Ето тук ще качвам мини лицата които правя.
Ако имате някакви забележки кажете.
Мини Лица на Ориги
-
Мини Лица на Ориги
Последно промяна от Origi на 28 Мар 2015 11:04, променено общо 4 пъти.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Мини Лица на Ориги
Доста добре си ги изрязал. Оставяй им малко повече да им се вижда от яката и екипа (Аниете и Съндей са идеални). И ги проверявай на черен фон дали нямат останало от фона, най-вече около косата. В играта са все на тъмен фон и не е добре като има бели области около косата. Давам ти пример с лица, които съм изрязал аз, като въобще не претендирам да са перфектни, но са задоволителни (нарочно съм ги сложил на черен фон, за да видиш какво имам предвид):
-
Благодаря!
Ще се опитам да махам бялото.
Изтрих тези където не станаха добре и качих нови.
Ще се опитам да махам бялото.
Изтрих тези където не станаха добре и качих нови.
-
Ако ги минеш с brush tool (цвят като фона/намален opacity/soft) и blur tool по краищата стават още по-добре imoDoMiNaToR написа:Доста добре си ги изрязал. Оставяй им малко повече да им се вижда от яката и екипа (Аниете и Съндей са идеални). И ги проверявай на черен фон дали нямат останало от фона, най-вече около косата. В играта са все на тъмен фон и не е добре като има бели области около косата. Давам ти пример с лица, които съм изрязал аз, като въобще не претендирам да са перфектни, но са задоволителни (нарочно съм ги сложил на черен фон, за да видиш какво имам предвид):
-
Благодаря!
Кажете ако има нещо за оправяне по мини лицата ?
:>
Кажете ако има нещо за оправяне по мини лицата ?
:>
-
Ако мога да попитам ще правите ли лица и на лудогорец все пак те са най добрия отбор в България за сегал