БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми
Здравейте! Аз имам един дребен проблем. Пача върви идеално при мен, само че искам да си добавя допълнителни топки през CM14. При инсталиран BFL 14 тези промени не се отразяват, не се отразява дори опцията да се скрие определена топка в менюто. Когато деинсталирам BFL новите топки са си в менюто, а като инсталирам пак - изчезват и си излизат тези по подразбиране. Има ли някакво решение? Благодаря предварително!
-
Здравейте току що инсталирах тази версия на фифа 14 от замунда
http://zamunda.net/details.php?id=393660&hit=1
Инсталирах и патча на бфл
Някой би ли ми дал активен линк към подходящия крак може и на лично че в момента не са оюактивни линковете
Някой би ли ми дал активен линк към подходящия крак може и на лично че в момента не са оюактивни линковете
-
https://onedrive.live.com/#cid=ACE0133B ... B34596!105demon777 написа:Здравейте току що инсталирах тази версия на фифа 14 от замунда
-
- BFL Team™
Хем сме дали във форума кой релиз и кой крак са най-подходящ за патча, обаче вие си теглите който ви падне...demon777 написа:Здравейте току що инсталирах тази версия на фифа 14 от замунда
-
Здравейте. Значи имам инсталирана ФИФА 14 3DM, преди малко си свалих БФЛ 14 пускам я да се инсталка, стига до 73% и ми дава неква грешка какво да направя за да се инсталира както трябва
-
Здравейте при мен играта върви нормално с windows 8 съм , крашва на около 3 - 4 часа но си сейфам преди всеки мач , за да нямам проблеми , единствения бъг който забелязах е че на полувремето когато се дават повторенията от мача когато натисна резюм мач започва да ми дава пак повторенията и трябва да излезна от фифата за да се оправи
-
Тя играта си има автоматичен сейф след всеки мач, не е нужно да го правиш ръчно.
-
Здравейте имам един въпрос може някъде по назад из темите да е питано , но Антонио Вутов има ли го някъде ? Аз не мога да го намеря ?
-
sv3nc3 написа:Хем сме дали във форума кой релиз и кой крак са най-подходящ за патча, обаче вие си теглите който ви падне...demon777 написа:Здравейте току що инсталирах тази версия на фифа 14 от замунда
Защо бе с този релийз дето имам и този крак дето колегата даде одеве вчера тръгна работата.
Верно не съм играл а само разгледах футболисттите и пуснах един кик офф с два български отбора докато настроя контролите тая вечер ще пробвам да видя как е
-
Скоро ще мина сезон да се надявам. Започнах с Лудогорец и един мач изиграх че да се уверя че са машини и верно си е така, няма нужда от трансфери, там е пълно със силни играчи. След като скипнах до декември пък исках предизвикателство и сам ЦСКА предлагаха работа затова отидох и завърших втори след Лудогорец, но сега трябва световно да играя с България. Странно как сме се класирали, сигурно и в това БФЛ имат пръст. Иначе играчите, които най-много ми харесаха освен доказалите се вече Дяков, Златински и Безяк, са Луму (Лудогорец), голям потенциал има и като цяло показателите лъжат, на терена е друго. Другият е Карачанаков мисля че, който също има голям потенциал, нещо като Роналдо в А група, така поне е във фифата, крило е, техника и дрибъл има и вкарва голове. Също Шоко, Фрау-Поре имат голям потенциал, Райс М'боли много не ми харесва, може би по-силен трябваше да е, Владо Стоянов си е все едно 1:1, прави грешки ама се оправя. Старите пушки като Мартин Петров обаче са много подценени. Милисалевич е по-добър от Петров...също и с някои други легенди вече като Лазаров и Янчев. До 70 оверал щеше да е нормално като за тях. Щастлив съм обаче, нищо че крашва през час, ще почна сезон и ще мина да видя как е с някои ниско бюджетен отбор. Най-голямото ми е разочарование е Бойко Борисов, жалко че няма трябва с Бистрица да играя че да мога да го видя, все пак винаги ще се отказва на 54 години е все пак. В обобщение ще кажа че бюджетите са нормални, аз лично мога да взема един средно добър скаут и един слаби същевременно да взема двама играчи по 3 млн. При Лудогорец беше 6.5м щото почнах отначало с тях, но при ЦСКА странно как беше 11м и взех млади таланти от България и разкарах малко тия дето не ми харесват (Милисалевич, един с гола глава, Хереро, Сънди, Черни и още един).
-
- BFL Team™
С този релиз, който сме дали, крашовете се минимализират до минимум. да не кажа, че изчезват. За това е най-добре с него, но да се инсталира както е описано в информацията. Трябва и ъпдейта да му се сложи и да не се стартира с крака дето е с него а с този който е даден тука.demon777 написа:sv3nc3 написа:Хем сме дали във форума кой релиз и кой крак са най-подходящ за патча, обаче вие си теглите който ви падне...demon777 написа:Здравейте току що инсталирах тази версия на фифа 14 от замунда
Защо бе с този релийз дето имам и този крак дето колегата даде одеве вчера тръгна работата.
Верно не съм играл а само разгледах футболисттите и пуснах един кик офф с два български отбора докато настроя контролите тая вечер ще пробвам да видя как е
-
С Windows 8 съм, след като сложих крака на играта отидох на мястото, от където си пускам играта, направих го първо съвместимо с Windows 7, но пак като ми стигне до интрото ми краашва играта
-
- BFL Team™
Покажи кое си направил съвместимо с Windows 7, неговия размер и съдържанието на папка Game в директорията на FIFA 14, а също и съдържанието на My Documents\FIFA 14 и какво пише във файла fifasetup в същата папка.danko5656 написа: С Windows 8 съм, след като сложих крака на играта отидох на мястото, от където си пускам играта, направих го първо съвместимо с Windows 7, но пак като ми стигне до интрото ми краашва играта
-
Пич къде се намира тва fifasetup.ini толкова го търсих и не мога да го намеряLuMoHk0o написа:Оправих се. Проблема беше в fifasetup.ini, по точно WAITFORVSYNC. След като го промених на 0 всичко се оправи.
Отново благодаря за хубавия пач.
-
My Documents>Fifa 14 и там ще го видишdanko5656 написа:Пич къде се намира тва fifasetup.ini толкова го търсих и не мога да го намеряLuMoHk0o написа:Оправих се. Проблема беше в fifasetup.ini, по точно WAITFORVSYNC. След като го промених на 0 всичко се оправи.
Отново благодаря за хубавия пач.
-
me в директорията на FIFA 14, а също и съдържанието на My Documents\FIFA 14 и какво пише във фsv3nc3 написа:Покажи кое си направил съвместимо с Windows 7, неговия размер и съдържанието на папка Gadanko5656 написа: С Windows 8 съм, след като сложих крака на играта отидох на мястото, от където си пускам играта, направих го първо съвместимо с Windows 7, но пак като ми стигне до интрото ми краашва игратаsv3nc3 написа:Покажи кое си направил съвместимо с Windows 7, неговия размер и съдържанието на папка Game в директорията на FIFA 14, а също и съдържанието на My Documents\FIFA 14 и какво пише във файла fifasetup в същата папка.danko5656 написа: С Windows 8 съм, след като сложих крака на играта отидох на мястото, от където си пускам играта, направих го първо съвместимо с Windows 7, но пак като ми стигне до интрото ми краашва играта
Fifa 14/Game/Fifa 14-3dm(от тук си пускам играта и ето това съм направил съвместимо с Windows 7)
-
Направих си всичко както трябва вчера започнах да играя кариера с Берое изиграх един пулосезон нямаше никакви проблеми , после като дойде трансферният прозорец мина без проблем и след трансферният прозорец вече не мога да играя мач като почна мач или има земетрсение , или ме изхвърля или засича адски или и трите МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!! Иначе поздравления пача много ми хареса !
-
Минах сезон с ЦСКА, нямаше никакви проблеми с пача, трансфери правих, песните на агитките си ги има, стадионите са наред. Само, че се паднах на плей-офф за влизане в групите на Лига Европа срещу Валенсия . На световна класа просто няма как да стане
-
- BFL Team™
Обърна ли внимание на рекламните пана около терена, дали в мачовете за ЛЕ са пана на ЛЕ? Нямахме време да изтестваме с всички отбори, дали е така. ЦСКА е един от тях. По принцип е направено така, че в 4-те турнира(първенство, купа на БГ, ЛЕ и ШЛ) да са различни пана.liverpoolynwa написа:Минах сезон с ЦСКА, нямаше никакви проблеми с пача, трансфери правих, песните на агитките си ги има, стадионите са наред. Само, че се паднах на плей-офф за влизане в групите на Лига Европа срещу Валенсия . На световна класа просто няма как да стане
-
Здравейте! Аз имам един дребен проблем. Пача върви идеално при мен, само че искам да си добавя допълнителни топки през CM14. При инсталиран BFL 14 тези промени не се отразяват, не се отразява дори опцията да се скрие определена топка в менюто. Когато деинсталирам BFL новите топки са си в менюто, а като инсталирам пак - изчезват и си излизат тези по подразбиране. Има ли някакво решение? Благодаря предварително!