Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
Tози въпрос се задава за 30 път сигурно. От крака си е проблема, а и не е чак толкова голяма болка за умиране, играта се записва автоматично след всеки мач.PreslavPenchev написа:Здравейте!Имам един проблем със FIFA 14 Blackbox съм , със крака 28 мб и инсталирано БФЛ всичко както трябва си върви просто понякога примерно през 5 мача ме изхвърля от играта и ми изписва FIFA 14 exe. спря да работи
![]()
Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
Може би си станал шампион на края, а в редовния сезон не си бил първи и затова, бяха казали, че отборите за турнирите се определят след редовния сезон, което е малко криво, но какво да се прави.Coates написа:А аз станах шампион футболистите не се радваха изобщо след това започнах квалификация за лига европа вместо шампионска лига ???
Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точноDoktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача.Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка
, а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера.
Точно това съобразихме, че има мачове за националния отбор на ЮАР. Освен това е роден в Южна Африка. Във ФИФА, за съжаление няма възможност за двойно гражданство.flaboy написа:Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точноDoktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача.Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка
, а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера.
![]()
"Въпреки, че е роден в ЮАР, Нунеш записва мачове за юношеските гарнитури на Португалия до 17 г. През 2012 г. обаче е извикан в националния отбор на ЮАР след като ФИФА дава разрешение за това. Нунеш прави своя дебют в приятелски мач срещу Полша на 12 октомври 2012 г."
Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
Хаххаа и какво по точно му е безСмисленото ,да беше станал 1-ви и в редовния сезон ,на няколко места го има обяснено защо е така ,но всеки си знае неговото ,ако искаш ШЛ ставаш 1-ви ,а ако искаш и титла оставаш 1-ви и след плейофите ,от това по просто няма .quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи
Аз какво да направя, че ЕА са направили структурата на такъв тип първенстав да е така? Изиграй едно Белгийско първенство, да видиш дали и там няма така да стане, пък тогава знай много...quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи
Не са приятелски бе човек! Ако завършиш четвърти в редовния сезон, може да играеш за спечелването на шампионската титла, което се записва в треньорската ти кариера! Или, ако завършиш 12-ти в редовния, в плейофите се бориш да не изпаднеш. Мен, ако питаш провеждането на нашето първенство в такъв формат, какъвто е сега си е една безумица. А и нали целта е всичко да е максимално близко до реалноста.quese написа:Е след като знаете че по този начин не става ,не беше ли по добре да го направите да се играят по 4 мача между всички отбори отколкото така с 12 приятелски мача
Да, на една от анимациите имаше името отзад и пишеше Рашков, но беше влязло в номера - 12DoMiNaToR написа:Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда