БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
PreslavPenchev

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от PreslavPenchev »

Здравейте! :) Имам един проблем със FIFA 14 Blackbox съм , със крака 28 мб и инсталирано БФЛ всичко както трябва си върви просто понякога примерно през 5 мача ме изхвърля от играта и ми изписва FIFA 14 exe. спря да работи :S
Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

PreslavPenchev написа:Здравейте! :) Имам един проблем със FIFA 14 Blackbox съм , със крака 28 мб и инсталирано БФЛ всичко както трябва си върви просто понякога примерно през 5 мача ме изхвърля от играта и ми изписва FIFA 14 exe. спря да работи :S
Възможно ли е да е от това , че съм си направил пряк път на крака 28 мб на десктопа или е от друго?
Някой да помогне ?
Tози въпрос се задава за 30 път сигурно. От крака си е проблема, а и не е чак толкова голяма болка за умиране, играта се записва автоматично след всеки мач.
Vasil

Мнение от Vasil »

Coates написа:А аз станах шампион футболистите не се радваха изобщо след това започнах квалификация за лига европа вместо шампионска лига ??? :S
Може би си станал шампион на края, а в редовния сезон не си бил първи и затова, бяха казали, че отборите за турнирите се определят след редовния сезон, което е малко криво, но какво да се прави.

Доминатор, онзи екип на Ботев го няма като се играят евро мачове, ако имате възможност го сложете като 3ти, също и сменете основната позиция на Анисе на CM.
Vasil

Мнение от Vasil »

Ето няколко преложения от менюто на играта за по- реалистични домакински стадиони, моля направете ги така за фикса:

Ботев (новият ще изглежда точно така) - Stadion Neder
Славия - Estadio Nacional
Лазур - Union Park Stadium
Doktor

Мнение от Doktor »

Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. 8) Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка :rofl: , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера. :party:
flaboy

Мнение от flaboy »

Doktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. 8) Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка :rofl: , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера. :party:
Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точно ;)
"Въпреки, че е роден в ЮАР, Нунеш записва мачове за юношеските гарнитури на Португалия до 17 г. През 2012 г. обаче е извикан в националния отбор на ЮАР след като ФИФА дава разрешение за това. Нунеш прави своя дебют в приятелски мач срещу Полша на 12 октомври 2012 г."
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

flaboy написа:
Doktor написа:Въпреки, че на оригиналната игра не ми тръгна пача аз не се отказах. Изтеглих си пиратката и така ми тръгна пача. 8) Искам да ви кажа, че сте объркали националността на Рикардо Нунеш от Левски. Писали сте го, че е от Южна Африка :rofl: , а той е от Португалия. Ще ви помоля за фикса да бъде оправен този проблем, а също така оправете малко овералите на братята Цоневи, както и на Мисяк, защото не е нормално дървото Бру да бъде по-добър от тях. Благодаря ви много за пача. Сега влизам и ще започвам кариера. :party:
Няма нищо объркано с Нунеш ,всичко е точно ;)
"Въпреки, че е роден в ЮАР, Нунеш записва мачове за юношеските гарнитури на Португалия до 17 г. През 2012 г. обаче е извикан в националния отбор на ЮАР след като ФИФА дава разрешение за това. Нунеш прави своя дебют в приятелски мач срещу Полша на 12 октомври 2012 г."
Точно това съобразихме, че има мачове за националния отбор на ЮАР. Освен това е роден в Южна Африка. Във ФИФА, за съжаление няма възможност за двойно гражданство.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Nunes
Колкото до младите таланти, остави ги 2 години в отбора и ще стигна Бру, а Бру ще е мръднал най-много с 2 ;) . Няма как играч на 18 години в Българското първенство, да го сложиме с 65+ оверал. За това има и потенциал ;) .
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

Направете фикс с който с най-новият крак който няма никакви проблеми да тръгва БФЛ !
Doktor

Мнение от Doktor »

Пача е добър, но едно нещо много ме нервира. :@ На всеки 1 час фифата ми забива и трябва да я пускам отначало...
raket4o

Мнение от raket4o »

Така всичко ок си работи , с фифа на 13дм съм , с крака които си е към играта друго не съм слагал, с уиндоус хр съм. патча си тръгва ок играя един мач всичко ок, почвам втория мач и към 70 - 75 мин. започва картинта да подскача,и така докато не излезна от играта , влизам пак наново и пак същото се повтаря. Пробвах и това WAITFORVSYNC на 0 и много ми забива , а на 1 дава кристална картина , и така съм го оставил за сега, та дайте съвет какво да правя с подскачането на картината, иначе други забележки нямам, има дребни кусури но това не ме дразни............... :^)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!
quese

Мнение от quese »

Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи :X
flaboy

Мнение от flaboy »

quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи :X
Хаххаа и какво по точно му е безСмисленото ,да беше станал 1-ви и в редовния сезон ,на няколко места го има обяснено защо е така ,но всеки си знае неговото ,ако искаш ШЛ ставаш 1-ви ,а ако искаш и титла оставаш 1-ви и след плейофите ,от това по просто няма .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

quese написа:Каква е тази тъпотия която сте направили с тези безсмислени плейофи ? ставам шампион а играя квалификации за Лига европа,дефакто шампиона се определя в редовния полусезон и в тези плейофи излиза че играеш 12 приятелски мача в който е без значение на кое място ще завършив в тях.По добре да бяхте го направили да се играят по 4 мача между всички отбори,така е безмислено с тези плейофи.Тъкмо си викам най накрая да направите един добър качествен пач и това с тези плейофи :X
Аз какво да направя, че ЕА са направили структурата на такъв тип първенстав да е така? Изиграй едно Белгийско първенство, да видиш дали и там няма така да стане, пък тогава знай много...
А и сме обяснили много отдавна, че е така има го обяснено и в инфото за патча. Така че четеш инфото, на който не му харесва не тегли патча, не го слага и няма проблем с това, че участниците за европа се определят от редовния сезон, а шампиона на България и изпадащите от плейофите ;) !
quese

Мнение от quese »

Е след като знаете че по този начин не става ,не беше ли по добре да го направите да се играят по 4 мача между всички отбори отколкото така с 12 приятелски мача :wasntme:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

quese написа:Е след като знаете че по този начин не става ,не беше ли по добре да го направите да се играят по 4 мача между всички отбори отколкото така с 12 приятелски мача :wasntme:
Не са приятелски бе човек! Ако завършиш четвърти в редовния сезон, може да играеш за спечелването на шампионската титла, което се записва в треньорската ти кариера! Или, ако завършиш 12-ти в редовния, в плейофите се бориш да не изпаднеш. Мен, ако питаш провеждането на нашето първенство в такъв формат, какъвто е сега си е една безумица. А и нали целта е всичко да е максимално близко до реалноста.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

DoMiNaToR написа:
__SaNd1__ написа:Оправете името на Радослав Рашков на вратарския екип - отзад името е вплетено в номера на вратаря и са се сляли не се вижда
Рашков е от Любимец нали така? Любимец нямат имена на екипите си. Как се е сляло?!
Да, на една от анимациите имаше името отзад и пишеше Рашков, но беше влязло в номера - 12
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
quese

Мнение от quese »

Просто не ми допада това че квотите за Европа се определят от редовния сезон,а не след изиграването на плейофите както би трябвало и да е,но след като не става ок.Аз попр.проблеми с пача нямам единствено това не ми допада но както и да е .. :)
CSKA1948

Мнение от CSKA1948 »

БФЛ имате грешки в отбора на Литекс : Р.Даскалов сте го направили на 34 ,а той е младок също и вратаря Орлинов пак е на 34години !! В ЦСКА подписаха с много добрият млад защитник Божидар Чорбаджийски http://www.livesport.bg/cska-podpisa-s- ... ezda-45364
Надявам се да го оправите в фикса. Също бях забелязал грешки в годините и на други по-млади играчи като на този в Берое: Георги Костадинов пак на 34години , а той беше един млад футболист, който играеш преди време в Лудогорец ,но в последствие стана ненужен !!! Моля пуснете фикса или нещо с което да можем да си оправи дребните неточности с CM 14 . Аз лично до сега нямам никакви проблеми с пача и си върви успешно Карам 4 СЕЗОН !!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”