БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми
Здравейте! Имам един проблем със FIFA 14 Blackbox съм , със крака 28 мб и инсталирано БФЛ всичко както трябва си върви просто понякога примерно през 5 мача ме изхвърля от играта и ми изписва FIFA 14 exe. спря да работи
Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
-
Tози въпрос се задава за 30 път сигурно. От крака си е проблема, а и не е чак толкова голяма болка за умиране, играта се записва автоматично след всеки мач.PreslavPenchev написа:Здравейте! Имам един проблем със FIFA 14 Blackbox съм , със крака 28 мб и инсталирано БФЛ всичко както трябва си върви просто понякога примерно през 5 мача ме изхвърля от играта и ми изписва FIFA 14 exe. спря да работи
Някой да помогне ?
-
Може би си станал шампион на края, а в редовния сезон не си бил първи и затова, бяха казали, че отборите за турнирите се определят след редовния сезон, което е малко криво, но какво да се прави.Coates написа:А аз станах шампион футболистите не се радваха изобщо след това започнах квалификация за лига европа вместо шампионска лига ???
Доминатор, онзи екип на Ботев го няма като се играят евро мачове, ако имате възможност го сложете като 3ти, също и сменете основната позиция на Анисе на CM.
-
Ето няколко преложения от менюто на играта за по- реалистични домакински стадиони, моля направете ги така за фикса:
Ботев (новият ще изглежда точно така) - Stadion Neder
Славия - Estadio Nacional
Лазур - Union Park Stadium
Ботев (новият ще изглежда точно така) - Stadion Neder
Славия - Estadio Nacional
Лазур - Union Park Stadium
-
Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера.
-
Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точноDoktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера.
"Въпреки, че е роден в ЮАР, Нунеш записва мачове за юношеските гарнитури на Португалия до 17 г. През 2012 г. обаче е извикан в националния отбор на ЮАР след като ФИФА дава разрешение за това. Нунеш прави своя дебют в приятелски мач срещу Полша на 12 октомври 2012 г."
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
Точно това съобразихме, че има мачове за националния отбор на ЮАР. Освен това е роден в Южна Африка. Във ФИФА, за съжаление няма възможност за двойно гражданство.flaboy написа:Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точноDoktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера.
"Въпреки, че е роден в ЮАР, Нунеш записва мачове за юношеските гарнитури на Португалия до 17 г. През 2012 г. обаче е извикан в националния отбор на ЮАР след като ФИФА дава разрешение за това. Нунеш прави своя дебют в приятелски мач срещу Полша на 12 октомври 2012 г."
http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Nunes
Колкото до младите таланти, остави ги 2 години в отбора и ще стигна Бру, а Бру ще е мръднал най-много с 2 . Няма как играч на 18 години в Българското първенство, да го сложиме с 65+ оверал. За това има и потенциал .
-
Направете фикс с който с най-новият крак който няма никакви проблеми да тръгва БФЛ !
-
Пача е добър, но едно нещо много ме нервира. На всеки 1 час фифата ми забива и трябва да я пускам отначало...
-
Така всичко ок си работи , с фифа на 13дм съм , с крака които си е към играта друго не съм слагал, с уиндоус хр съм. патча си тръгва ок играя един мач всичко ок, почвам втория мач и към 70 - 75 мин. започва картинта да подскача,и така докато не излезна от играта , влизам пак наново и пак същото се повтаря. Пробвах и това WAITFORVSYNC на 0 и много ми забива , а на 1 дава кристална картина , и така съм го оставил за сега, та дайте съвет какво да правя с подскачането на картината, иначе други забележки нямам, има дребни кусури но това не ме дразни...............
-
Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
-
Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи
-
Хаххаа и какво по точно му е безСмисленото ,да беше станал 1-ви и в редовния сезон ,на няколко места го има обяснено защо е така ,но всеки си знае неговото ,ако искаш ШЛ ставаш 1-ви ,а ако искаш и титла оставаш 1-ви и след плейофите ,от това по просто няма .quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
Аз какво да направя, че ЕА са направили структурата на такъв тип първенстав да е така? Изиграй едно Белгийско първенство, да видиш дали и там няма така да стане, пък тогава знай много...quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи
А и сме обяснили много отдавна, че е така има го обяснено и в инфото за патча. Така че четеш инфото, на който не му харесва не тегли патча, не го слага и няма проблем с това, че участниците за европа се определят от редовния сезон, а шампиона на България и изпадащите от плейофите !
-
Е след като знаете че по този начин не става ,не беше ли по добре да го направите да се играят по 4 мача между всички отбори отколкото така с 12 приятелски мача
-
- BFL Team™
Не са приятелски бе човек! Ако завършиш четвърти в редовния сезон, може да играеш за спечелването на шампионската титла, което се записва в треньорската ти кариера! Или, ако завършиш 12-ти в редовния, в плейофите се бориш да не изпаднеш. Мен, ако питаш провеждането на нашето първенство в такъв формат, какъвто е сега си е една безумица. А и нали целта е всичко да е максимално близко до реалноста.quese написа:Е след като знаете че по този начин не става ,не беше ли по добре да го направите да се играят по 4 мача между всички отбори отколкото така с 12 приятелски мача
-
Да, на една от анимациите имаше името отзад и пишеше Рашков, но беше влязло в номера - 12DoMiNaToR написа:Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
-
Просто не ми допада това че квотите за Европа се определят от редовния сезон,а не след изиграването на плейофите както би трябвало и да е,но след като не става ок.Аз попр.проблеми с пача нямам единствено това не ми допада но както и да е ..
-
БФЛ имате грешки в отбора на Литекс : Р.Даскалов сте го направили на 34 ,а той е младок също и вратаря Орлинов пак е на 34години !! В ЦСКА подписаха с много добрият млад защитник Божидар Чорбаджийски http://www.livesport.bg/cska-podpisa-s- ... ezda-45364
Надявам се да го оправите в фикса. Също бях забелязал грешки в годините и на други по-млади играчи като на този в Берое: Георги Костадинов пак на 34години , а той беше един млад футболист, който играеш преди време в Лудогорец ,но в последствие стана ненужен !!! Моля пуснете фикса или нещо с което да можем да си оправи дребните неточности с CM 14 . Аз лично до сега нямам никакви проблеми с пача и си върви успешно Карам 4 СЕЗОН !!!
Надявам се да го оправите в фикса. Също бях забелязал грешки в годините и на други по-млади играчи като на този в Берое: Георги Костадинов пак на 34години , а той беше един млад футболист, който играеш преди време в Лудогорец ,но в последствие стана ненужен !!! Моля пуснете фикса или нещо с което да можем да си оправи дребните неточности с CM 14 . Аз лично до сега нямам никакви проблеми с пача и си върви успешно Карам 4 СЕЗОН !!!