БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от sv3nc3 »

neposlushko написа:Здравейте с уиндоус 7 съм. Който и релииз да сваля мога да влизам от иконката с меси (при която нямам бфл а, съм инсталирал всичко както е описано) при всички други икони (Кракове) които сте дали или ги има от релиизите стартирам иконата играта стои 5-6 сек в таск мениджера и нищо не стажа (все едно не сам я стартирвал изобщо) кажете какво да направя
Няма начин, ако си инсталирал правилно патча, дори и да стартираш с меси, Българското първенство да не е в играта. Покажи папка Game, ако не си я показвал.
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Според мен овералите са ОК. Да, има тук-таме какво да се пипне, но лично на дадените играчи по горе, мисля че са добре отразени в пача. :)
Vasil

Мнение от Vasil »

Да промените някои неща за отбора на Раковски-
Радослав Терзиев е CB
Лазар Марин е LB

Ако може да вигнете качествата и най- вече потенцяла на тези играчи, тъй като са собственост на Ботев (всъщност, всички от Раковски са собственост на Ботев, но тези се водят най- перспективните)-
Терзиев, Марин, Казаков, Васев и Чунчуков.
Васев или Чунчуков на играта може да ги сложите под наем за 1 сезон, така че след края на първия да се връщат в Ботев.

Тук в края на страницата има и снимки- http://botevplovdiv.bg/team/1-Botev-players.html ако ви вършат работа мини лицата.
Doktor

Мнение от Doktor »

Ето тук ги има овералите на българските играчи от ЕА. http://sofifa.com/en/14w/p/v?na=9
Ако искате можете за фикса да пипнете някои неща по играчите, също така забелязах, че на отборите от Б група стадионите им са нереално големи. Можете да ги направите с някои по-малки. И много ви моля оправете по-младите играчи на Левски с по-голям потенциал и оверал, защото не е нормално да са по-слаби и от играчи от Б група. :whew:
neposlushko

Мнение от neposlushko »

sv3nc3 написа:
neposlushko написа:Здравейте с уиндоус 7 съм. Който и релииз да сваля мога да влизам от иконката с меси (при която нямам бфл а, съм инсталирал всичко както е описано) при всички други икони (Кракове) които сте дали или ги има от релиизите стартирам иконата играта стои 5-6 сек в таск мениджера и нищо не стажа (все едно не сам я стартирвал изобщо) кажете какво да направя
Няма начин, ако си инсталирал правилно патча, дори и да стартираш с меси, Българското първенство да не е в играта. Покажи папка Game, ако не си я показвал.
http://prikachi.com/images.php?images/700/7237700H.png
VitoshaB

Мнение от VitoshaB »

Не ми тръгва пача , не знам какво да направя , инсталирам всичко както трябва и нищо... и крака, който беше даден не ми работи и изписва фифа 14 спря да работи каквото и да правя изобщо не се получава, всичко слагам и инсталирам в Game и пак нищо - с Black Box версията съм :((( Вече сигурно към 10 пъти съм го инсталирал пача и нищо... Всякакви съвети бих приел :)
CSKA1948

Мнение от CSKA1948 »

sv3nc3 написа:Недейте се залъгва по участието на Лудогорец в ЛЕ. Действителноста е съвсем друга ;) . Валенсия го доказаха, без да си дават много-много зор. След това базел го затвърдиха! Признавам успеха на Лудогорец, но го превъзнасят, както правеха с Левски при последното му продължително участие в Европа. Ако в действителност са такава класа, вече поне Безяк и Марселиньо трябваше да имат предварителни договори с отбор от някое силно западно първенство, а Бастош нямаше да дойде от Ал насър(той всъщност е напуснал края на лятото и не е играл никъде 6 месеца, ако не се лъжа) в Левски.

А примерно Венци Христов според ЕА е 55. Той така добре ли е?

Лично мое мнение ;) .

БФЛ за Венци Христов наистина моля ви дигнете му оверала щото да е оценен на 55 за неговите качества направо си е за смях :giggle: :giggle:
ForeverRed31

Мнение от ForeverRed31 »

IvanDeyanov написа:
ForeverRed31 написа:
Изхвърля ли те след като поиграеш по продължително или ?

Не!!

Нито ми сече, нито ме изхвърля, дори съм на средата на сезона с ЛУДОГОРЕЦ и ми е супер яко. Не съм симвал нито един мач и т.н. Много добре си работи с този мод - пача на БФЛ - лети направо и тоя мод е добър защото и той има готини работи.

ХОра купете си качествени компове и спрете да се оплаквате за грешки, всичко е от пц-тата ви.
Интересно как не те изхвърля при положение ,че направих всичко както си казал.. изтеглих същата фифа , пробвах с крака който е с иконка на Меси , пробвах и с този тук , но пак изхвърля .. Проблемът е точно от крака и не знам как си успял да играеш без да те изхвърли ,защото този проблем не е от качеството на компютъра..
Doktor

Мнение от Doktor »

ForeverRed31 написа:Проблемът е точно от крака и не знам как си успял да играеш без да те изхвърли ,защото този проблем не е от качеството на компютъра..
Напълно съм съгласен, защото моя компютър е 6 ядрен и досега не съм имал случай на някоя игра да ми забива, а дори имам и оригиналната фифа и нито 1 път не ми е забивало. Изтеглих си пиратската версия, за да мога да играя с пача на БФЛ и при мен на всеки един час ми забива фифата. Не знам каква е причината... Дали е в крака или в пача на БФЛ? Това трябва да си отговорят издателите на БФЛ. :)
ForeverRed31

Мнение от ForeverRed31 »

Doktor написа:
ForeverRed31 написа:Проблемът е точно от крака и не знам как си успял да играеш без да те изхвърли ,защото този проблем не е от качеството на компютъра..
Напълно съм съгласен, защото моя компютър е 6 ядрен и досега не съм имал случай на някоя игра да ми забива, а дори имам и оригиналната фифа и нито 1 път не ми е забивало. Изтеглих си пиратската версия, за да мога да играя с пача на БФЛ и при мен на всеки един час ми забива фифата. Не знам каква е причината... Дали е в крака или в пача на БФЛ? Това трябва да си отговорят издателите на БФЛ. :)
Не би трябвало да е от БФл-то ,защото и преди с този крак ме е изхвърляло така ;)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

VitoshaB написа:Не ми тръгва пача , не знам какво да направя , инсталирам всичко както трябва и нищо... и крака, който беше даден не ми работи и изписва фифа 14 спря да работи каквото и да правя изобщо не се получава, всичко слагам и инсталирам в Game и пак нищо - с Black Box версията съм :((( Вече сигурно към 10 пъти съм го инсталирал пача и нищо... Всякакви съвети бих приел :)
Покажи папка Game и какво пише във файла Fifa14mod, който е в тази папка. Също покажи какво пише във файла fifasetup, който е в My Documents\FIFA 14.
Rubo

Мнение от Rubo »

sv3nc3 написа:На Черни максимума сме направили да е 70, няма как от 67 да вдигне повече от 3, айде макс 4. Вальо Илиев мисля, че в играта като играх срещу ЦСКА изписа, че прекратява кариерата си след първия сезон, така че колкото и да го пипаме и да му направим потенциала вместо 69 да речем 73, ще е все тая.
Ето две снимки от началото на 2ри сезон, ясно се вижда как Черни е 71 оверал и как В. Илиев е паднал на 65 и има договор за още 2г и 10 месеца. :)

http://prikachi.com/images.php?images/645/7238645l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/646/7238646N.jpg
IvanDeyanov

Мнение от IvanDeyanov »

Ами вече играя 2 ри сезон с ЛУДОГОРЕЦ и нямам нито 1 мач сеч или изхвърляне... заклевам се.

Значи като инсталирвам този моуд, после инсталнах пача на БФЛ и в папката ГЕЙМ , нали се появява и папка БФЛ , в която има две папки. тези 2 папки ги копирвам, и ги слагам в папката гейм и всичко е тип топ. И така можете да имате и всички бг отбори и т.н. Проблема е ,че БФЛ са го направили да се инсталира в отделна папка, а идеята е да замести папките (дата и другата която е). направи така - замести ги двете. казвам ти нямам ниаккви ядове и ми лети играта и лудогорец е носител на лига европа.
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

IvanDeyanov написа:Ами вече играя 2 ри сезон с ЛУДОГОРЕЦ и нямам нито 1 мач сеч или изхвърляне... заклевам се.

Значи като инсталирвам този моуд, после инсталнах пача на БФЛ и в папката ГЕЙМ , нали се появява и папка БФЛ , в която има две папки. тези 2 папки ги копирвам, и ги слагам в папката гейм и всичко е тип топ. И така можете да имате и всички бг отбори и т.н. Проблема е ,че БФЛ са го направили да се инсталира в отделна папка, а идеята е да замести папките (дата и другата която е). направи така - замести ги двете. казвам ти нямам ниаккви ядове и ми лети играта и лудогорец е носител на лига европа.
Пача няма нищо общо с изхвърлянето. Играл съм с този крак без никакви пачове и ми крашваше. Затова и от Skidrow са направили по-нова версия на крака, която да оправи този проблем с краша.
liverpoolynwa

На мен в отбора на ЦСКА не ми харесва, че Ди Вани и Косоко са с по 56 sprint speed, което ги прави почти неизползваеми, поне от моя страна. Поне по 65 да е..
someone

Мнение от someone »

IvanDeyanov написа:Ами вече играя 2 ри сезон с ЛУДОГОРЕЦ и нямам нито 1 мач сеч или изхвърляне... заклевам се.

Човече, ти ми беше надеждата, че ще играя БФЛ преди фикса. Пробвах го това, което казваш - копирах съдържанието на папка БФЛ в Гейм и...к*р :D Явно съм от прокълнатите, които ще чакат фикса.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Това за копирането и местенето на папки, не е точно така ;) !
VitoshaB

Мнение от VitoshaB »

sv3nc3 написа:
VitoshaB написа:Не ми тръгва пача , не знам какво да направя , инсталирам всичко както трябва и нищо... и крака, който беше даден не ми работи и изписва фифа 14 спря да работи каквото и да правя изобщо не се получава, всичко слагам и инсталирам в Game и пак нищо - с Black Box версията съм :((( Вече сигурно към 10 пъти съм го инсталирал пача и нищо... Всякакви съвети бих приел :)
Покажи папка Game и какво пише във файла Fifa14mod, който е в тази папка. Също покажи какво пише във файла fifasetup, който е в My Documents\FIFA 14.

http://prikachi.com/images.php?images/596/7241596H.jpg - ето , просто не знам какво може да не е наред :(
liverpoolynwa

Играх финал за купата на България срещу Литекс, и ми направи впечатление, че целия стадион беше с техни фенове, само сектора за гости с мои. И рекламните пана си бяха стандартните на ФИФА.
vasenceto99

Мнение от vasenceto99 »

С windows 7 съм и оригинална фифа. Спрях достъпа до интернет пача го инсталирах. Побрах да подкарам играта с оригиналния крак, но не стана. Свалих другия крак с който трябва да върви играта. Така и стана, но като заредя приятелски мач и цъкна да започне ме изхвърля и ми се появява "FIFACrashDump_CL1461114". Отидох в документите заредих файла "fifasetup" там на "WAITFORVSYNC" опитах и с 0 и с 1, но и при двата варианта ме изхвърля точно преди да започне мача. Какво да правя?
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”