БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Rubo

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от Rubo »

Според мен на Вальо Илиев много бързо му пада скила, въпреки че е на възраст той им е най-добрия защитник. На Янчев и Галчев, ако им се разменят скиловете всякаш по ще си паснат... Тошко е по-силен силен в Stand Takle, Vision и Short Pass (това е лично мое мнение). :) Вутов не го виждам ви играта и наистина не е честно Карачанаков и Черни(за първия сезон си качиха скила с 4-5) да са с такъв потенциал, а юношите на Левски да са толкова зле :D
Последно промяна от Rubo на 07 Апр 2014 12:15, променено общо 1 път.
Doktor

Мнение от Doktor »

Забелязах, че в Левски коментатора нищо не казва за Гаджев, а в националния отбор му казват името. Ако може това го оправете за фикса. :)
Doktor

Мнение от Doktor »

Rubo написа:наистина не е честно Карачанаков и Черни(за първия сезон си качиха скила с 4-5) да са с такъв потенциал, а юношите на Левски да са толкова зле :D
Вярно си е. Да не говорим, че за цял сезон дето изиграх скиловете не им мръднаха изобщо. :^)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ще поправим някои неща със скиловете, но за мен Карачанаков не може вече да се говори, че е млад футболист, все пак ще става на 22, докато Мисяк все още е на 18, Цоневите и Петков и те, да не говорим за Мики Орачев и Илия Димитров, които са 17! Аз като играя с Левски, пускам неизменно титуляри Мисяк и Б. Цонев и вече съм към края на редовния сезон и двамата са качили(Мисяк - 4, Б. Цонев - 3), като Б. Цонев беше често сменян от брат му. Така че има значение за вдигането на оверала и това дали играят редовно.
На Черни максимума сме направили да е 70, няма как от 67 да вдигне повече от 3, айде макс 4.
Вальо Илиев мисля, че в играта като играх срещу ЦСКА изписа, че прекратява кариерата си след първия сезон, така че колкото и да го пипаме и да му направим потенциала вместо 69 да речем 73, ще е все тая.
За коментаторите ще погледнем дали има начин да се линкват към първенства.

И все пак благодаря за съветите :) .
cazorla19

Мнение от cazorla19 »

има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
Doktor

Мнение от Doktor »

cazorla19 написа:има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
Има си тема и там хората са показали коя фифа да се тегли и кой крак, но кой да погледне ??? :D
cazorla19

Мнение от cazorla19 »

Doktor написа:
cazorla19 написа:има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
Има си тема и там хората са показали коя фифа да се тегли и кой крак, но кой да погледне ??? :D
и къде го пише, приятелю????
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

cazorla19 написа:
Doktor написа:
и къде го пише, приятелю????
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=228&t=3807
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

Здравейте отново от мен.

Снощи играх цяла вечер - Пача е страхотен, големи благодарносите за поредна година на БФЛ и това което правите.
Нямам никакви бъгове, сечове и т.н. Имах проблем с исталирането, но после си свалих тази версия на ФИФА и всичко си заспа: -> http://zamunda.net/details.php?id=395161&hit=1

Имам само нещо да кажа на създателите, като фен на ФИФА от 2002 година играещ редовно:

1.Мисля, че сте направили отборите много ама много слаби българските , както и скила на топ играчите им е много нисъл (за мен).
2.Поздравления за лицата и стадионите - евала !!!
3.Мисля, че ще е яко да вкарата и отборите от Б група, някой стадион - примерно БАНСКО, които ме радват тази година или ДУНАВ - помислете над това.

И към всички на които им лагва, сече , тресе: - КУПЕТЕ СИ НОВИ ПЦТА И ВСИЧКО ЩЕ ВИ Е НАРЕД. АЗ СЪМ СЪС 8 ГБ РАМ , 1 ТЕРАБАЙТ МЯСТО, ПРОЦЕСОР 4 ЯДРЕН 2.6 гигахерца. Купете си свестни машини и няма да имате ядове !!!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Как може да си сложил моднатата фифа и да нямаш проблеми?Май малко послъгваш ми се струва ;)
И само ЦСКА обичамеее !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Xaugyk написа:Как може да си сложил моднатата фифа и да нямаш проблеми?Май малко послъгваш ми се струва ;)
Напълно възможно е, защото патча се чете по друг начин. На него не му влияе каква е базата или файловете на релиза. ФИФА-та първо чете патча и след това всичко останало.
ForeverRed31

Мнение от ForeverRed31 »

IvanDeyanov написа:Здравейте отново от мен.

Снощи играх цяла вечер - Пача е страхотен, големи благодарносите за поредна година на БФЛ и това което правите.
Нямам никакви бъгове, сечове и т.н. Имах проблем с исталирането, но после си свалих тази версия на ФИФА и всичко си заспа: -> http://zamunda.net/details.php?id=395161&hit=1

Имам само нещо да кажа на създателите, като фен на ФИФА от 2002 година играещ редовно:

1.Мисля, че сте направили отборите много ама много слаби българските , както и скила на топ играчите им е много нисъл (за мен).
2.Поздравления за лицата и стадионите - евала !!!
3.Мисля, че ще е яко да вкарата и отборите от Б група, някой стадион - примерно БАНСКО, които ме радват тази година или ДУНАВ - помислете над това.

И към всички на които им лагва, сече , тресе: - КУПЕТЕ СИ НОВИ ПЦТА И ВСИЧКО ЩЕ ВИ Е НАРЕД. АЗ СЪМ СЪС 8 ГБ РАМ , 1 ТЕРАБАЙТ МЯСТО, ПРОЦЕСОР 4 ЯДРЕН 2.6 гигахерца. Купете си свестни машини и няма да имате ядове !!!
Изхвърля ли те след като поиграеш по продължително или ?
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

ForeverRed31 написа:
Изхвърля ли те след като поиграеш по продължително или ?

Не!!

Нито ми сече, нито ме изхвърля, дори съм на средата на сезона с ЛУДОГОРЕЦ и ми е супер яко. Не съм симвал нито един мач и т.н. Много добре си работи с този мод - пача на БФЛ - лети направо и тоя мод е добър защото и той има готини работи.

ХОра купете си качествени компове и спрете да се оплаквате за грешки, всичко е от пц-тата ви.
Doktor

Мнение от Doktor »

Забелязах много разлики, които сте допуснали с овералите на играчите.

Започвам с Владо Гаджев:

Вие сте го направили 67 скил, а от ЕА са го направили 69. Ще ви давам снимки на играчите, които намерих във оригиналната фифа, за да ги оправите за фикса. :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Рафаел Бастос сте го направили 67, а от ЕА е 71:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Валери Божинов сте го направили 67, а от ЕА е 70:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Имам снимките и на много други играчи, ако мислите, че съм бил полезен ми кажете и ще пусна и останалите. :)
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

Doktor написа:Забелязах много разлики, които сте допуснали с овералите на играчите.

Започвам с Владо Гаджев:

Вие сте го направили 67 скил, а от ЕА са го направили 69. Ще ви давам снимки на играчите, които намерих във оригиналната фифа, за да ги оправите за фикса. :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Рафаел Бастос сте го направили 67, а от ЕА е 71:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Валери Божинов сте го направили 67, а от ЕА е 70:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Имам снимките и на много други играчи, ако мислите, че съм бил полезен ми кажете и ще пусна и останалите. :)
Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67 :D :D :D
Doktor

Мнение от Doktor »

IvanDeyanov написа:Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67 :D :D :D
Най-реално си е от ЕА и затова слагам снимките, а това дали ще го оправят във фикса си е техен проблем. Ако искат пак казвам ще сложа и други снимки на играчите, които открих.
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

Doktor написа:
IvanDeyanov написа:Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67 :D :D :D
Най-реално си е от ЕА и затова слагам снимките, а това дали ще го оправят във фикса си е техен проблем. Ако искат пак казвам ще сложа и други снимки на играчите, които открих.

На някой са сложили реално според мен - примера БОЖИНОВ и т.н. за други няма значение. Има време.... ще пуснат второ сигурен съм. Искам стадиони за БАНСКО. за мен оправете скиловете и пуснете на почти всички отбори от А и Б група стадиони. БЛАГОДАРЯ ви БФЛ.
Doktor

Мнение от Doktor »

IvanDeyanov написа:На някой са сложили реално според мен - примера БОЖИНОВ и т.н. за други няма значение.
Например Гъргоров са го направи 69, а от ЕА е 71. И наистина по-реално за него да е 71, защото точно той движи играта на отбора. :wasntme:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Недейте се залъгва по участието на Лудогорец в ЛЕ. Действителноста е съвсем друга ;) . Валенсия го доказаха, без да си дават много-много зор. След това базел го затвърдиха! Признавам успеха на Лудогорец, но го превъзнасят, както правеха с Левски при последното му продължително участие в Европа. Ако в действителност са такава класа, вече поне Безяк и Марселиньо трябваше да имат предварителни договори с отбор от някое силно западно първенство, а Бастош нямаше да дойде от Ал насър(той всъщност е напуснал края на лятото и не е играл никъде 6 месеца, ако не се лъжа) в Левски.

А примерно Венци Христов според ЕА е 55. Той така добре ли е?

Лично мое мнение ;) .
neposlushko

Мнение от neposlushko »

Здравейте с уиндоус 7 съм. Който и релииз да сваля мога да влизам от иконката с меси (при която нямам бфл а, съм инсталирал всичко както е описано) при всички други икони (Кракове) които сте дали или ги има от релиизите стартирам иконата играта стои 5-6 сек в таск мениджера и нищо не стажа (все едно не сам я стартирвал изобщо) кажете какво да направя
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”