спри антивируснатата дръпни го на ново следвай оказанието и след това чакай като всичко е готово си пусни пак антивируснатаsankokoruev написа:имам проблем при инсталирането на БФЛ 14 , казвами че съм я инсталирал успешно но когато ,пусна играта БФЛ не ми излиза , моля ако може някой да помогне
Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
Със FIFA 14 Black Box съм инсталирал съм го както трябва крашва играта ако някой може да помогне да пише.
sv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
Със FIFA 14 Black Box съм инсталирал съм го както трябва крашва играта ако някой може да помогне да пише.
Ами тука имаше един линк от замунда ако има друга дай да я сваля и пробвамsv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
Тука във форума има теми за версия 1.0(първия ни релиз) и версия 1.1(втория и актуален релиз). В първите постове на тези теми е цялата нужна информация с нужните линкове. Линк за замунда ние не сме давали. Всичко свързано и актуално с БФЛ е в този форум, сайта ни и никъде другаде. Всякаква информация свързана с БФЛ в други сайтове и форуми е неправилна, бих казал грешна!FIFATHEBEST написа:Ами тука имаше един линк от замунда ако има друга дай да я сваля и пробвамsv3nc3 написа:Коя версия на БФЛ ФИФА 14 си инсталирал?FIFATHEBEST написа:Играта ме изхвърли преди да натисна START на контролера си (SPACE) за да прескоча интрото.
Няма как да се записват в базата на играта промените в СМ. Ако има нещо такова, то се записва в My Documents/FIFA 14 и зависи от това какво си задал да ти записва. Не знам защо е така при тебе, ако има други, на които им се случва, да напишат.quese написа:Добре де някой от модераторите няма ли да обясни защо се получава така че всичко каквото се случва в Carеer Mode се запазва и в самата дата база на играта.Какъв е въобще смисала да се започва Carеer Mode като после всичко се бъгва
Написа ли цифритеFIFATHEBEST написа:Не мога да сваля BFL FIFA 14 1.1 някой да ми помогне вчера чаках цял ден и не започна да се сваля![]()
![]()
Това е лесно ама не започва да се теглиsv3nc3 написа:Написа ли цифритеFIFATHEBEST написа:Не мога да сваля BFL FIFA 14 1.1 някой да ми помогне вчера чаках цял ден и не започна да се сваля![]()
![]()
? По някога иска да въведеш цифри или текст, написани по горе.