БФЛ ФИФА 14 проблеми
-
Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми
Още в първия сезон ми предложиха да стана селекционер на България, а те за мое очудване се бяха класирали за световно .Като почна световното и когато съм "домакин" мача се играе на неутрален терен, но когато съм "гост" мача е на Васил Левски
-
Значи при мен играта тръгна върви си перфектно но имамам малък проблем с графика на лудогорец последния месец мачовете са ми много сбити през два дена мач с цска левски литекс локомотив пловдив и то де факто няма кога да си почиват играчите ако може малко да ги разделите
-
спри антивируснатата дръпни го на ново следвай оказанието и след това чакай като всичко е готово си пусни пак антивируснатаsankokoruev написа:имам проблем при инсталирането на БФЛ 14 , казвами че съм я инсталирал успешно но когато ,пусна играта БФЛ не ми излиза , моля ако може някой да помогне
-
Някои би ли ми обяснил защо се получава така,след 1-вия сезон закупих няколко футболиста излизам от career mode и влизам в edit player и гледам закупените футболисти са си в отбора ми,а не в отборите от които са закупени,същото се отнася и за всички продадени футболисти,примерно продавам И.Стоянов от ЦСКА на Берое и после като вляза в edit player футболиста се намира в Берое а не в ЦСКА,не знам защо се получава така но е абсурдно
-
Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
Със FIFA 14 Black Box съм инсталирал съм го както трябва крашва играта ако някой може да помогне да пише.
Със FIFA 14 Black Box съм инсталирал съм го както трябва крашва играта ако някой може да помогне да пише.
-
- BFL Team™
Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
-
sv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
А за моя проблем няма ли да кажеш нещо,защо се получава така ? явно пак нещо сте оплескали
-
Ами тука имаше един линк от замунда ако има друга дай да я сваля и пробвамsv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
-
- BFL Team™
Тука във форума има теми за версия 1.0(първия ни релиз) и версия 1.1(втория и актуален релиз). В първите постове на тези теми е цялата нужна информация с нужните линкове. Линк за замунда ние не сме давали. Всичко свързано и актуално с БФЛ е в този форум, сайта ни и никъде другаде. Всякаква информация свързана с БФЛ в други сайтове и форуми е неправилна, бих казал грешна!FIFATHEBEST написа:Ами тука имаше един линк от замунда ако има друга дай да я сваля и пробвамsv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
-
Нов съм и се извинявам за това че съм го свалил от замунда дано да тръгне тази версия 1.1 ако може да ми обясниш как да го инстална
-
Ще оправите ли проблема при крашването на оригиналната игра ? Срамота е за кракнатите версии да става а за хората,които са с оригиналната не
-
Добре де някой от модераторите няма ли да обясни защо се получава така че всичко каквото се случва в Carеer Mode се запазва и в самата дата база на играта.Какъв е въобще смисала да се започва Carеer Mode като после всичко се бъгва
-
- BFL Team™
Няма как да се записват в базата на играта промените в СМ. Ако има нещо такова, то се записва в My Documents/FIFA 14 и зависи от това какво си задал да ти записва. Не знам защо е така при тебе, ако има други, на които им се случва, да напишат.quese написа:Добре де някой от модераторите няма ли да обясни защо се получава така че всичко каквото се случва в Carеer Mode се запазва и в самата дата база на играта.Какъв е въобще смисала да се започва Carеer Mode като после всичко се бъгва
-
Не мога да сваля BFL FIFA 14 1.1 някой да ми помогне вчера чаках цял ден и не започна да се сваля
-
- BFL Team™
Написа ли цифрите ? По някога иска да въведеш цифри или текст, написани по горе.FIFATHEBEST написа:Не мога да сваля BFL FIFA 14 1.1 някой да ми помогне вчера чаках цял ден и не започна да се сваля
-
Това е лесно ама не започва да се теглиsv3nc3 написа:Написа ли цифрите ? По някога иска да въведеш цифри или текст, написани по горе.FIFATHEBEST написа:Не мога да сваля BFL FIFA 14 1.1 някой да ми помогне вчера чаках цял ден и не започна да се сваля
-
Някой знаели с коя програма се отваря записания replay на FIFA14 ако знаете кажете
-
Евала бе "sv3nc3" най - после започна да се сваля остават 5мин. и почвам BFL FIFA14 1.1
-
Ще има ли друга версия на патча
-
Искам да попитам защо не мога да стартирам турнир. Става въпрос за опциите - New Tournament и Custom Tournament, които се намират в раздела +More от менюто PLAY. Което и от двете да пробвам ме връща обратно в менюто +More. Единствено ми позволява да отворя Load Tournament, но както се сещате - не мога да продължа турнир, който не съм започнал и който не мога да започна. Не съм сигурен дали опцията работеше преди да сложа пача, но сега не работи. Ако може да погледнете проблема и да ми предложите някакво решение. Интересно ми е дали ако сейв файла на даден турнир бъде копиран от машина с играта, където опцията работи, ще работи и ако го сложа на моята машина ?