БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от sv3nc3 »

CSKA1948 написа:БФЛ имате грешки в отбора на Литекс : Р.Даскалов сте го направили на 34 ,а той е младок също и вратаря Орлинов пак е на 34години !! В ЦСКА подписаха с много добрият млад защитник Божидар Чорбаджийски http://www.livesport.bg/cska-podpisa-s- ... ezda-45364
Надявам се да го оправите в фикса. Също бях забелязал грешки в годините и на други по-млади играчи като на този в Берое: Георги Костадинов пак на 34години , а той беше един млад футболист, който играеш преди време в Лудогорец ,но в последствие стана ненужен !!! Моля пуснете фикса или нещо с което да можем да си оправи дребните неточности с CM 14 . Аз лично до сега нямам никакви проблеми с пача и си върви успешно Карам 4 СЕЗОН !!!
За двамата от Литекс ни беше казано по-назад в темата и сме ги поправили. Костадинов ще го поправм, мерси за бележката :) .

Пак ще повторя, че фикса ще позволи да едитвате с СМ 14, но със сигурност ще запише грешно файловете от които зависи правилното провеждане на Career Mode. При това положение, едва ли ще стигнете дори 3 сезон. Ще крашне необратимо, на края на някой от сезоните(най-вероятно), в края на трансферен прозорец или по време на световно или европейско първенство. Това не е от патча, а СМ 14 не е доизпипан в частта за създаване на нови лиги за Career Mode.
Doktor

Мнение от Doktor »

Който иска да види в отбора си звезди като Роналдо, Меси, Бейл, Неймар, Фалкао и т.н. да ми пише на ЛС ще му кажа за тънкостта. ;)
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

Здравейте !!

Инсталирах всичко, както е реда - стратирам играта , но ми върви оригиналната версия, как да стартирам точно БФЛ , защото я инсталирах в папка ГЕЙМ и т.н. !?!?!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

IvanDeyanov написа:Здравейте !!

Инсталирах всичко, както е реда - стратирам играта , но ми върви оригиналната версия, как да стартирам точно БФЛ , защото я инсталирах в папка ГЕЙМ и т.н. !?!?!
Покажи в коя папка Game си инсталирал патча.
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

WIndows8_OS (:C)/Games/FIFA14//Game
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

FIFA.14.Multi13-RU.Repack.by.z10yded - това е моята версия на ФИФА 2014 !
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

sv3nc3 написа:
CSKA1948 написа:БФЛ имате грешки в отбора на Литекс : Р.Даскалов сте го направили на 34 ,а той е младок също и вратаря Орлинов пак е на 34години !! В ЦСКА подписаха с много добрият млад защитник Божидар Чорбаджийски http://www.livesport.bg/cska-podpisa-s- ... ezda-45364
Надявам се да го оправите в фикса. Също бях забелязал грешки в годините и на други по-млади играчи като на този в Берое: Георги Костадинов пак на 34години , а той беше един млад футболист, който играеш преди време в Лудогорец ,но в последствие стана ненужен !!! Моля пуснете фикса или нещо с което да можем да си оправи дребните неточности с CM 14 . Аз лично до сега нямам никакви проблеми с пача и си върви успешно Карам 4 СЕЗОН !!!
За двамата от Литекс ни беше казано по-назад в темата и сме ги поправили. Костадинов ще го поправм, мерси за бележката :) .

Пак ще повторя, че фикса ще позволи да едитвате с СМ 14, но със сигурност ще запише грешно файловете от които зависи правилното провеждане на Career Mode. При това положение, едва ли ще стигнете дори 3 сезон. Ще крашне необратимо, на края на някой от сезоните(най-вероятно), в края на трансферен прозорец или по време на световно или европейско първенство. Това не е от патча, а СМ 14 не е доизпипан в частта за създаване на нови лиги за Career Mode.
Така ми крашна на Moddingway пача след 3ти сезон. Много ме беше яд.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

liverpoolynwa написа:Така ми крашна на Moddingway пача след 3ти сезон. Много ме беше яд.
Аз за това предупреждавам и вече сме го написали поне 10 пъти, да не едитвате патча с СМ 14. БФЛ ФИФА 14 не е правен с СМ 14(поне голяма част от него) и поради тази причина е стабилен в Career mode(тестван е с 4 отбора по 8 сезона и не даде проблем).
Doktor

Мнение от Doktor »

На финала за купата играх срещу Лудогорец, а аз съм с Левски. Неутрален домакин на Васил Левски беше Лудогорец и след края на мача ми пишеше, че мача се е играл на "Ludogorets Arena" Ще ви помоля това да го оправите за фикса.

А също така искам да ви попитам защо дербито Левски и ЦСКА не се играе на Васил Левски, както и мачовете в евротурнирите, а някъде бяхте казали, че точно на националния стадион ще се играят тези мачове ?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Doktor написа:На финала за купата играх срещу Лудогорец, а аз съм с Левски. Неутрален домакин на Васил Левски беше Лудогорец и след края на мача ми пишеше, че мача се е играл на "Ludogorets Arena" Ще ви помоля това да го оправите за фикса.

А също така искам да ви попитам защо дербито Левски и ЦСКА не се играе на Васил Левски, както и мачовете в евротурнирите, а някъде бяхте казали, че точно на националния стадион ще се играят тези мачове ?
Преписвате ни думи, които не сме казвали. Това, че някой във форума е казал, че иска мачовете от ЕТ да се играят на Васил Левски не значи, че ние сме го направили. Единственото което бяхме написали, е това че Лудогорец ще играят мачовете в ЕТ на Васил Левски, което не се получи.
Vasil

Мнение от Vasil »

Моля подобрете тези качества на Вандер- acceleration, dribbling, ball control, sprint speed, short pass, справка, днешния мач, който не е единичен случай.
Последно промяна от Vasil на 07 Апр 2014 00:58, променено общо 1 път.
angel444

Мнение от angel444 »

Имам едно съобщение: номерата на Екипите на Черно Море не трябва ли да са с бял цвят?!?
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
liverpoolynwa

Сега имах гостуване на Марек, стадиона йм беше 40 000 места сигурно (Stadion Europa), и паната бяха оригиналните на Фифа.
Rubo

Мнение от Rubo »

И оправете името на Живко Миланов, че така е много дразнещо :D Другото което ми направи впечатление е как е възможно Тошко Янчев да е на 37 години и да тича по-бързо и да е по-издръжлив от Борис Галчев, който принципно е играч Box to Box и тича многооо...?
traiki

Мнение от traiki »

Марто Петров също не се жали.. :D Иначе аз съм доволен като цяло, нали има някои дребни недоразумения, но ако трябва д адам оценка по 10-тобалната - давам 9!!

Само на мен ли ми се струва, че лицата на снимките, които бяха дадени преди да излезе патча са по-добри отколкото в самата игра. Смисъл не, че са други, ами някак си изглеждат по-зле...
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Rubo написа:И оправете името на Живко Миланов, че така е много дразнещо :D Другото което ми направи впечатление е как е възможно Тошко Янчев да е на 37 години и да тича по-бързо и да е по-издръжлив от Борис Галчев, който принципно е играч Box to Box и тича многооо...?
Хаха, верно! Тия що са го направили така :rofl: :giggle: ?! И рожденната му дата не е вярна. Ще го оправиме ;) .
Друго нещо свързано с ЦСКА за оправяне?
Vasil

Мнение от Vasil »

Stadio Kokoto за стадион на Берое.

И сложете Неделев в национала ако можете, примерно на мястото на Делев, който не знайно защо е там. :D
traiki

Мнение от traiki »

sv3nc3 написа:
Rubo написа:И оправете името на Живко Миланов, че така е много дразнещо :D Другото което ми направи впечатление е как е възможно Тошко Янчев да е на 37 години и да тича по-бързо и да е по-издръжлив от Борис Галчев, който принципно е играч Box to Box и тича многооо...?
Хаха, верно! Тия що са го направили така :rofl: :giggle: ?! И рожденната му дата не е вярна. Ще го оправиме ;) .
Друго нещо свързано с ЦСКА за оправяне?
Карачанаков е направен преклаено добър, наистина има потенциал ама в момента е трагичен...а и мисля, че трябва да вдигнете нивото на Стоян Колев, защото с нищо не е по-слаб от Черни. Иначе всичко друго е 6 точки, поне за мен.
liverpoolynwa

На мен потенциала на Карачанаков ми харесва.
CSKA1948

Мнение от CSKA1948 »

Забелязах ,че нещо не е в ред в екипите на Националния отбор на България . Номерата отзад на фланелката са много БЛЕДИ и не се забелязват хубаво . Мисля че това трябва да се оправи :)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”