно най-бързо. Това беше и една от причините, поради която не пуснахме патча с възможност за едит през СМ 14. Сега много по-бързо разбрахме грешките си, а иначе 100 % щеше да има такива, които ще променят неща, ще ги запишат(запис с СМ 14 разваля някои файлове и кареер мод може да стане невъзможен за игра) и ще обвинят нас, че патча е пълен с бъгове.
Сега знаем какво сме объркали и почти сме го оправили!

Като пуснеме фикса, ще обясниме как да стане възможно отварянето и на патча в СМ 14, като отсега казвам, че едит и запис с СМ 14 си е изцяло на ваша отговорност! Предупредили сме много пъти, че СМ 14 е добър, но не перфектен и записва грешно някои неща.
Надявам се фикса ще отстрани и проблема при Black Box версията, която периодично през 30-40 минути крашва по веднъж и изписва "Фифа спря да работи"?

Между другото засега съм решил проблема по следния начин, защото е доста дразнещо към 70-80 минута на мача да ме изхвърли и да трябва да го играя наново. Влизам в играта, изигравам два мача, след което излизам и пак я стартирам наново, отново два мача и просто повтарям упражнението, така шанса да ми крашне е почти минимален.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

peppu написа:
sv3nc3 написа: Да, за това ще гледаме да го пуснеме възможно най-бързо. Това беше и една от причините, поради която не пуснахме патча с възможност за едит през СМ 14. Сега много по-бързо разбрахме грешките си, а иначе 100 % щеше да има такива, които ще променят неща, ще ги запишат(запис с СМ 14 разваля някои файлове и кареер мод може да стане невъзможен за игра) и ще обвинят нас, че патча е пълен с бъгове.
Сега знаем какво сме объркали и почти сме го оправили!

Като пуснеме фикса, ще обясниме как да стане възможно отварянето и на патча в СМ 14, като отсега казвам, че едит и запис с СМ 14 си е изцяло на ваша отговорност! Предупредили сме много пъти, че СМ 14 е добър, но не перфектен и записва грешно някои неща.
Надявам се фикса ще отстрани и проблема при Black Box версията, която периодично през 30-40 минути крашва по веднъж и изписва "Фифа спря да работи"?

Между другото засега съм решил проблема по следния начин, защото е доста дразнещо към 70-80 минута на мача да ме изхвърли и да трябва да го играя наново. Влизам в играта, изигравам два мача, след което излизам и пак я стартирам наново, отново два мача и просто повтарям упражнението, така шанса да ми крашне е почти минимален.
Засега не може да се установи защо е този проблем. Има хора при които са стигали да играят по 2 часа и чак тогава им крашва, при същите е крашвало и след 40 мин. игра. Има хора на които не им крашва. а има и хора на които им крашва по често. Като неща които да опитате са да премахнете всички USB устройства докато играете(флаш памети, уайърлес устройства и т.н.), естествено без клавиатура, мишка или джойстик(това с което играете) и също да не товарите допълнително ПС-то с оставени включени други програми(интернет браузъри, програми за скрийншоти и видео и всички които да натоварват излишно, докато играете).
peppu

Мнение от peppu »

Няма ли да е най-добре човек от екипа да свали Black Box версията и да тества да видим какви ще бъдат резултатите при него?

И малко офф: ще може ли да качите някакъв списък с младите и талантливи футболисти от българското първенство, които сте ги направили с по-голям потенциал ?
Нещо като wonderkids на Football Manager-a, ако се сещате :)
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

Започнах кариера с Лудоогорец,и името на стадиона ми се промени на "Stadin 23.Maj' има ли някакъв шанс да променя само името на Ludogorets Arena? постоянно изписва преди мача Stadion 23.Maj
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ludogorets написа:Започнах кариера с Лудоогорец,и името на стадиона ми се промени на "Stadin 23.Maj' има ли някакъв шанс да променя само името на Ludogorets Arena? постоянно изписва преди мача Stadion 23.Maj
И това го знаеме, но засега не знаем защо се променя, след като при старта на кариерата си пише името на стадиона, така както си е. Ще се пробваме да го поправим.
koga123

Мнение от koga123 »

След като излезе фикса,ще можем ли да използваме всякакъв крак,за да влезнем в играта,или пак ще трябва специален?
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

sv3nc3 написа:
Ludogorets написа:Започнах кариера с Лудоогорец,и името на стадиона ми се промени на "Stadin 23.Maj' има ли някакъв шанс да променя само името на Ludogorets Arena? постоянно изписва преди мача Stadion 23.Maj
И това го знаеме, но засега не знаем защо се променя, след като при старта на кариерата си пише името на стадиона, така както си е. Ще се пробваме да го поправим.
Ако успеете да го поправите,ще трябва ли да се започна нова кариера? за да излезе правилното име на стадиона?
Doktor

Мнение от Doktor »

Дано във фикса оправите проблема за оригиналните игри, защото питах и трима мои приятели, които също са с оригиналната игра и при тях не им тръгва играта с бфл-то. :shake:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Doktor написа:Дано във фикса оправите проблема за оригиналните игри, защото питах и трима мои приятели, които също са с оригиналната игра и при тях не им тръгва играта с бфл-то. :shake:
покажи папка Game от директорията на играта. Също и папка FIFA 14 в My Documents. И като последно, съдържанието на файла fifasetup в последната папка( FIFA 14 в My Documents). Може и да си ги показвал, ама не помня, а и не ми се търси.
Doktor

Мнение от Doktor »

sv3nc3 написа:
Doktor написа:Дано във фикса оправите проблема за оригиналните игри, защото питах и трима мои приятели, които също са с оригиналната игра и при тях не им тръгва играта с бфл-то. :shake:
покажи папка Game от директорията на играта. Също и папка FIFA 14 в My Documents. И като последно, съдържанието на файла fifasetup в последната папка( FIFA 14 в My Documents). Може и да си ги показвал, ама не помня, а и не ми се търси.
Нищо не съм показвал, а и като видях, че няма да ми тръгне си преинсталирах фифата.
pepja

Мнение от pepja »

И мен малко ме изхвърля ,но неми пречи ,но искам да задам един въпрос който ме мъчи. Във Литекс има едно младо момче аз мисля че се казва Кирил ДеспоДов а вие сте го написали Кирил ДеспоТов и просто да попитам как е правилното от любопитство не от друго и някой беше написал да дадете един списък на футболистите с по висок потенциал и аз съм за ако може да го направите ще ви бъда благодарен.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

pepja написа:И мен малко ме изхвърля ,но неми пречи ,но искам да задам един въпрос който ме мъчи. Във Литекс има едно младо момче аз мисля че се казва Кирил ДеспоДов а вие сте го написали Кирил ДеспоТов и просто да попитам как е правилното от любопитство не от друго и някой беше написал да дадете един списък на футболистите с по висок потенциал и аз съм за ако може да го направите ще ви бъда благодарен.
Правилно е с Д и сме го оправили в базата на фикса. Иначе играчи с потенциал най-много има в Левски, Литекс и ЦСКА, по-малко в Черноморец и Нафтекс. Естествено във всеки отбор има играчи с потенциал. Но не мога да кажа кои точно. Предимно играчи които играят в различните възрастови групи на националния отбор.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

DoMiNaToR, видяхте ли третия екип на Литекс, който постнах няколко страници назад ? Някой може ли да разясни как се превръщат MP3 файлове в М3U файлове, за добавяне на скандирания в плейлиста ?
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
someone

Мнение от someone »

БФЛ, аз че няма да играя А група преди фикса е ясно, та не мога да ви кажа грешки, но мога ли да помогна с някакви снимки или данни за нещо?
koga123

Мнение от koga123 »

Пак питам.. Ще можем ли да използваме какъвто и да е крак след фикса,или пак ще трябва да използваме специален.. ? ;д И кога г/д излиза този фикс,или все още е неясно?
someone

Мнение от someone »

Vasil написа:
DoMiNaToR написа:
__SaNd1__ написа:Направете третия екип на Литекс :hi:
Дай снимки някакви, не съм го виждал.
someone написа: Кога горе-долу да очакваме фикса или и вие още нямате представа? И МООООЛЯ ВИ, оправете бъга на нас хорицата, които ни излиза "ФИФА 14 спря да работи" когато се опитаме да подкараме ФИФА-та от крака на скидроу. :D
Това са крашове заради крака. 2-рата версия най-вероятно ще работи с всякакви крака, ръце и тем подобни. За сега пробвай с крака, даден по-назад.
Ето 3я на Ботев ако можете да направите, снимката не е много ясно, но обшо взето се разбират цветовете- бордо основен, номерата и имената с бели надписи.
Изображение
https://www.google.bg/search?q=uefa+bot ... B630%3B340 Не е голям размер, но е една идея по-добра
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

__SaNd1__ написа:DoMiNaToR, видяхте ли третия екип на Литекс, който постнах няколко страници назад ? Някой може ли да разясни как се превръщат MP3 файлове в М3U файлове, за добавяне на скандирания в плейлиста ?
Това не е трети екип, а някакъв тренировъчен. Няма как третия екип да е с цвета на първия.
Vasil написа: Ето 3я на Ботев ако можете да направите, снимката не е много ясно, но обшо взето се разбират цветовете- бордо основен, номерата и имената с бели надписи.
Изображение
Този екип го има направен, мисля че е настроено в ЛЕ да се играе с него, но не е тествано. Ще проверим :)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”