Флаш версията готова!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Флаш версията готова!
Новата визия на сайта е вече факт!
Уважаеми потребители,
От днес BFL Team се сдоби с една нова придобивка. Това е флаш версията на сайта. Тя има много повече екстри от нормалната версия. Във нея има инфо за хората от екипа (скоро за всички). Има специален BFL Trax докато разглеждате страницата "Екип". Има информация за нашите проекти, информация за това как да се свържете със нас и много други работи, представени с един лек ,семпъл и свеж дизайн, украсен с множество анимации.Флаш версията също разполага със два езика. Вие можете да избирате между Български и Английски. Тази версия е за хора с по-силен интернет, такаче ако сте със слаб интернет не ви я препоръчваме, защото ще зарежда доста време...е...вярно е ,че щом зареди веднъж след това при всяко влизане няма да чакате да зарежда, но все пак вие си знаете . Сега ни остана само да я надграждаме, бъдете сигурни, че ще стане още по-добра скоро ще качим и Историята на екипа. Но не се примиряваме само със флаш сайта .. Скоро очаквайте BFL Live , което е нещо уникално за всеки един фен на FIFA, PES & Fifa Manager....
Поздрави,
bFL Team
http://www.bfl-team.com
Уважаеми потребители,
От днес BFL Team се сдоби с една нова придобивка. Това е флаш версията на сайта. Тя има много повече екстри от нормалната версия. Във нея има инфо за хората от екипа (скоро за всички). Има специален BFL Trax докато разглеждате страницата "Екип". Има информация за нашите проекти, информация за това как да се свържете със нас и много други работи, представени с един лек ,семпъл и свеж дизайн, украсен с множество анимации.Флаш версията също разполага със два езика. Вие можете да избирате между Български и Английски. Тази версия е за хора с по-силен интернет, такаче ако сте със слаб интернет не ви я препоръчваме, защото ще зарежда доста време...е...вярно е ,че щом зареди веднъж след това при всяко влизане няма да чакате да зарежда, но все пак вие си знаете . Сега ни остана само да я надграждаме, бъдете сигурни, че ще стане още по-добра скоро ще качим и Историята на екипа. Но не се примиряваме само със флаш сайта .. Скоро очаквайте BFL Live , което е нещо уникално за всеки един фен на FIFA, PES & Fifa Manager....
Поздрави,
bFL Team
http://www.bfl-team.com
-
- Обратна връзка:
-
-
Re: Флаш версията готова!
нещо като скайп...или нещо за гледане на мачове от игрите ПЕС,ФИФА,ФИФА Мениджър...един Господ знае..А за флаш версията зарежда ми още,че нета ми е яко ебан...После ше изкажа мнение..
Рефрешни и се оправя и на мен ми беше така първия пътancho написа:нещо като скайп...или нещо за гледане на мачове от игрите ПЕС,ФИФА,ФИФА Мениджър...един Господ знае..А за флаш версията зарежда ми още,че нета ми е яко ебан...После ше изкажа мнение..
-
Много ми е странно защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще
И къде е логото на КОНАМИ , щото гледам на ЕА има ...
И как може да смятате че вашия сайт е най-добрия , защото другите не са в флаш формат
И как може да смятате че вашия сайт е най-добрия , защото другите не са в флаш формат
Отново ти със твоя компетентен коментар и заяждане...относно това колко е добър нашия флаш сайт, незнам дали ти ще направиш по-добро... и щом логото на EA е сложено а не това на konami значи си има причина...препоръчвам ти да си пишеш във форумите за ПЕС а не да се занимаваш с други работи....napster написа:Много ми е странно защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще
Браво сайта е много хубав но явно не е за моя скапан нет.
А бе човек ти освен да се заяждаш друго нещо знаеш ли???Разбирам критика това онова ама твойто е ебати работата...napster написа:Много ми е странно защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще
По темата: Мисля,че се е получило добре Дайте го тва БФЛ лайв
-
Добре , добре , сега махни последния ред и емотиконките и отговори сериозно .Levski_forever написа:Отново ти със твоя компетентен коментар и заяждане...относно това колко е добър нашия флаш сайт, незнам дали ти ще направиш по-добро... и щом логото на EA е сложено а не това на konami значи си има причина...препоръчвам ти да си пишеш във форумите за ПЕС а не да се занимаваш с други работи....napster написа:Много ми е странно защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще
Ти нещо пак взе да се правиш на разбирач ,а ?...napster написа:Добре , добре , сега махни последния ред и емотиконките и отговори сериозно .Levski_forever написа:Отново ти със твоя компетентен коментар и заяждане...относно това колко е добър нашия флаш сайт, незнам дали ти ще направиш по-добро... и щом логото на EA е сложено а не това на konami значи си има причина...препоръчвам ти да си пишеш във форумите за ПЕС а не да се занимаваш с други работи....napster написа:Много ми е странно защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще
-
- Обратна връзка:
Стига сте се дръгнали.
Напстър, за логото на КОНАМИ разрешение нямаме.
Напстър, за логото на КОНАМИ разрешение нямаме.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Туко-що прегледах флаш версията на сайта. Много ми хареса, особено в секция "Екип" как се отваря прозореца като в FIFAM08.
-
-
На мен пък на скайпНиКи написа:тва ми прилича на мейл чат
на мен пък на ICQ login(от последния шот),но вркайна сметка не е нито 1 от 3-те...