![Изображение](http://prikachi.com/images/611/7254611Q.jpg)
????
Къде си инсталирал 1.1? От това което виждам, баш там където никога не сме писали за 1.1, че трябва да се инсталира....Doktor написа:Като пуснах инсталатора ми изписа това след края на инсталацията.
????
Ами такива са направени инструкциите ви на пача. Пише, че трябва в папка Game да бъде. Пак ли аз съм виновен ?sv3nc3 написа:Къде си инсталирал 1.1? От това което виждам, баш там където никога не сме писали за 1.1, че трябва да се инсталира....Doktor написа:Като пуснах инсталатора ми изписа това след края на инсталацията.
????
Апа, ако ми покажеш къде пише за 1.1, че трябва да е в GameDoktor написа:Ами такива са направени инструкциите ви на пача. Пише, че трябва в папка Game да бъде. Пак ли аз съм виновен ?sv3nc3 написа:Къде си инсталирал 1.1? От това което виждам, баш там където никога не сме писали за 1.1, че трябва да се инсталира....Doktor написа:Като пуснах инсталатора ми изписа това след края на инсталацията.
????
Doktor написа: Ами такива са направени инструкциите ви на пача. Пише, че трябва в папка Game да бъде. Пак ли аз съм виновен ?
Извинявам се. Пача се инсталира. Сега ще видя дали ще ми тръгне...sv3nc3 написа:Не знам, ама аз почвам да се отчайвам.... С колко големи букви и какъв цвят да са, за да ви накараме да четете, какво трябва да правите?
Хубав въпрос! С ДБ мастер може, стига да знаеш какquicky7 написа:За CM 14 ясно ,че не трябва да се едит-ва , а с DB master-a , ако се едит-ва било с кой крак играе дадения футболист , позиция или нещо от сорта , дали ще повлиае на играта в кариера или няма проблеми ??
Всичко е точно!sv3nc3 написа:Не си премахнал 1.0, както предположихме. Стартирай Uninstal BFL FIFA 14 в тази папка дето си показал, изчакай да свърши и си готов.radoslavn написа:
Вярвам че в мен е проблема.
Ето я папката > http://store.picbg.net/pubpic/6E/5A/62b ... db6e5a.png
П.С.Съжалявам за качеството.
Написали сме на няколко места, че 1.0 трябва да се ънинсталира(премахне), но ето че пак няма ефект. После ние сме виновни, че не става....
Това е странното. При някои става, при други не(не си само ти). Така и не разбрахме защо е така с оригиналните игри. Предполагаме, че е свързано с начина на ъпдейт на играта от оригин.Doktor написа:И този фикс отново не върви за оригиналната игра...![]()
![]()
Много жалко наистина.
![]()
![]()
И как така при някои става, а при други не ??? Това ми е чудното.sv3nc3 написа:Това е странното. При някои става, при други не(не си само ти). Така и не разбрахме защо е така с оригиналните игри. Предполагаме, че е свързано с начина на ъпдейт на играта от оригин.Doktor написа:И този фикс отново не върви за оригиналната игра...![]()
![]()
Много жалко наистина.
![]()
![]()
Ами не знам. Всичко ли си изпълнил? Най-вече изключване на всякакъв интернет и можеби да изтриеш папка FIFA 14 в My Documents.Doktor написа:И как така при някои става, а при други не ??? Това ми е чудното.sv3nc3 написа:Това е странното. При някои става, при други не(не си само ти). Така и не разбрахме защо е така с оригиналните игри. Предполагаме, че е свързано с начина на ъпдейт на играта от оригин.Doktor написа:И този фикс отново не върви за оригиналната игра...![]()
![]()
Много жалко наистина.
![]()
![]()
Всичко бях изтрил, но интернета не съм го спирал, а и защо да го спирам? Преди 2 дена видях един българин си избираше отбори от А група, за да играем. А той това как го е направил не ми е ясно.sv3nc3 написа:Ами не знам. Всичко ли си изпълнил? Най-вече изключване на всякакъв интернет и можеби да изтриеш папка FIFA 14 в My Documents.
mitaka7 написа:283 мб ли е това което трябва да се изтегли ?
Да.mitaka7 написа:283 мб ли е това което трябва да се изтегли ?
Това, че си си инсталирал пача в D:/FIFA 14/FIFA 14 също беше смешно, ама да си видял някой да ти се смее?!Doktor написа:mitaka7 написа:283 мб ли е това което трябва да се изтегли ?![]()
![]()