В старата тема бяхме написали, че след релиза на БФЛ, няма да можете да едитвате патча с СМ14, за да можеме по-бързо и лесно да разберем къде имаме пропуски. С фикса ще направим БФЛ 14 видим и възможен за едит с СМ14, но едитването и запис на това което сте направили ще е на ваша отговорност, защото има файлове, които СМ 14 не записва правилно и това води до обърквания, най-вече в кареер мод.Paul818 написа:Здравейте! Аз имам един дребен проблем. Пача върви идеално при мен, само че искам да си добавя допълнителни топки през CM14. При инсталиран BFL 14 тези промени не се отразяват, не се отразява дори опцията да се скрие определена топка в менюто. Когато деинсталирам BFL новите топки са си в менюто, а като инсталирам пак - изчезват и си излизат тези по подразбиране. Има ли някакво решение? Благодаря предварително!
БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
- BFL Team™
Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Различни са да, всичко е точно.sv3nc3 написа:Обърна ли внимание на рекламните пана около терена, дали в мачовете за ЛЕ са пана на ЛЕ? Нямахме време да изтестваме с всички отбори, дали е така. ЦСКА е един от тях. По принцип е направено така, че в 4-те турнира(първенство, купа на БГ, ЛЕ и ШЛ) да са различни пана.liverpoolynwa написа:Минах сезон с ЦСКА, нямаше никакви проблеми с пача, трансфери правих, песните на агитките си ги има, стадионите са наред. Само, че се паднах на плей-офф за влизане в групите на Лига Европа срещу Валенсия . На световна класа просто няма как да стане
-
Късмет др пътliverpoolynwa написа:Минах сезон с ЦСКА, нямаше никакви проблеми с пача, трансфери правих, песните на агитките си ги има, стадионите са наред. Само, че се паднах на плей-офф за влизане в групите на Лига Европа срещу Валенсия . На световна класа просто няма как да стане
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
От години чета и сега реших да си направя акаунт - първо искам да похваля разработчиците, справили сте се доста добре
Сега малко инфо: инсталирах БФЛ върху чиста FIFA (noSTEAM версията), пуснах я и всичко вървеше супер, започнах сезон и при първия корнер в първата контрола започнаха земетресенията. Проблемът надали е от видео картата, защото моите drivers и DX са си в ред, със чиста (или moddingway) FIFA не съм имал проблеми. Дръпнах си crack-ът на skidrow, ударих една 0 на VSYNC опцията, рестартирах играта и врътнах 7-8 мача, не видях никакви проблеми. След осмия мач ме изхвърли с crash съобщение, но това си е от самия release на играта, случваше се и преди. Урокът е чести сейвове, поне засега
Освен вече споменатите корнери на Герена, струва ми се, че цветовете на някои от рекламните пана и сами стадиони са твърде ярки - особено тези на Армията (червените рекламни пана!) и в Ловеч (супер ярко оранжево). Също така, само при мен ли някои от паната с Еврофутбол са електриково зелени, обикновено самотното пано зад вратата
Ако изскочи още нещо, ще пиша - дано има планове за версия 1.1 с още някои стадион (Лудогорец и Берое?) и може би add-on с песни на агитките?
А, за малко да забравя - много готин детайл е, че сте озвучили футболистите с по-често срещани фамилии, които вече ги има в базата данни (Туре и т.н.)
Сега малко инфо: инсталирах БФЛ върху чиста FIFA (noSTEAM версията), пуснах я и всичко вървеше супер, започнах сезон и при първия корнер в първата контрола започнаха земетресенията. Проблемът надали е от видео картата, защото моите drivers и DX са си в ред, със чиста (или moddingway) FIFA не съм имал проблеми. Дръпнах си crack-ът на skidrow, ударих една 0 на VSYNC опцията, рестартирах играта и врътнах 7-8 мача, не видях никакви проблеми. След осмия мач ме изхвърли с crash съобщение, но това си е от самия release на играта, случваше се и преди. Урокът е чести сейвове, поне засега
Освен вече споменатите корнери на Герена, струва ми се, че цветовете на някои от рекламните пана и сами стадиони са твърде ярки - особено тези на Армията (червените рекламни пана!) и в Ловеч (супер ярко оранжево). Също така, само при мен ли някои от паната с Еврофутбол са електриково зелени, обикновено самотното пано зад вратата
Ако изскочи още нещо, ще пиша - дано има планове за версия 1.1 с още някои стадион (Лудогорец и Берое?) и може би add-on с песни на агитките?
А, за малко да забравя - много готин детайл е, че сте озвучили футболистите с по-често срещани фамилии, които вече ги има в базата данни (Туре и т.н.)
-
Имах малки проблеми с изхвърлянето от пача но ги оправих. Пуснах се да играя с левски на кариеер мод и го вкарах още и от първия сезон в евро турнирите. Като играх забялязах че ме пуска да играя мачовете на герена, а бяхте казали някаде че всички отбори ще ихграят на националния (не че ми пречи, просто питам дали така направено или е дефект). Също така забелязах и някои дребни забележки свързани с основните позиции на някои игтрачи, но те не са болка за умиране.
Ако може във фикса да добавите и Антонио Вутов.
-
Антонио Вутов играе във Удинезе, вече не е част от Левски.nikola написа:Имах малки проблеми с изхвърлянето от пача но ги оправих. Пуснах се да играя с левски на кариеер мод и го вкарах още и от първия сезон в евро турнирите. Като играх забялязах че ме пуска да играя мачовете на герена, а бяхте казали някаде че всички отбори ще ихграят на националния (не че ми пречи, просто питам дали така направено или е дефект). Също така забелязах и някои дребни забележки свързани с основните позиции на някои игтрачи, но те не са болка за умиране.
-
Значи предполагам, че сте го отбелязали, но да кажа пак- на windows 8 с версията на black box по време на мач крашва, когато има повторение на фал или засада, също понякога крашва като тръгне skill move-a преди мача. Като му дам съвместимост с windows 7 изобщо не ще да тръгне.
На другия лап топ, който ми е с windows 7, си върви без проблем, само понякога ме изхвърля от career moda , но това доколкото разбрах е от release-a.
Btw не е зле да сложите по- реалистични стадиони на отборите от Б група, Банско играят нa някъв за 40-50 000, а в играта си има китни планински стадиончета.
На другия лап топ, който ми е с windows 7, си върви без проблем, само понякога ме изхвърля от career moda , но това доколкото разбрах е от release-a.
Btw не е зле да сложите по- реалистични стадиони на отборите от Б група, Банско играят нa някъв за 40-50 000, а в играта си има китни планински стадиончета.
Последно промяна от Vasil на 05 Апр 2014 13:20, променено общо 2 пъти.
-
хора дайте друг crack дето не е фрашкан с вируси,като го разархивирам антивирусната до маха,ако я изключа ще играя нокато загася компа и искам да играя тя се включва.Така трябва всичко наново.Затова дайте някой работещ crack без вируси
-
Проблема при мене е, че инсталирвам пача, където трябва като следвам инструкциите... всичко, но като стартирам играта стигам до EA SPORTS и ме изхвърля. Фифата е чиста всичко съм инсталирал както е посочено по правилата и накрая нищо. Пробвах какви ли не глупости, не става и не става. Помогнете ми
-
Зная, но го няма в пача никъдеKaloyan1998 написа:Антонио Вутов играе във Удинезе, вече не е част от Левски.nikola написа:Имах малки проблеми с изхвърлянето от пача но ги оправих. Пуснах се да играя с левски на кариеер мод и го вкарах още и от първия сезон в евро турнирите. Като играх забялязах че ме пуска да играя мачовете на герена, а бяхте казали някаде че всички отбори ще ихграят на националния (не че ми пречи, просто питам дали така направено или е дефект). Също така забелязах и някои дребни забележки свързани с основните позиции на някои игтрачи, но те не са болка за умиране.
-
Кога излиза тоя фикс?
-
С нетърпение чакам да разбера дали ще има версия 1.1 - определено има какво да се пипне по рекламните пана, селекцията на стадионите (има доста малки стадиони в играта, наистина, а някои отбори от Б група играят на огромни!), допълнителни лица за някои известни играчи, песни на агитките... възможно ли е да се добавят факли и димки?
-
- BFL Team™
Ще има фикс, но не очаквайте че в него ще има неща, които ги няма във ФИФА 14! Фикса ще поправи някои пропуски и ще разреши едитване с СМ 14, който едит ще е на ваша отговорност и проблеми след едит с СМ 14 в играта ви, не е от патча а заради начина по който СМ 14 записва файловете. Проблемите ще са свързани най-вече с Career Mode, като най-вероятно ще можете да изиграете най-много 3 сезона и играта ще крашне след това, без възможност за продължение. Възможно е и още след първия или втория сезон да се случи този краш.skycycle написа:С нетърпение чакам да разбера дали ще има версия 1.1 - определено има какво да се пипне по рекламните пана, селекцията на стадионите (има доста малки стадиони в играта, наистина, а някои отбори от Б група играят на огромни!), допълнителни лица за някои известни играчи, песни на агитките... възможно ли е да се добавят факли и димки?
-
най-скапания пач евър
-
- BFL Team™
Твое право на мнение. Добре е да има и такива .cazorla19 написа:най-скапания пач евър
-
- BFL Team™
Ето нещо което може да помогне. Беше ни съобщено от тестващите:
Незнам какво стана ,но май се оправи проблема с краша ,както знаеш при мен крашваше след 7 8 мач ,днес пробвах да стартирам играта от другия крак този малкия с месси на картинката (fifa14-3dm) и като да не повярваш но ме пусна и си изиграх до сега 12 мача без никакъв проблем ,само че на десктопа след като направих пряк път към този въпросния крак ,просто го преименувах и взе че тръгна,
беше "fifa14-3dm - Пряк път" и го оставих само "fifa14-3dm"
-
С оригиналната игра съм и още докато ми зарежда крашва..пробвах с кракове,но няма ефект.Ако някой знае как да го оправя да помогне
-
А аз станах шампион футболистите не се радваха изобщо след това започнах квалификация за лига европа вместо шампионска лига ???
-
Искам да попитам администраторите тролчето cazorla какво прави още на тези форуми? Почти всеки пост е пълни безумия, написани с единствената цел да се спамва - бан и дотам, какво чакате
-
Приятел с този крак ми крашва от време на време и с бфл и без bfl ,попринцип съм с последният крак на 3дм и без бфл-то нямах проблеми , обаче ако влизам в играта с 3дм крака на интрото ме изхвърля? Някакво решение как от този крак който всички давате , да неми крашва или с този моя{последния излезнал (3дм)} да не ме изхъврля на интрото ?Моля за отговор.